- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.461
Selammm kizlarrr ohhh cuma geldii biraz dinlenebilecegim. var mi haberlerr
yaptım kızım işte tek çizgi anlamadınmıbata daha 15 gün var ne doğrusundan bahsediyoruz allah aşkına bekle biraz daha alma şimdi bencee
evet canım hergün taze olarak yapıyoruz 1 hafta sabah akşam içiyor sonra sadece akşami akşama döndüğünde 2 günde bir yapıyorumslm kızlar,size bir sorum olcak,ben bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapcam ama bu kürü hergün taze olarakmı yapıyoruz nasıl oluyor,bana yardımcı olabilcek varmı?
evet canım hergün taze olarak yapıyoruz 1 hafta sabah akşam içiyor sonra sadece akşami akşama döndüğünde 2 günde bir yapıyorum
inşallah sizde de işe yarar kuzummmm...Benim esumde 3 gundur iciyor keciboynuzuu suyuu...
Mik mik yeni bitti kiz gizosss ne testii bu
inşallah sizde de işe yarar kuzummmm...
cimcimeyle erken gebelik testi en erken ne zaman gösteriri tartışıyoduk canım deneme yanılma testi
inşallaaaahhh inşallaaahh...doğru diyorsun böyle daha çok stres oluyorum yoksada boşuna heveslenmem bari... varsadaa artıkk kendime bu ay az bacak dikip yatmadım çok komik gelebilir kızlar ama silkeleme yöntemiyle hamiş kalınabiliyormuş puhahahaa kkda okudum okurken gözümden yaş geldiii eğer gebe değilsem o yöntemi deniycaaam eşinizle çalışma yaptıktan sonra sizi bacaklarınızdan tutuyor ve silkeliyor bir nevi yerleştirmee ahahhaaa denemekte fayda var bence bu kadar hatun haksız olamaz,bu yöntemle gebe kalan çok olmuş bilginizee
Eee ne zamsn yapacannn gerci daha cok erkennnn daha yeni mik mik isi bitti senin. benimde ovl. testi yavas yavas kiyulasmaya basliyo.. sanirim en gec pazara cift cizgiyi yakalarimm
kiz gizosss senin ovll. testinde hic tek cizgi gordunmu. benim hafifte olsa muhakkak bi ikinci cizgi varrrrama cok silik..sadece yum. gunu koyu cizgi diger gunler hep silik. yani hic tek gormedim
kızlar tahlillerim çıkmış doktoruma telefon ettim tahlil değerlerin güzel bi sorun yok biraz polikistik görünüyor sadece dedi onun dışında hiç bi problem yok dedi klomenede yarın başla dedi inş benim bebiş haberi bu hızla eşimin doğum gününe 9nisana yetişcek:))))
bu arada dün sperm testi için uygun gün sormuştum ya doktora sordum en verimli sonuç ilişkinin üzeirnden 48saat geçmesi gerekiyor 3. gün yada 4.gün yapılır test dedi bende çarşamba tekrar kontrole gittiğimde yaptırırız die düşünmüştüm ama o akşama mik mik yapmamız gerektiği için benim seçilmişlere kaliteli spoş gitmesi için daha önce yaptırın dedi doktor:))
bildiğiniz gibi çarşamba gecesi kahverengimsi bişeyler geldi sabaha kadarda foşurdadım yani perşembe adet oldum bugün doktora kontrole gittim klomenin etkisiyle kist mist oluşmuşmu diye nihayet sanırım iyi bi doktor buldum buarada neyse doktor kontrol etti sağda ve solda sanki seçilmiş gibi iki tane folikül var dedi folikülde yumurta anlamına geliomuş bu ay sanki kendiliğinden olcak gibi gelio dedi (ama adetimi kastetti bebeğimi kastetti anlamadım) klomen verdi onuda çok arada derede kaldıda verdi 5gün günde bir tane dedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı istediğim büyüklüğe gelirse çarşamba akşam ilişki dedi eğer istediğim büyüklüğe gelmezse bikaç gün sonra tekrar kontrol dedi ve istediği büyüklüğe gelene kadar ilişki yasak eşim ayvayı yedi yane:)) ve eşimdende daha ben demeden sperm testi istedi ilk defa bunu kendiliğinden soran bi doktora rastladım ve kan tahlili verdim hormonlar için sonuçlar çıkıncada tel açıcam buarada benim çarşamba sabah istanbula gidip pazartesi sabah dönmem gerekiyodu işehir dışına çıkcaksan ilaç felan vermeyim hiç gerek yok ozaman dedi bende patronumla konuştum gitmiyorum istanbula inş bu ay olcak kızlar :))
Az önce kayınvalidemle konuştum.. Eşimin teyzesinin gelini hamileymişRabbim bize de nasip etsin artık
aminnnn aminnnnnn
okudukça delircek gibi oluyorum kıskanmak değil bu Allah herkesin bebeğine sağlık versin özentimi bilmiyorum ama okudukça doğum hikayeleri falan sabırr çekiyorum sürekli
Bide aranızda folikasit kullanan var mı yaa. benim bi arkadaşımda bebek istiyo folikasite başlamış bana sende iç dedim doktorada sormuş arkadaşımda içebilir mi diye içsin demişnapiim??
kızlar merhaba ben gecen ayın 37sınde hasta oldum halen hasta olmadım acaba hamılemıyım kasıklarım cok agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?