- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.241
Eki Görüntüle 671523
kızceler bunu aldım demin nasıl sizce ?
oyyy çokkk tatlıı fasulye büyüyeckte bunumu giyecekk yermm bn onuuu güle güle sağlıkkkla giysin cnım inşş
Günaydınnn kızlarrrrr cumamız mübarek olsun rabbim bu günde hepppimiz dualarını kabul etsin inşşş
bizlere hayrlı ewlatlar nasip etsinnn sağlıklaa
Bnm mik mikler olmaDIIIı boyle okuuzzz koca olunca olmaz ya hep yumrtlaama dönmnde kavga ediyoruz ve bölelikler kaçıyo sinir oluyorum bn artıkk bu durumaaaaa iissssyannnnnn ımmm warr
Günaydınnn kızlarrrrr cumamız mübarek olsun rabbim bu günde hepppimiz dualarını kabul etsin inşşş
bizlere hayrlı ewlatlar nasip etsinnn sağlıklaa
Bnm mik mikler olmaDIIIı boyle okuuzzz koca olunca olmaz ya hep yumrtlaama dönmnde kavga ediyoruz ve bölelikler kaçıyo sinir oluyorum bn artıkk bu durumaaaaa iissssyannnnnn ımmm warr
ay sagolasın canım ıns teyzecıklerı :)
bende kavga etmemek ıcın mumkunse hıc munakasaya gırmıyodum kesın bısı cıkıyor yoksa
Kiss ne kavga ediyon he de gec , yumurtlamn gecince hatirlatir icinde kalani soyler guzelce yaparsin kavgani
YESİN TEYZESİ ONUUUUYA BNDE ELİMDEN GELENİ YPIYOM AMA İŞTE UYUZZDR BNM KOCA HEMN KUSER KÜSTÜMÜDE 2GÜN YKLAŞMAZ BÖLE BİR HUYU WARRR:26::26:
YAA AMNN DÜNN DEDMKİ MİFRLĞE GİTTİK DIŞRDA BİR RESİM ÇEKİLELİM AMNN NEYMİŞ HAVA BUZ GİBİ NE RESMİ ÇKLCEKMİŞİZZ BUU YANİÖLE KILDIR Kİ BNMKİ BNDE KIZDIM ODA HEMN KÜSTÜ KÜTÜĞÜ ZAMN TAMAM 2 GÜN BTTİ İŞİMİZ WE GTİİ SPOŞLARRR :):)
ay nazlı kız kocan nazlı canım cıcım dıye pohpohlucan var ole kocalar ıste burcu ne :d
off hemde nasıl nazlı diyorum bn ona bazen benm erkek senin kadın olman lazım bn ona naz yapamıyorum biliyrmusun onun küsmelernden bıktım gene ilk ewlndiğimzde daha çok küserdi 1 hfta yanıma bile yklaşmazdı şmdi 1 2 ama illa küserrpohpohlaya pohpohlaya bi oldum wala 2senede hehe akreppppp burcuu wala akkrepp gibide sokuyoo
ayni ben valla adama bir kiziyim bir hafta en az konusmam, bak pazartesi gec geldi eve hala koltukta yatiyor, dun yabancilar polisi bugun doktora randevu aldi fln o bahaneyle iki kelime konustuk ama evde hala ayri odalarda yasiyoz.. Valla akrepleri uzmicen unutmuyoruz kolay koly.. Hic iyi bisi degil aslinda ama inada biniyor is elinde olmadan.. Kiylar ben kalkiyim artik yataktan 11 kaynana metroya birakicak doktora kan vermeye gidicem ikili test icin cuma vakti dualarinizi eksik etmeyim bebisim saglikli olsun ins..
off hemde nasıl nazlı diyorum bn ona bazen benm erkek senin kadın olman lazım bn ona naz yapamıyorum biliyrmusun onun küsmelernden bıktım gene ilk ewlndiğimzde daha çok küserdi 1 hfta yanıma bile yklaşmazdı şmdi 1 2 ama illa küserrpohpohlaya pohpohlaya bi oldum wala 2senede hehe akreppppp burcuu wala akkrepp gibide sokuyoo
hadi ya admı koltklarda yatırıyon demek yazıkk kızz:):)ama hakettysede ii olmuş:):)demek sende öyle kadına yakışıyrda erkeğe yakışmıyor wallatamam canım hadi kendine we bebişine iiyi bakk dularımız sizlerle canım bnmm
ayy ısın zor :)) dıkkat et bebısın de akrep olmasın o zaman zamanlama takıbı yap dur bakım benım bebegım ne olacak mıs
kız akrep olacakmıs yavrum benımde :s
erkenden mı dogursam ıcımdemı tutsam ne yapsam :d
canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınız? Kırmızılar hala yok ,dün sağlık ocagına gittim kan verdim aile hekimimede durumu söyledim eğer bebek falan yoksa geçen ay ki adet söktürücümü yadıracagım dedim.öğleden sonra gidicem sonucumu almaya.dün komsumla gittim oda kan vermişti,sonuç hamiş,onun adına çok sevindim ama insan bi tuhaf oluyor.rabbim inşallah güzel ve hayırlı haberlerle yüzümü güldürsün
iyizz canımmm sen nasılsınn.yaaa inşşşş hamilesndir cnım ya dualarım seninle bu mübarek gndeeeeaminn cnımm ewt bşkasının hamiş olduğunu duyunca insan tuhaf oluyr ister istemez
bende iyiyim canım,biraz tuhafım,sonuç ne olacak diye merak ediyorum ama fazl umutlanmak istemiyorum,bu ay mümkün olmadığını düşünüyorum biraz,allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,hepimizin hakkındaki hayırlı şeyi versin inşallah
tbi merak eder insan yaa ewt çokta umutlanmamak lazım ama genede hakkında hyrlısı olsun tatlım inş bebeğin seninledir aminnnnn
canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınız? kırmızılar hala yok ,dün sağlık ocagına gittim kan verdim aile hekimimede durumu söyledim eğer bebek falan yoksa geçen ay ki adet söktürücümü yadıracagım dedim.Öğleden sonra gidicem sonucumu almaya.Dün komsumla gittim oda kan vermişti,sonuç Hamiş,Onun adına çok sevindim ama insan bi tuhaf oluyor.Rabbim inşallah güzel ve hayırlı haberlerle yüzümü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?