- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.521
Dr ulrasonlami bakti yumuratana yoksa vaginal ultrasonla miii... muayeneni nasil oldun...kan tahlilini dr mu istedi....butun bunlari cevaplamani istiyorum :)))))
canım ben her doktora gidişimde hemen hemen aynı süreç işliyor zaten gidiyorum o iğrenç koltuğa yatıyorum hele bu sefer doktor ilişki pozisyonunda uzan dedi anam hem utandım hemde düşünüyorum hangi pozisyon diye allam ya biton güldüm kendime neyse alttan ultraonla muayene ki klomen kullandıktan sonra tekrar edebilmek için gittiğim doktorların hemen hepsi adet olunca 3. yada 2. günü gel kontrol etmemiz lazım dediler neyse alttan muayene sonrasında tahlil istiyolar benden o tahlilde FSH-LH ve E2 yani bu sefer bunları istedi ama tahlil sonucunu görmeden doktora tel açtım o baktı söyledi yani bu E2, PRL ve TSH'ın birleşimimidir bilemiyorum öncekilerde FSH-LH-PRLve TSH yazıodu sonuçlarda başka hormon testi varsa bilmiyorum canım dün arkadaşın biri kimdi hatırlayamıcam doktora gitmiş tahlil için 450lira gibi bi rakam söyledi çok uçuk bi rakam o yüzden belki başka testte vardır bilemedim yani bizim burda bütün özellerde 30-40lira arası muayene ücreti ödüyosun sonra diğer hiçbi tahlil için ücret ödemiyosun
slm kızlar,size bir sorum olcak,ben bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapcam ama bu kürü hergün taze olarakmı yapıyoruz nasıl oluyor,bana yardımcı olabilcek varmı?
hapımı var bunun yoksa tozumu ... sen hangisini kullanıyon ??
ne kadar peki fiyatı her eczaneden elimizde belge olmadan alabiliyormuyuz. ? bide kaç çeşit folikasit var 2 çeşitse bana yanlışı vermesin :) :26:
anaam geçmişi okuyup cevap vermekten günaydın bile yazamadım ama kimsecikler yok hepiniz yatıyosunuz dimi hainlerrrr tazebahar olaydı o çalışıyodu cumartesileri ama oda bir haftadır yok ortada yalnız kaldım kendi kendime günaydın yazıyım bari:))
anaam geçmişi okuyup cevap vermekten günaydın bile yazamadım ama kimsecikler yok hepiniz yatıyosunuz dimi hainlerrrr tazebahar olaydı o çalışıyodu cumartesileri ama oda bir haftadır yok ortada yalnız kaldım kendi kendime günaydın yazıyım bari:))
ben burdayım şekerde kimse olmayınca işlerime odaklandım sistemde bu sırada beni dışarı atmış:)
Tesekkir ederim cevabiin icin canim. yanikafamiza gore gidip dr a gorunmeden hormon testi yaptiramiyoruzz oylemi. bide adetliykenmuhakkak alltan bakiyor mu....ya 2 gunu cok yogunkanama oluyor nasil bakiliyor oyle cok utanc vericiii...
pahalı değil canım 5-10 bişeydir yani.folik asitin çeşitleri konusunda bişey diyemem sanmam yanlış verceğini folik asit folik asittir heralde:44:
reçetesiz alabiliyosun sanıyorumm :)
günydın canım ben de çlışıyorum brdayımmm:):)
herkeze günaydınnnn ama kmseckler yok
Bende çalışıyorum şeker, yalnız değilsin...
Günaydın canlarımm.. Az önce bende sordum eczaneye folibiol diye hsst'in dediğinden bide 90 tablet olan bi tane varmış ama doktor folibiol öneriyo dedi eczacı kız. oda 1,50 TL miş. alıp kullanayım ozaman öle mi ?? hepinizin ilgisi içinde ayrı ayrı teşekkür ederim. bugünde nasıl uykum var anlatamam yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?