- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.441
kıııız iyiymiş 5 tanesi 18 e bendemi alsam ne ama benimkine 1 ay var
ilişkiden 5 ila 8 gün sonra gebelik olup olmadığını gösterdiği yazıyo
şekerim zeytinyağı tuz biraz kekik biraz pul biber ovuyorum 1 saat bekletiyorum sonra fiyuuuu fırınakızarana kadar 45 dk falan geçiyo işte
hadii yaa üstüne brde ark.topluyo ewe ooo daha zor allh yrdımcın olsun
bnnmki allhtan ark.getrmez ewe 1 ark.war onun ewli bnmde bir tane gerisi hep akraba sorun yok ama bnm ewde kynanadan görmceden saolsun boş klmaz anam bnm koca anneci hfta sonu yemektelerdi gecen 1 2 gn snra dioki çaya çağır hadi ulenn dedim daha 2 gn önce brdalardı çağıramam kızdı birsürü manyak ya bn çlışıyorum onca yorul brde her hfta misfr we yemekli birde akşam çaya oldu kelsn berber yaşayalım bari amn alllllahh korusun
bekle o zaman ahahsanmam şuan ama göstermez bence dur bakalım delimiyiz neyiz ya
Canim bende somonu biraz tuzlayip rendelenmis sarimsak seriyorum dilimlerin ustune en sonra ince dilim dilim tereyagi koyup, yagli kayit ustnde yuksek ateste 20 -25 dk pisiriyorum .. Yumusacik ve cok lezetli oluyor yanina haslanmis yeni patates ve salata .. Bizde ayda 3 kere fln yeriz hem cabuk hem kolay hem saglikli valla, benimde kurtarici yemegim adamda bayilir..
benimkide aynı öyle dün akşam gelenlşeri bu akşamda çağırır bide bana diyo arada gelsinler diye ulen sen niye aramıyon. telefon elinde bütün gece kimi çağırsak diye bakıyo.
yav bende 5 tane olcak çoktan yapmıştım
haftada 1 tane yapsan adetine kadar 3 tane biter zati
benimde direk salona ordan tüm koridora ve devamında diğer odalara açılıyo
iştahıma laf söyleme len anca yerine geldi zavallım kilo almam lazım kızım
anası gelmiyosa iyi bide anası gelirmiş sen bize gelmiyon ben size gelirim diye
Kizlar benimde mutfak salonla bir salondanda koridora kemer var kapi fln yok.. Dediginiz gibi bede hic kizartma fln yapmiyorum bazen kofte bile kizartsam yatak odasina kadar kkuyor..( Allah izin verirde banyom biterse bos bir salonum var kocaman ikiye bolup mutfakla salonu ayiricaz ama o odaya acian kapi iptal suan duvar catisi akiyor o tarafin masrafi cok yani, ama ins bitince suanki salonum bebek odasi olcak zaten bir dahaki yaza kadar bebis bizim odada ..
benimkide aynı öyle dün akşam gelenlşeri bu akşamda çağırır bide bana diyo arada gelsinler diye ulen sen niye aramıyon. telefon elinde bütün gece kimi çağırsak diye bakıyo.
yav bende 5 tane olcak çoktan yapmıştım
haftada 1 tane yapsan adetine kadar 3 tane biter zati
geldim ohh mis gibi teekkk tekkkk ağardı var testlerim tekk teeekk ahahahahhaha
Kizlar benimde mutfak salonla bir salondanda koridora kemer var kapi fln yok.. Dediginiz gibi bede hic kizartma fln yapmiyorum bazen kofte bile kizartsam yatak odasina kadar kkuyor..( Allah izin verirde banyom biterse bos bir salonum var kocaman ikiye bolup mutfakla salonu ayiricaz ama o odaya acian kapi iptal suan duvar catisi akiyor o tarafin masrafi cok yani, ama ins bitince suanki salonum bebek odasi olcak zaten bir dahaki yaza kadar bebis bizim odada ..
