HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

olsun git zarar olmaz okadardan
inşallah canım bi bal alayım ozamn ç.otu vardı çünkü. bende öle bi duyum duyduydum galiba. ama bende enfeksiyon vardı ona maydonoz yesemde olmaz mı ki ?? ama sen başla çörekotuna.. ozaman devlete gideyim napiim :)

anam ne bilim ""bende yumurtlama gunlerinde iliskiye girmeyerek iste pozisyon o bu dikkat etmedim sansa biraktim."" deyince önemsemedin sandımdı. aman neyse ne minik aile ferdi gelmiş ya ona bakk

Cok sukur geldi bebisim Allah isteyen herkese versin ins. Ama is hamis kalmaklada bitmiyor, bu aralar hep uzucu haberler aliyorum dun ogrendim bir aradasimin bebegi 5 aylikken kalbi durmus Allahim sabir versin, cok korkuyorum dua ediyorum hepsaglikla dogsun buyusun diye , hamis kaldiktan sonra basliyormus hersey ..

Allahım korusun. öyle tabi canım bende hep korkuyorum şimdi sana anlatıpta seni de korkutmak istemiyorum .. sen hep olumlu düşün sakın içini karartma bebişini üzme.. Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına..

kızlaarr bakın gecen gün ne aldım..güzeller mi? tabağım küçük boy yalnız bu resimdeki büyük boyu biçimsiz geldi küçüğünü aldım bende

enfeksiyona maydonoz iyi mi geliyormuş bilmiyorum ben canım onu..Allah ım şifaversin sana inş.. ben bi hasta olayımda hemen başlıycam inş kürlere..

aaahh canım hiç aklına getirme öyle şeyleri Allah ım sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inş...dua ediyorum hep burdaki anne adaylarıa anne olmak isteyenlere inan..allah ım kolaylık versin

enfeksiyona maydonoz iyi mi geliyormuş bilmiyorum ben canım onu..Allah ım şifaversin sana inş.. ben bi hasta olayımda hemen başlıycam inş kürlere..

olmada başlamak zorunda kalma bee canım resimlerde görünmüyo. büyük mü boyutları acaba yüklenmedi galiba

kızlar ben çıkıyorum kociş ters ters bakıyor işi varmış bilg..
hepinizi öpüyorum..
Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

bu ay bu dualara yeniden başlıyorum inş Allah kabul eder

bu da tabak ama bu büyük boy biçimsiz azcık ben küçüğünden aldık iki tane o daha tatlı

Eklentiler

• $1113000277774_medium.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
yok canım est. o resim yüklemek için film şeridinin yanına tıkla ardından ç.ıkan pencereden dostaları yükle yazan yere tıkla resimlerini seç ve eklentiyi yükle de.. yüklenir. belki senin resimlerin boyutu büyükse ondan almıyoda olabilir.

Eklentiler

• $resim.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 26
Kis sen yinede ara verme calismaya 2 gunde bire cek , bata 5 gun fln kala birakirsin .. Kis hadi maraton yeni basliyor bebis icin arkadan destek kuvvet lazim ..

tamamdır patron 2 günde bire devam ediyorum o zaman ahah

kizlaaaaaaaaaaaar, yine regl oldum ya, bu ayda olmadı bugün doğum günüm, ama mutsuzummm... kocam calisiyo,bebegim bu ayda gelmiyooo offff.. basim agridi düşünmekten.. yeter ya, cok sıkıldım,su bebek olayını unutmak istiyorummm.. kafaya takmamak lazım,ama keşke mümkün olsaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…