HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bugün ben yaptırdım hayatım. Regli 3. gün yapılıyomuş... Aç / tok fark etmiyo... Muayene oldum sonrada kanı verdim. Bazıları 4 saat sonra bazılarıda 3 gün sonra çıkıyomuş... 425TL tuttu

Nasi yaaa bu kadar pahalii oluyorr.. ben emekli sandigina bagliyim.. bize ozelde 6 tl karsiligi tahlil falan yapiliyor. acabs hirmon testi pahali midirrr

ayy çok şirin hepsii

teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inş..evlenirken çeyiz yapamamıştım pek görünce dayanamıyorum :)))

Ayyy ne guzellermis horoz tavuk ve civcivi :)))

sağ ol canım allah ım daha güzellerini size nasip etsin inş..

ahh canım yaaa..öncelikle d.günün kutlu olsun Allah ım gönlüne göre versin inş..üzülmek umutsuzluğa kapılmak şeytanı sevindirmek yok Allah en hayırlı zamanı biliyordur da ondan gelmemiştir bebikin..bizimkide gelmedi bak nazlı çıktı bizimkiler..moralini bozma tamammı bu ay daha sıkı çalışcaz bal çörek otu tarçın yiycez hergün tammı..umutsuzluk yook

merhaba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim, son 6 aydır bebek istiyoruz aslında ilk denediğimiz ay hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırıldı, 3 ay korunmadan sonra çalışmalara yeniden başladık. bu ay ovülasyon testi aldım ve adetimin 12. gününden beri her gün uyguluyorum bugün 19. günüm olmasına rağmen çift çizgiyi göremedim. aslında ben 32 günde bir adet oluyorum ve buna göre yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor, ve yine bugün kasıklarımda ağrı ve akıntım da vardı ama testte ikinci çizgi çok silik çıktı çok moralim bozuldu. Bilmiyorum ama ya ben de bu ay yumurtlama olmadı ya da testler yanlış aranızda böyle bir şey yaşayıp o ay hamile kalan var mı?

Cnm benimde çıkmamıştı adet günümde test yaptım belli belirsiz çıktı çok flu ve kan testine gittim emin olmak için 22.4 çıktı yani hamileydim ama on gün içinde tutunamadı düştü. Sen en sağlıklısı kan testi yaptır cnm yarında gelmezse hayırlısı olsun şimdiden

ama cumartesi doktor olmuyo ki hastanede. yarın mı gitsem ama yarın 2. günü. sıkıntı olur mu ki ??

olmuyo canım ben 2. günü verdim bende özele gitmiştim sadece muane hariç 20 tl aldı o da smear testi içindi kandan almadılar arkadaş çok para ödemiş. acaba ona faklı bir test mi yapmışlar

canım bende 25 günde bir oluyorum 13. günü yumurtlama diyodu benim ki 15. gün çıktı sen bir kaç gün daha bekle aynı bende senin gibi düşünüyordum

geçmiş olsun canım, benim beklenen adet tarihim 10 nisan yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor ama ovülasyon testinde ikinci çizgi çok silik hatta yok gibi yani benim yumurtlamam da olmadı sanırım bu ay ya da geç yumurtlamada olabilir diye kendimi avutmaya çalışıyorum adet olana kadar ovülasyon testlerini yapmaya devam edicem artık((

Son düzenleme:

3 secenek var.
1. test bozuk
2. lh hormonun dusuk
3. Daha yum. olmadi gec yumuetlama olacak

Canim ben hamis kaldigim ay gormedim cift cizgi ama gec yumurtluyor olabilirsin bu ay.. sen testi fln bosver derim adetin bitince basla calismaya bata 5 gun kala fln birak ben oyle yaptim ..

kızlar selam operasyonum oldu evimdeyim rabbime sonsuz şükürler olsun iyiyim.

Geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanırsın ve bebişinizde gelir

Bizde Nisan 9 evlilik yıldönümü Paris'e gidecektik ama şimdi uçak nedeniyle iptal oldu pasaport çıkardık sözde bunun için artık bebek dogunca inş

ben çörek otu bak tarcın yedim valla.hemde sabah akşam ama faydasını gördüm gibi en azında net bir şeklide yumurtladım.bende bu aya kadar yapmıyordum ama bu ay hepsini bende yapıyourm bakalım sonuc ne olucak

Ewt o kürü yiyince hissediyorsun yumurtlamanı ağrılı bir çatlama oluyo benimde çok ağrım olmuştu

Canım çörekotu çekilmiş olacak eğer çekilmiş değilse hawanda ez onu güzelce. Bide maydanoz düşük yapıyo doktorum yeme demişti aklında olsun hala yemiyorum yani ve bence de dewlette git bi kan sonuçta muayene değil bişi değil

Gunaydin kizlar, saglik mutluluk huzur dolu bir gun gecirmeniz dilegiyle..

Günaydın canım ewde olunca sen kapatıyon topiği sen acıyon ohh :))
Çok şükür bugün cuma sabah uyucam ama çok değil 11 de randewu var

çok şirin sağlıkla giysin inşallah :) tombik tombik bacaklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…