HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

daha 7 aylık evliyim 3 aydır deniyorum içimi görsen bilsen sanırsın yıllardır olmuyo gibiyim karamsarlık çok kötü bilemiyoruz olcakmı olmicakmı umut etmek güzel ama sonu güzel olmadıktan sonra acı vericii

hapımı var bunun yoksa tozumu ... sen hangisini kullanıyon ??

hap canımm eczaneye folik asit de verir zaten benim kanım çok düşük hem b12 hem folik asit benimki 2si 1 arada :)
bebeğe yer hazırlıyomuş beyin gelişimi vs için hamilyken 9 ay boyunca kullanılıyo diye biliyorum zaten

Son düzenleme:

ama sanki her ay denediğimizde bu ay olacakmış gibi geliyo dimi.. işte o his çok güzel.. İnşallah bu ay o hissi tam anlamıyla yaşarız.. yeter ki biz kendimizi üzmeyelim..

Bide aranızda folikasit kullanan var mı yaa. benim bi arkadaşımda bebek istiyo folikasite başlamış bana sende iç dedim doktorada sormuş arkadaşımda içebilir mi diye içsin demiş napiim??

İç tabi hayatım, daha başlamaman hata...

İç tabi hayatım, daha başlamaman hata...

ayy.. ne bilim ben sanıyorum ki doktor verir ama öle değilmiş :) başlayım ozaman .. yarın sabah 6da da ateşimi ölçücem.. daha yeni başlamış olsamda yumyum günleri bu ayda belli olurmu hemencik.. :26:

evet yaa her ay aynı his aynı heyecan bilmiyorumm Allah büyük..

tmm ozaman alarım içerim.. :) bende alayım mı ki b12 ne dersin ??

Rabbim büyük bizimde olcak olcak olcakkk

kanın düşükmü mesela 10-12 olması gereken değer bende 5
gözkapağının içine bak alt kısma benim orası peynir gibi bembeyaz senin nasıll ? göz altından aşağı çek gözünü anlatışıma bak ahah

Son düzenleme:

benim bi ara kanım düşüktü ama sonra nolduysa sigarayı da bırakınca yükseldi heralde
az önce baktım geldim yeni olgunlaşmış çilek gibi biraz kırmızı. içmeyim o zaman şimdilik sadece folikasit içeyim :)

öyle yap bencede şimdi gereksiz yere kilo alma aşırı iştah açıyo kapalıymış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…