- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.421
sen yap somonları yedir kocana ondan sonra of bıktım mik mikten de
adamı somonla beslersen 24 saat inmez üstünden
ben somon aldım atcam fırına ooh rahat
kokuyo diye yapmıyosan balık pişerken cezvede sirke kaynat sıfır koku :)
menüye bak hem tavuk hem mantı başka ana yemek varmı ahah
Sen nasıl yapıyon bakiym o somonları fırında, iyi fikir verdin deepfreede vardı somon...
oha bilmiyodum böyle bi etkisi olduğunu biz her hafta yiyoruuzz
bu arada 3 hafta oldu nerdeyse eşim hala annesinin evine gitmemekte görüşmemekte kararlı anlatmıştım hatırlarsanız yemin etmşti girmem bidaha evine diye 3 haftadır hep evimizdeyiz şükürler olsun Allah yüzüme baktı diyorum ben bu olaya :)
aklında bulunsun kullanmadığın yada eski bi tenceren varsa içine yarım çay bardağı yumuşatıcı koy üstüne bol su dök ocağa koy altını kıs yavaş yavaş kaynadıkça evin mis gibi yumuşatıcı koksun bu arada balık kokusuda kalmasın.
ben kokudan ziyade üstüme kalmasından dolayı yapmıyorum bi defa yapsam hergün balık isticek bide açık mutfak var bende 2 kilo balık alıp yanına 2 şişe sirke kaynatamam
kız dedimya canım neler çekiyo diyeeeee daha dur mercimek köfteside hazırlıcam
sen ğçer beşer doğurursun her hafta somon hergün mik mik 5 bile az size
ahahha inş bi doğurymde somona sarılıp girerim doğuma ahhaah
dilini ısır bi barışırsa görürsün ebenin mahallesini
oha bilmiyodum böyle bi etkisi olduğunu biz her hafta yiyoruuzz
aklında bulunsun kullanmadığın yada eski bi tenceren varsa içine yarım çay bardağı yumuşatıcı koy üstüne bol su dök ocağa koy altını kıs yavaş yavaş kaynadıkça evin mis gibi yumuşatıcı koksun bu arada balık kokusuda kalmasın.
Ben kokudan ziyade üstüme kalmasından dolayı yapmıyorum bi defa yapsam hergün balık isticek bide açık mutfak var bende 2 kilo balık alıp yanına 2 şişe sirke kaynatamam
Kız dedimya canım neler çekiyo diyeeeee daha dur mercimek köfteside hazırlıcam
benimde direk salona ordan tüm koridora ve devamında diğer odalara açılıyosenindemi açık mutfak benim bide salona açık direk
ayy iştaha bak
tövbe tövbe Allah korusun çok gördüm o mahalleyi sıkıldım artık
ohhh somonlar mantılarrr afiyetler ola canlarrrr
benimde direk salona ordan tüm koridora ve devamında diğer odalara açılıyo
iştahıma laf söyleme len anca yerine geldi zavallım kilo almam lazım kızım
anası gelmiyosa iyi bide anası gelirmiş sen bize gelmiyon ben size gelirim diye
e akşam oldu şekerim yemek vakti gelince böyle tarifler havada uçuşuyo
ye bacım ye yarasınn ohhhhh
yok kız taşındık taşınalı 1 kere oğluyla konuşmaya geldi hiç gelmez o totosunu kaldırıp tembel
dimii e başka ne olcak kocişlern karınlarını ii doyurmak lazımm:)bnde hzırcıyım 2 gün bakalım
iyi işte gelmesin bi alışırsa senden çıkmaz siz kafanızı dinleyin zaten haneye 3. kişiler karışmayınca ne kavga oluyo ne gürültü gül gibi geçinip gidiyoruz
Neyse bennn çıkıyorum kızlarr herkeze iyi akşamlar mikmik olanlara boll şansss:):):):)hepiniziiiiiii öptümmmmmmm yarın sabah gşrmekkkkkk üzere cüsssssssssss
aynen öyle canımcıımmm valla :)
10 dkya takıldım :|
15 gün var benim ama ahahahah5 tanesi 18 bebeğimm
aaaah ahh keşke bende hazırcı olsam ama nerde bende o şans benim kocam beni dışarı götürmek yerine eve arkadaslarını topluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?