HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu arada 3 hafta oldu nerdeyse eşim hala annesinin evine gitmemekte görüşmemekte kararlı anlatmıştım hatırlarsanız yemin etmşti girmem bidaha evine diye 3 haftadır hep evimizdeyiz şükürler olsun Allah yüzüme baktı diyorum ben bu olaya :)

kokuyo diye yapmıyosan balık pişerken cezvede sirke kaynat sıfır koku :)

menüye bak hem tavuk hem mantı başka ana yemek varmı ahah

aklında bulunsun kullanmadığın yada eski bi tenceren varsa içine yarım çay bardağı yumuşatıcı koy üstüne bol su dök ocağa koy altını kıs yavaş yavaş kaynadıkça evin mis gibi yumuşatıcı koksun bu arada balık kokusuda kalmasın.

ben kokudan ziyade üstüme kalmasından dolayı yapmıyorum bi defa yapsam hergün balık isticek bide açık mutfak var bende 2 kilo balık alıp yanına 2 şişe sirke kaynatamam

kız dedimya canım neler çekiyo diyeeeee daha dur mercimek köfteside hazırlıcam

oha bilmiyodum böyle bi etkisi olduğunu biz her hafta yiyoruuzz

sen ğçer beşer doğurursun her hafta somon hergün mik mik 5 bile az size

dilini ısır bi barışırsa görürsün ebenin mahallesini

senindemi açık mutfak benim bide salona açık direk
ayy iştaha bak

oha bilmiyodum böyle bi etkisi olduğunu biz her hafta yiyoruuzz

ohhh somonlar mantılarrr afiyetler ola canlarrrr

senindemi açık mutfak benim bide salona açık direk
ayy iştaha bak
benimde direk salona ordan tüm koridora ve devamında diğer odalara açılıyo
iştahıma laf söyleme len anca yerine geldi zavallım kilo almam lazım kızım

tövbe tövbe Allah korusun çok gördüm o mahalleyi sıkıldım artık

anası gelmiyosa iyi bide anası gelirmiş sen bize gelmiyon ben size gelirim diye

ye bacım ye yarasınn ohhhhh
yok kız taşındık taşınalı 1 kere oğluyla konuşmaya geldi hiç gelmez o totosunu kaldırıp tembel

Son düzenleme:
ye bacım ye yarasınn ohhhhh
yok kız taşındık taşınalı 1 kere oğluyla konuşmaya geldi hiç gelmez o totosunu kaldırıp tembel

iyi işte gelmesin bi alışırsa senden çıkmaz siz kafanızı dinleyin zaten haneye 3. kişiler karışmayınca ne kavga oluyo ne gürültü gül gibi geçinip gidiyoruz

Neyse bennn çıkıyorum kızlarr herkeze iyi akşamlar mikmik olanlara boll şansss:):):):)hepiniziiiiiii öptümmmmmmm yarın sabah gşrmekkkkkk üzere cüsssssssssss

aynen öyle canımcıımmm valla :)
10 dkya takıldım :|
15 gün var benim ama ahahahah 5 tanesi 18 bebeğimm

kıııız iyiymiş 5 tanesi 18 e bendemi alsam ne ama benimkine 1 ay var

ilişkiden 5 ila 8 gün sonra gebelik olup olmadığını gösterdiği yazıyo

aaaah ahh keşke bende hazırcı olsam ama nerde bende o şans benim kocam beni dışarı götürmek yerine eve arkadaslarını topluyo

hadii yaa üstüne brde ark.topluyo ewe ooo daha zor allh yrdımcın olsun

bnnmki allhtan ark.getrmez ewe 1 ark.war onun ewli bnmde bir tane gerisi hep akraba sorun yok ama bnm ewde kynanadan görmceden saolsun boş klmaz anam bnm koca anneci hfta sonu yemektelerdi gecen 1 2 gn snra dioki çaya çağır hadi ulenn dedim daha 2 gn önce brdalardı çağıramam kızdı birsürü manyak ya bn çlışıyorum onca yorul brde her hfta misfr we yemekli birde akşam çaya oldu kelsn berber yaşayalım bari amn alllllahh korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…