HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şekerim zeytinyağı tuz biraz kekik biraz pul biber ovuyorum 1 saat bekletiyorum sonra fiyuuuu fırına kızarana kadar 45 dk falan geçiyo işte

Canim bende somonu biraz tuzlayip rendelenmis sarimsak seriyorum dilimlerin ustune en sonra ince dilim dilim tereyagi koyup, yagli kayit ustnde yuksek ateste 20 -25 dk pisiriyorum .. Yumusacik ve cok lezetli oluyor yanina haslanmis yeni patates ve salata .. Bizde ayda 3 kere fln yeriz hem cabuk hem kolay hem saglikli valla, benimde kurtarici yemegim adamda bayilir..

benimkide aynı öyle dün akşam gelenlşeri bu akşamda çağırır bide bana diyo arada gelsinler diye ulen sen niye aramıyon. telefon elinde bütün gece kimi çağırsak diye bakıyo.

bekle o zaman ahahsanmam şuan ama göstermez bence dur bakalım delimiyiz neyiz ya

yav bende 5 tane olcak çoktan yapmıştım
haftada 1 tane yapsan adetine kadar 3 tane biter zati

ben olmuşum tereyağı zaten bide ona sürmiyim aklıma sokma lütfen

geldim ohh mis gibi teekkk tekkkk ağardı var testlerim tekk teeekk ahahahahhaha

Kizlar benimde mutfak salonla bir salondanda koridora kemer var kapi fln yok.. Dediginiz gibi bede hic kizartma fln yapmiyorum bazen kofte bile kizartsam yatak odasina kadar kkuyor.. ( Allah izin verirde banyom biterse bos bir salonum var kocaman ikiye bolup mutfakla salonu ayiricaz ama o odaya acian kapi iptal suan duvar catisi akiyor o tarafin masrafi cok yani, ama ins bitince suanki salonum bebek odasi olcak zaten bir dahaki yaza kadar bebis bizim odada ..

bende hiç kızartma yapamıyorm bütün odaları kapatıyorum kokmuyo ama salona açık işte amerikan mutfak çok kötüü
oyy bebişinizi yesinlerr

Son düzenleme:

yaa benim adamda hergun kimi cgirsak kime gitsek diye bakiyor, Allah var hic birini sevmiyorum simdi geldi eve yine napalim kime gidelim kimi cagiralim bgn diyor.. Uyuyz ben 2 saat once ac bilhac gelmisim eve yemegimi yeni yemisim azcik dinleniyom evler zaten cingene evi gibi oldu , birde diyor niye temizlemedin evi, anan beni goturdu getirdide keyfim geldi ondan yapmadim dedim ..

geldim ohh mis gibi teekkk tekkkk ağardı var testlerim tekk teeekk ahahahahhaha

test yapmadınmı daha beeeee
çok merak ediyorum doğru çıkıyomu diye eğer doğru çıkıyosa bende alcam ama önce sen deniceksin tabiki her zamanki gibi

benimde işte öyle ama ben actifry kullanıyorum kızartmalarda hatta bazen börek pilav falan yapıyorum onda keşke bütün yemekleri yapsada rahat etsem

yaptım kızım işte tek çizgi anlamadınmıbata daha 15 gün var ne doğrusundan bahsediyoruz allah aşkınabekle biraz daha alma şimdi bencee

of kuzum yaa senin işin daha zor valla orda yaban ellerde ben bu akşam ablama gitcem sabahtan söyledim daha kocama akşama program yapma ben ablama gitcem diye. ona kalsa gelirken yanında getircek insanları bide evde durmayı çok seviyo dışarı çıkmak istemiyo herkes bize gelsin ama biz kimseye gitmeyelim istiyo bende bunalıyorum evde zaten bütün gün evdeyim hiç dışarı çıktığım yok arada dışarı çıkıyoruz ama arkadaslarına gidiyoruz yine eve kapalıyız yani ama o bile yetiyo doğrusu

normalde böyle bir durum yoktu canım bi geçen ay oldu bide bu ay,ablam adet söktürücüyü bir kaç gün daha kullanma bekle sonra kullan dedi,3. gün gene doktora gideceğim

slm kızlar,size bir sorum olcak,ben bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapcam ama bu kürü hergün taze olarakmı yapıyoruz nasıl oluyor,bana yardımcı olabilcek varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…