HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Dr ulrasonlami bakti yumuratana yoksa vaginal ultrasonla miii... muayeneni nasil oldun...kan tahlilini dr mu istedi....butun bunlari cevaplamani istiyorum :)))))

canım ben her doktora gidişimde hemen hemen aynı süreç işliyor zaten gidiyorum o iğrenç koltuğa yatıyorum hele bu sefer doktor ilişki pozisyonunda uzan dedi anam hem utandım hemde düşünüyorum hangi pozisyon diye allam ya biton güldüm kendime neyse alttan ultraonla muayene ki klomen kullandıktan sonra tekrar edebilmek için gittiğim doktorların hemen hepsi adet olunca 3. yada 2. günü gel kontrol etmemiz lazım dediler neyse alttan muayene sonrasında tahlil istiyolar benden o tahlilde FSH-LH ve E2 yani bu sefer bunları istedi ama tahlil sonucunu görmeden doktora tel açtım o baktı söyledi yani bu E2, PRL ve TSH'ın birleşimimidir bilemiyorum öncekilerde FSH-LH-PRLve TSH yazıodu sonuçlarda başka hormon testi varsa bilmiyorum canım dün arkadaşın biri kimdi hatırlayamıcam doktora gitmiş tahlil için 450lira gibi bi rakam söyledi çok uçuk bi rakam o yüzden belki başka testte vardır bilemedim yani bizim burda bütün özellerde 30-40lira arası muayene ücreti ödüyosun sonra diğer hiçbi tahlil için ücret ödemiyosun

bide canım doktor kendisi istiyo zaten tahlili istemeyen doktora ne desende yaptırtamıyosun ben bi önceki doktora bi türlü tahlil yaptırtamadım ama tahlil istemezsede ki muhtemelen ister sen mutlaka söyle tahlil yapalım değerlerime bakalım de

slm kızlar,size bir sorum olcak,ben bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapcam ama bu kürü hergün taze olarakmı yapıyoruz nasıl oluyor,bana yardımcı olabilcek varmı?

bende dün keçiboynuzu tozu almıştım canım nette biraz araştırdım tozu yada pekmezininin keçiboynuzunun kendisi kadar faydalı olmadığını yazıyo işte havayla temas şudur budur sebeplerinden ötürü saraçoğlunun tarifiymiş nette buldum canım buna gör yapabilirsin eğer benim gibi tozunu aldıysanda onada baktım biraz bide aktarda söylemişti dün az biraz suyla, sütle yada balla 1tatlı kaşığı keçi boynuzu tozunu macun gibi yapıp öyle yiyomuş ve bence taze yapsak daha faydalı olur diye düşünüyorum

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

hapımı var bunun yoksa tozumu ... sen hangisini kullanıyon ??

canımbbeim doktorumda bana folik asit vermişti ismi "folbiol" ben iki kutu kullandım günde bir tane bir kutu içinde 50 tane var ve iki kutu yaklaşık 3.5 ay kullandım sonra gittiğim başka doktor yeter artık kullanma dedi gizemin dediği gibi hamileykende bebek gelişimi kullanılıyo ama en fazla hamileliğin 2. yada 3. ayına kadar kullanılabiliyo hamile arkadaşım var hatta oda kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldı doktor 2. yada 3 aydan sonra tam hatırlamıyorum bırak kullanmaman lazım deyince elinde kalan kutuyu bana vermişti.

ne kadar peki fiyatı her eczaneden elimizde belge olmadan alabiliyormuyuz. ? bide kaç çeşit folikasit var 2 çeşitse bana yanlışı vermesin :) :26:

fiaytı 3liramı ne öyle bişeydi hatta reçeteyle alınca daha pahalıydı ben direk reçetesiz almıştım doktor folik asitin kilo aldırmadığını söyledi ama onlara göre hiçbi ilaç kilo aldırmıyo ben az yememe rağmen sürekli kilo alıyorum doktora sordum folik asit kilo aldırmaz ama doğum kontrol hapını bırakınca kilo yapar dedi

anaam geçmişi okuyup cevap vermekten günaydın bile yazamadım ama kimsecikler yok hepiniz yatıyosunuz dimi hainlerrrr tazebahar olaydı o çalışıyodu cumartesileri ama oda bir haftadır yok ortada yalnız kaldım kendi kendime günaydın yazıyım bari:))

Bende çalışıyorum şeker, yalnız değilsin...

günydın canım ben de çlışıyorum brdayımmm:):)

herkeze günaydınnnn ama kmseckler yok

ben burdayım şekerde kimse olmayınca işlerime odaklandım sistemde bu sırada beni dışarı atmış:)

Tesekkir ederim cevabiin icin canim. yanikafamiza gore gidip dr a gorunmeden hormon testi yaptiramiyoruzz oylemi. bide adetliykenmuhakkak alltan bakiyor mu....ya 2 gunu cok yogunkanama oluyor nasil bakiliyor oyle cok utanc vericiii...

Tesekkir ederim cevabiin icin canim. yanikafamiza gore gidip dr a gorunmeden hormon testi yaptiramiyoruzz oylemi. bide adetliykenmuhakkak alltan bakiyor mu....ya 2 gunu cok yogunkanama oluyor nasil bakiliyor oyle cok utanc vericiii...

Regl 3. gün yapılıyo hormon testleri hayatım...

pahalı değil canım 5-10 bişeydir yani.folik asitin çeşitleri konusunda bişey diyemem sanmam yanlış verceğini folik asit folik asittir heralde:44:
reçetesiz alabiliyosun sanıyorumm :)

canım ben reçetesiz alıyorum 1,5 tl o ksdar pahalı değil hatta ben sağlık oc. doktara yazdırıyodum eczaneci niya yazdırıyorsun ki öyle daha pahalıya alıyon dedi

günydın canım ben de çlışıyorum brdayımmm:):)

herkeze günaydınnnn ama kmseckler yok

Bende çalışıyorum şeker, yalnız değilsin...

hepinize günaydın şekerler..

Günaydın canlarımm.. Az önce bende sordum eczaneye folibiol diye hsst'in dediğinden bide 90 tablet olan bi tane varmış ama doktor folibiol öneriyo dedi eczacı kız. oda 1,50 TL miş. alıp kullanayım ozaman öle mi ?? hepinizin ilgisi içinde ayrı ayrı teşekkür ederim. bugünde nasıl uykum var anlatamam yaa..

kullan canım ben sıkıldım kullanmaktan arada kullanıyom o kadar düzenli değil ama şuda var bazı besinlerde de folik asit var onlarıda yiyeblirsin ceviz ıspanak brokoli.. mesala ben hap yerine günde 3 tane cvz yiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…