- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.541
kullan canım ben sıkıldım kullanmaktan arada kullanıyom o kadar düzenli değil ama şuda var bazı besinlerde de folik asit var onlarıda yiyeblirsin ceviz ıspanak brokoli.. mesala ben hap yerine günde 3 tane cvz yiyorumm
Günaydın canıım nasılsın ?
günaydınnn şekerleeeer
günaydınnn şekerleeeer
hepinize günaydın şekerler..
bir görünüyon sonra hemen yok oluyongünydınn tatlımmm
bugün benim bat günüm nete göre dündü arada bir ağrım var ama sadece arada lekeli bir akıntı var ama daha gelen yok bugün rüyamda doktara gittim hamilemiyim diye o da kistim oldğunu söyledi belki tersine çıkar dedin test yaptım ama negatif
üzme canım kendini inşallah gelmezde hamilesindir. ama değilsende dünyanın sonu değil ya önümüzde birsürü aylar var inşallah birinde olur. yeterki Rabbim fazla aratmasın..
bir görünüyon sonra hemen yok oluyon
günaydınnnnn cnmm nbrr
Tesekkir ederim cevabiin icin canim. yanikafamiza gore gidip dr a gorunmeden hormon testi yaptiramiyoruzz oylemi. bide adetliykenmuhakkak alltan bakiyor mu....ya 2 gunu cok yogunkanama oluyor nasil bakiliyor oyle cok utanc vericiii...
iyi canım rejime başladım bugün sporada diyet araştırıyorummsen nasılsıınnn
günaydınnnnn cnmm nbrr
bnde iyiym ne olsun gene geldik işehadi yaa bnde ne zamndır zyıflıcam ama bir türlü olmuyo rejm yapamıyorum çlışınca olmuyo bnde k-fleks aldım ama o baya fark ettiriyo acıknca ondan yiyorum üstüne su geçiyo baya ii yanii ama gene kiloda düşüş yok
canım kullan yada kullanma diyemicem ben kullandım bildiklerimi anlattım istersen eczacıya sor alırken zararı varmı kullanayımmı doktor önerisi değil diye yada bi sağlık ocağına felan sor biGünaydın canlarımm.. Az önce bende sordum eczaneye folibiol diye hsst'in dediğinden bide 90 tablet olan bi tane varmış ama doktor folibiol öneriyo dedi eczacı kız. oda 1,50 TL miş. alıp kullanayım ozaman öle mi ?? hepinizin ilgisi içinde ayrı ayrı teşekkür ederim. bugünde nasıl uykum var anlatamam yaa..
bende k-fleks aldım dunayyy almak çok kolayda vermek çok zor senin boy kilo ne birlikte yalaım rejimi
bugün benim bat günüm nete göre dündü arada bir ağrım var ama sadece arada lekeli bir akıntı var ama daha gelen yok bugün rüyamda doktara gittim hamilemiyim diye o da kistim oldğunu söyledi belki tersine çıkar dedin test yaptım ama negatif
inşallah canım ya artık olsun istiyorumm...hayırlara gelsin canım inş tersine çıkarda hamişsindir
hadi yaa bnce ii o bn sewiyorum hem sütle sabahlrı çok acıkıncada nrmal bir awuç yiyorum kesiyo bnii
Aynen öle kilo almak çok basit:)
bnm boy 1,64 kilo 58 59 60 o arada bn hep oynuyorum sabit kalamıyom ama hedefm 54 flnda işte
olur walla beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?