- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.581
sağolasın canım bugünüde okundu diye işaretliyorum çok teşekkür ederim
ne demek canımmm rica ederim plates yapiciyimm sonra duş alır okurum :)okuduğumda haber veririm cicimmm
ye ye allahım yarebbiim
imzasında takvimi var
cnm bnde okurum gizoş akmış o zman pzretsi bn okurum istersenn
ayy valla çok ii olur canım sağoalsın ozman pzarteside sen oku gülüm yaa inş salıda zaten temizlenirim kendim okuyabilirim artık çok sağolun kızlar birbirimizi hiç tanımıyoruz ve ben sadece 1 aydır burdayım ama sizleri kendime okadar yakın hissediyorumki en samimi arkadaşlarımla konuşamadığım biçok şeyi sizlerle konuşabiliyorum ve bu dua konusundada heralde kimseyi bulamıcam dedim çünkü anneme söyledim işlerim var dedi eşime söyledim ben okuyamam dedi insanın annesinden eşinden bile yakın olabiliyo demekki hiç tanımadığı insanlar çok sağolun iyiki varsınız kızlar
canım ismin neydi dua ederken ismin geçse daha iyi olur
canım ismin neydi dua ederken ismin geçse daha iyi olur
ayy valla çok ii olur canım sağoalsın ozman pzarteside sen oku gülüm yaa inş salıda zaten temizlenirim kendim okuyabilirim artık çok sağolun kızlar birbirimizi hiç tanımıyoruz ve ben sadece 1 aydır burdayım ama sizleri kendime okadar yakın hissediyorumki en samimi arkadaşlarımla konuşamadığım biçok şeyi sizlerle konuşabiliyorum ve bu dua konusundada heralde kimseyi bulamıcam dedim çünkü anneme söyledim işlerim var dedi eşime söyledim ben okuyamam dedi insanın annesinden eşinden bile yakın olabiliyo demekki hiç tanımadığı insanlar çok sağolun iyiki varsınız kızlar
ismim hülya canım bu arada topicin kobayı olarak diyetide sen dene tutarsa bene arkandan geleyim:)) inşş hemencecik erir gider pis kötü yağlar kilolar ve istediğin gibi fit vücudun olur Allah dayanma gücü azim versin canım
Gizeeeeeeeeem, o diyeti yapmıyosun, kızım bebek varsa maydonoz fln yasak, düşüğe sebep oluyolar...
hiç bilmiyorumki gülüm nedesem boş madem doktor kullansın dediyse sen eczacıya sor alırken en garantisi o canım bende inş unutmazsam çarşamba doktora gittiğimde bi sorayım senin için
kızlaaaaaaaaaaaaaartest yaptım iki çizgi çıktı ama T bölgesindeki silik sizceee hamilemiyiiimmmm....geç döllenmiş olabilirmi ayyyy çok heyecanlıyımmm ne olur bişiyler yazın bi kaç gün bekleyip tekrar yapsammıı
kızlaaaaaaaaaaaaaartest yaptım iki çizgi çıktı ama T bölgesindeki silik sizceee hamilemiyiiimmmm....geç döllenmiş olabilirmi ayyyy çok heyecanlıyımmm ne olur bişiyler yazın bi kaç gün bekleyip tekrar yapsammıı
evett hene çıktı amaa ben ayın 7sinde de kanamam olmuştu smar testi yapmıştı 5 gün kanamam geldii,adet günüm 24ünü baz aldım o adet kanaması değildi,eğer onu adet kanaması sayacak olursam erken gebelik olabilir mi...ve 7 gün önceden çıkarmı ama ben 24ünü baz aldım çünkü adet tarihlerim o günler,kist vardı o yüzden kanamam oldu sanıyorum ayy neyse kızlaar 4 5 gün daha bekleyeyim kesin net sonuç alırım aslında ben daha yapmayacaktım gaza geldim silik çıkıncada gebe olunuyo biliyorum ondaaannhemenmi çıktı resim ekleme şansın varsa eklesene canımmmm
tebrikler canım bence doktara gidip kan testi yaptır..kızlaaaaaaaaaaaaaartest yaptım iki çizgi çıktı ama T bölgesindeki silik sizceee hamilemiyiiimmmm....geç döllenmiş olabilirmi ayyyy çok heyecanlıyımmm ne olur bişiyler yazın bi kaç gün bekleyip tekrar yapsammıı
evett hene çıktı amaa ben ayın 7sinde de kanamam olmuştu smar testi yapmıştı 5 gün kanamam geldii,adet günüm 24ünü baz aldım o adet kanaması değildi,eğer onu adet kanaması sayacak olursam erken gebelik olabilir mi...ve 7 gün önceden çıkarmı ama ben 24ünü baz aldım çünkü adet tarihlerim o günler,kist vardı o yüzden kanamam oldu sanıyorum ayy neyse kızlaar 4 5 gün daha bekleyeyim kesin net sonuç alırım aslında ben daha yapmayacaktım gaza geldim silik çıkıncada gebe olunuyo biliyorum ondaaann
tebrikler canım bence doktara gidip kan testi yaptır..:119:
gözünaydın cnmm:))) testin markasına göre değişio o belirginlik flnnn sıkıntı yapma:)) silikte olsa 2. çizgi ordaysaa hamişsin inşallahh tatlımmmmm hayrlı olsunn bebişinnnn[/QUOT
inşallah öyledir canım,bakalım biraz daha bekleyeyim..kesin ve netleşincee tekrar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?