- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.201
en güzel canım ara ara gidince daha kıymetli oluyorsun konuşacak konularda birikiyor iyi oluyor da napalım işte yakınız bizde hftda 1-2 yi buluyor
canım gecen aylarada bende 1-2 yedim sonra bırktım ama bu sefer bırakmıycam inş faydası olur sende bırakma hatta burdan hep hatırlatalım unutmayayıl yemeyi..soğan için bende iltihap yoksa bazen farklı etki yapabiliyormuş diye okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum tabi..
canım bende eylülde adetin 2. günü gitmiştim sorun olmadı devlet hst gitmiştim
hepbirlikte inş. canım bunu okadar yürekten söylüyorumki inş. mevlam dualarımızı kabul eder..
anam ne bilim ""bende yumurtlama gunlerinde iliskiye girmeyerek iste pozisyon o bu dikkat etmedim sansa biraktim."" deyince önemsemedin sandımdı. aman neyse ne minik aile ferdi gelmiş ya ona bakk
Cok sukur geldi bebisim Allah isteyen herkese versin ins. Ama is hamis kalmaklada bitmiyor, bu aralar hep uzucu haberler aliyorum dun ogrendim bir aradasimin bebegi 5 aylikken kalbi durmus Allahim sabir versin, cok korkuyorum dua ediyorum hepsaglikla dogsun buyusun diye , hamis kaldiktan sonra basliyormus hersey ..
Allahım korusun. öyle tabi canım bende hep korkuyorum şimdi sana anlatıpta seni de korkutmak istemiyorum .. sen hep olumlu düşün sakın içini karartma bebişini üzme..Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına..
olsun git zarar olmaz okadardan
inşallah canım bi bal alayım ozamn ç.otu vardı çünkü. bende öle bi duyum duyduydum galiba. ama bende enfeksiyon vardı ona maydonoz yesemde olmaz mı ki ?? ama sen başla çörekotuna..ozaman devlete gideyim napiim :)
Cok sukur geldi bebisim Allah isteyen herkese versin ins. Ama is hamis kalmaklada bitmiyor, bu aralar hep uzucu haberler aliyorum dun ogrendim bir aradasimin bebegi 5 aylikken kalbi durmus Allahim sabir versin, cok korkuyorum dua ediyorum hepsaglikla dogsun buyusun diye , hamis kaldiktan sonra basliyormus hersey ..
enfeksiyona maydonoz iyi mi geliyormuş bilmiyorum ben canım onu..Allah ım şifaversin sana inş.. ben bi hasta olayımda hemen başlıycam inş kürlere..
olmada başlamak zorunda kalma beecanım resimlerde görünmüyo. büyük mü boyutları acaba yüklenmedi galiba
oldu mu ? görünüyor mu? tuzluk biberlik kürdanlık
Kis sen yinede ara verme calismaya 2 gunde bire cek , bata 5 gun fln kala birakirsin .. Kis hadi maraton yeni basliyor bebis icin arkadan destek kuvvet lazim ..
yumurtlamam bitmiş bekleme sürecine girmiş bulunmaktayım bilgilerinize[/Q
gizem en gıcık safhaya geldin bence bol bol gezi planla yoksa 15 gün zor geçer
sorma valla bat 11-12si gibi bakalımmm canımcıımmm :)
hadi inş canım Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın,Allah aratmasın inş..bat ne zamandı senin? istersen bikaç gün daha çalış geç yumurtlamışsındır filan?
ovulasyonla takip ettim canım ama olabilir 2 günde 1 le devam ederim artıkkk :)
ben çokkk beğendimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?