- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.221
Bugün ben yaptırdım hayatım. Regli 3. gün yapılıyomuş... Aç / tok fark etmiyo... Muayene oldum sonrada kanı verdim. Bazıları 4 saat sonra bazılarıda 3 gün sonra çıkıyomuş... 425TL tuttu
ayy çok şirin hepsii
Ayyy ne guzellermis horoz tavuk ve civcivi :)))
kizlaaaaaaaaaaaar, yine regl oldum ya, bu ayda olmadıbugün doğum günüm, ama mutsuzummm... kocam calisiyo,bebegim bu ayda gelmiyooo offff.. basim agridi düşünmekten.. yeter ya, cok sıkıldım,su bebek olayını unutmak istiyorummm.. kafaya takmamak lazım,ama keşke mümkün olsaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim, son 6 aydır bebek istiyoruz aslında ilk denediğimiz ay hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırıldı, 3 ay korunmadan sonra çalışmalara yeniden başladık. bu ay ovülasyon testi aldım ve adetimin 12. gününden beri her gün uyguluyorum bugün 19. günüm olmasına rağmen çift çizgiyi göremedim. aslında ben 32 günde bir adet oluyorum ve buna göre yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor, ve yine bugün kasıklarımda ağrı ve akıntım da vardı ama testte ikinci çizgi çok silik çıktı çok moralim bozuldu. Bilmiyorum ama ya ben de bu ay yumurtlama olmadı ya da testler yanlış aranızda böyle bir şey yaşayıp o ay hamile kalan var mı?
ama cumartesi doktor olmuyo ki hastanede. yarın mı gitsem ama yarın 2. günü. sıkıntı olur mu ki ??
merhaba arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim, son 6 aydır bebek istiyoruz aslında ilk denediğimiz ay hamile kaldım fakat boş gebelik nedeniyle 7 haftalık hamileliğim kürtajla sonlandırıldı, 3 ay korunmadan sonra çalışmalara yeniden başladık. bu ay ovülasyon testi aldım ve adetimin 12. gününden beri her gün uyguluyorum bugün 19. günüm olmasına rağmen çift çizgiyi göremedim. aslında ben 32 günde bir adet oluyorum ve buna göre yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor, ve yine bugün kasıklarımda ağrı ve akıntım da vardı ama testte ikinci çizgi çok silik çıktı çok moralim bozuldu. Bilmiyorum ama ya ben de bu ay yumurtlama olmadı ya da testler yanlış aranızda böyle bir şey yaşayıp o ay hamile kalan var mı?
Cnm benimde çıkmamıştı adet günümde test yaptım belli belirsiz çıktı çok flu ve kan testine gittim emin olmak için 22.4 çıktı yani hamileydim ama on gün içinde tutunamadı düştü. Sen en sağlıklısı kan testi yaptır cnm yarında gelmezsehayırlısı olsun şimdiden
geçmiş olsun canım, benim beklenen adet tarihim 10 nisan yumurtlama günümün bugün olması gerekiyor ama ovülasyon testinde ikinci çizgi çok silik hatta yok gibi yani benim yumurtlamam da olmadı sanırım bu ay ya da geç yumurtlamada olabilir diye kendimi avutmaya çalışıyorum adet olana kadar ovülasyon testlerini yapmaya devam edicem artık((
canım bende 25 günde bir oluyorum 13. günü yumurtlama diyodu benim ki 15. gün çıktı sen bir kaç gün daha bekle aynı bende senin gibi düşünüyordum
selam kızlar nasılsınız?
kızlar selam operasyonum oldu evimdeyim rabbime sonsuz şükürler olsun iyiyim.
bugün adetim bitti test yaptım yımırtalarım sıcacık hemen kuluçkaya yatmam lazım bu akşam. evet kimbilir belki bende hamiş gelirim ama nisanda kesinlikle hamile kalmam lazım mayısa kalırsam o zaman gelemeyebilirim doktorlar ilk 3 ay uçak yolculuğu uygun görmüyomuş. eşim akşam mayısta hamile kalma sakın herşeyi hazırladım iptal ettiremem dedi ne yapıp edip bu ay hamile kalmam lazım
ben çörek otu bak tarcın yedim valla.hemde sabah akşam ama faydasını gördüm gibi en azında net bir şeklide yumurtladım.bende bu aya kadar yapmıyordum ama bu ay hepsini bende yapıyourm bakalım sonuc ne olucak
olsun git zarar olmaz okadardan
inşallah canım bi bal alayım ozamn ç.otu vardı çünkü. bende öle bi duyum duyduydum galiba. ama bende enfeksiyon vardı ona maydonoz yesemde olmaz mı ki ?? ama sen başla çörekotuna..ozaman devlete gideyim napiim :)
Gunaydin kizlar, saglik mutluluk huzur dolu bir gun gecirmeniz dilegiyle..
Eki Görüntüle 671523
kızceler bunu aldım demin nasıl sizce ?
Cok guzel canim, Allah iyi gunlerde kullanmak nasip etsin ..
çok şirin sağlıkla giysin inşallah :) tombik tombik bacaklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?