test yapmadınmı daha beeeee
çok merak ediyorum doğru çıkıyomu diye eğer doğru çıkıyosa bende alcam ama önce sen deniceksin tabiki her zamanki gibi
benimde işte öyle ama ben actifry kullanıyorum kızartmalarda hatta bazen börek pilav falan yapıyorum ondakeşke bütün yemekleri yapsada rahat etsem
yaa benim adamda hergun kimi cgirsak kime gitsek diye bakiyor, Allah var hic birini sevmiyorum simdi geldi eve yine napalim kime gidelim kimi cagiralim bgn diyor.. Uyuyz ben 2 saat once ac bilhac gelmisim eve yemegimi yeni yemisim azcik dinleniyom evler zaten cingene evi gibi oldu , birde diyor niye temizlemedin evi, anan beni goturdu getirdide keyfim geldi ondan yapmadim dedim ..
yaptım kızım işte tek çizgi anlamadınmıbata daha 15 gün var ne doğrusundan bahsediyoruz allah aşkına bekle biraz daha alma şimdi bencee
yok sen battan önce yapcan o zaman doğru çıkcak anca öyle alırım yoksa hayatta almam
yok sen battan önce yapcan o zaman doğru çıkcak anca öyle alırım yoksa hayatta almam
aahh pardon şekerim tamamm emredersiniz ahahdenek gibiyim len preseed bende erken gebelik bende ahha
yemek hazırlamıyomuydun sen kızımm elin baya hızlı heralde
pc tezgahın üstünde bi elimle yazıyorum bi elimle yemek karıştırıyorum ırona gibiyim bi helikopter olmuyorum
normalde böyle bir durum yoktu canım bi geçen ay oldu bide bu ay,ablam adet söktürücüyü bir kaç gün daha kullanma bekle sonra kullan dedi,3. gün gene doktora gideceğimwala canım o şekilde hamile kalan bir çok kiişi war olmaz fln diolarda wala bnm tanıdıklarda hep adet btti gn yptım diktim bacakalrımı dedi hamile kaldım dedi zamnında benm kaynanaya bile doktr öle demiş adetn bttiği zzamn ilişki demiş onun da öle olmuş
slmm cnımm hoşş geldinnnnayy inşşş hamilesndir canım rabbim gönlüne göre wersin hayırlısylaaaa.ağrıalrın fln war diyrssun bence hamile olablrsn brde geçmiş hadi bakalım haberler sende al biran önce testi ypta sewinelmm bizdee
had, yaa senin kaynanada hee nedne öle diyipte dediğini ypmıyor bıraksa nolurkiiii trafkmiş sende hamilesinnn.brde o halde okdar gezdin yoruldun kan werdin halsiz düşersin tbii dikkat et cnım kendine.wala kmseye minnet etmicen bu dewrde en iyisini ypmışsın kndin gelerek.wala gurbet ellerde zor dur tabi çocuk büyütmek brde baya mesafe warmiş şehir merkezine allh yarımcın olsın cnım benmm
iii iiiiii çokkkk sewdnm cnımmmm inşş en kısa zamnda bebeiş habrlerini duyarzzzzzewt cnım 4.günü ii olur demişti sperm testi için bizim doktr:)
hadi yaaa bu erkeklerde haklı kadında bişi yoksa bendemi die çok korkuyolarda haklılar erkek için daha zor kadın bir şekilde anlatıyo içini döküyor rahtlıyo ama damlr napsınn.eşmde sperm testine ilk istediğimde gtmedi erken demişti bozulmuştu bktıki olmuyo 1seneye yklaştı bu sefer hemn kbul etti kendiliğinden ama o piskoljiyi çabuk atlattı şükür.:):):)bozma moralini tbi tatlım allaha şükür bir sorun yok eşndede yoktur inşş gelcek senin bebeiş göbüşe inşşş:)
hadii yaa üsülme cnımm bnmm hayrlısıı.sende demek adet düzensizliği war kahrolası her ay insanı umutlandırıyor dimii.inşşş düzell tez zmanda bebeişini alrsın kucağına tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?