HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende öyle alabildiğimi düşünmüştüm ama yine de az az da olsa hapı da içeyim dedim.. bi çıktığım da alırım 1 kutu başlarım bakalım..

Günaydın canıım nasılsın ?

bugün benim bat günüm nete göre dündü arada bir ağrım var ama sadece arada lekeli bir akıntı var ama daha gelen yok bugün rüyamda doktara gittim hamilemiyim diye o da kistim oldğunu söyledi belki tersine çıkar dedin test yaptım ama negatif

üzme canım kendini inşallah gelmezde hamilesindir. ama değilsende dünyanın sonu değil ya önümüzde birsürü aylar var inşallah birinde olur. yeterki Rabbim fazla aratmasın..

üzme canım kendini inşallah gelmezde hamilesindir. ama değilsende dünyanın sonu değil ya önümüzde birsürü aylar var inşallah birinde olur. yeterki Rabbim fazla aratmasın..

amin canım bende adet olursam rahim filmi çektirecem bu ay 2 aydır erteliyodum ama bu ay gidecem

bir görünüyon sonra hemen yok oluyon

yaa ewtt wala işler brden karışıyo :):)bnde işlere dalıyorum snra anca geri dönüyorum napalım cmrtesi günleri işçi çalıştırnların ben waryaaa....:)nyse fzla söylenmiyeyim benm patron babam snra biryerleri kaşınır maazallh

Tesekkir ederim cevabiin icin canim. yanikafamiza gore gidip dr a gorunmeden hormon testi yaptiramiyoruzz oylemi. bide adetliykenmuhakkak alltan bakiyor mu....ya 2 gunu cok yogunkanama oluyor nasil bakiliyor oyle cok utanc vericiii...

canım adetinin 2. yada 3. günü en doğru sonucu alıyosun ben hep test yaptırdım ama ilk defa adetliyken gittim bencede acaip utanç verici ama doktor gayet normal karşılıyo bide zaten söylüyosun adetliyim adetimin şu günündeyim diye valla ben çok utandım ama doğum yaptırıyolar onda direk elleriyleokadar kanın içine girişiyolar onlar için bu gayet normal bişey diye düşündüm sende böyle düşünebilirsin:) bide sağlık ocağına güvenebilirsen istersen bi git sor anlayışlı birine denl gelirsen yapabilir testleri sonuçta kan alıp hastane laboratuvarına göndriyolar sonuç değerlendirmesi için kanı

iyi canım rejime başladım bugün sporada diyet araştırıyorummsen nasılsıınnn

bnde iyiym ne olsun gene geldik işe hadi yaa bnde ne zamndır zyıflıcam ama bir türlü olmuyo rejm yapamıyorum çlışınca olmuyo bnde k-fleks aldım ama o baya fark ettiriyoacıknca ondan yiyorum üstüne su geçiyo baya ii yaniiama gene kiloda düşüş yok

günaydınnnnn cnmm nbrr

bende k-fleks aldım dunayyy almak çok kolayda vermek çok zorsenin boy kilo ne birlikte yalaım rejimi

canım kullan yada kullanma diyemicem ben kullandım bildiklerimi anlattım istersen eczacıya sor alırken zararı varmı kullanayımmı doktor önerisi değil diye yada bi sağlık ocağına felan sor bi

bende k-fleks aldım dunayyy almak çok kolayda vermek çok zorsenin boy kilo ne birlikte yalaım rejimi

hadi yaa bnce ii o bn sewiyorum hem sütle sabahlrı çok acıkıncada nrmal bir awuç yiyorum kesiyo bnii

Aynen öle kilo almak çok basit:)

bnm boy 1,64 kilo 58 59 60 o arada bn hep oynuyorum sabit kalamıyom ama hedefm 54 flnda işte
olur walla beraber yapalım

hayırlara gelsin canım inş tersine çıkarda hamişsindir

boyum 1.67 kilom en son 65ti şimdi aldığımı hissediyorum ve popom büyüyo hemen
tamamm sana diyet listesi atıyorum bakalım en çok kim kilo vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…