HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

GÜNDE 3 LT SU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi(1.diyet )

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti(2.diyet)
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

tamam canım ben bunu çıkarıyorum wee uygulamaya başlıyorum inşşşş hadee bakalım

ewt cnım almayı düşünüyoruzz bugun gtcez bakmaya hyrsıyla

canım kullan yada kullanma diyemicem ben kullandım bildiklerimi anlattım istersen eczacıya sor alırken zararı varmı kullanayımmı doktor önerisi değil diye yada bi sağlık ocağına felan sor bi

arkadaşım doktoruna sormuş arkadaşımda bebk istiyo kullansınmı folikasit diye kullansındemiş. ama o başka folikasit kullanıyomuş. onun kullandığı 10 tl filnmış. farkedermi fiyatı içindeki aynı değilmi sonuçta. adınıda söylemiyoki ondan bilemedim bende..

ayy canımm yaa okudum tüylerm diken diken oldu ağladımm resmen ne kadar acı brşeyy rabbım kmseye göstemrmesnn tez zamnda onada bir bebek werssn inşş

hiç bilmiyorumki gülüm nedesem boş madem doktor kullansın dediyse sen eczacıya sor alırken en garantisi o canım bende inş unutmazsam çarşamba doktora gittiğimde bi sorayım senin için

sağolasın canım bugünüde okundu diye işaretliyorum çok teşekkür ederim

ne demek canımmm rica ederim plates yapiciyimm sonra duş alır okurum :)okuduğumda haber veririm cicimmm

oo baya hızlısın iii kıss bn bugun kusene yemeğe gidicem dayanamamkii amaaaaa Tamam bugunde son yiiyim ice yarın bşlıyorummmm

ye ye allahım yarebbiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…