HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar kocis geldi 2 saat once, simdi gitti icmeye arkadasinin kiz arkadasi dogurmus iciceklermis ( Sinir oluyorum butun mahallenin surtukleride simdi gitmislerdir ayni puba .. O kizda ayin 25 dogurmasi lazimdi daha bu aksm ustu dogurmus..

Canım işle ilgili birşeye şıkkının canı benim öküzünde morali bozuldu zaten yanaşdım ama olmadı olmadı pofffffff gel markete gidelim birşeyler alalım dedi hani yorgundan sennnnn bende girdim banyomuz yaptım yatağa yattım içerde öyle bir geçer i izliyor hemde rapor yazıyor uyuzz

Kız saçmalama ne baskası olacak böyle şeyler getirme aklına arkadaşım of napayım Mayıs'a kaldı işimiz

ay ben artık düşünmek istemiyorum arkadasım yaaa valla bıktım kaç aydır düşün düşün olan bana oluyo ilk hamileliğimde de bebek sanki hastalıkmış gibi davrandı ben hamileyim diyorum adam 18 saat uyursan bütün hastalıklar seni bulur tabi diyo.
bütün stresi sıkıntıyı ben çekiyorum o sadece yapar geçerim polemiğe girmem modunda takılıyo. valla olursa olur olmazsa olmaz artık düşünmicem
Allah ım büyüktür hakkımızda hayırlı ise zaten bir anlık birliktelikten bile koyar bebeğimizi yerine
millet istemeden hamile kalıyo onlar bizim kadar düşünse planlı çalışsa heralde her ay bi tane çıkarır.

Bende katılıyorum sana bebeğim hergüne bıkmadan yılmadan yumurtladık testleri yap yok kürler yap okalar uğraş yumurtaları çatlat tam gününde öküzler seni yüz üstü bıraksınnnn bende artık çabalamayacakmış vakti saati gelince olsun ama olurda ileride bebeğimiz olmazsa onu hiç affetmeyeceğim

Kizlar kocis geldi 2 saat once, simdi gitti icmeye arkadasinin kiz arkadasi dogurmus iciceklermis ( Sinir oluyorum butun mahallenin surtukleride simdi gitmislerdir ayni puba .. O kizda ayin 25 dogurmasi lazimdi daha bu aksm ustu dogurmus..

kıs allah kolaylık versin sana Allahtan kocan senden çıkarken çocuk istememiş o ne öyle evli bile değiller çocuk doğuyo kutlama yapıyolar ama oralarda normaldir dimi...
sen sıkma canını bebeğine konsantre ol hayatım. yakında evden ayrılmaz çocuk olsun hele...

ay ne güzel keşke evde olsada tv seyretse bende yemekte börek yapayım az sonra yarın işe götürürsün kahvaltı etmiyosun bari onu ye dedim tabi bilmiyorum dışarı çıkacağını bilsem söylermiydim şimdi kızdım yapmıyorum börek falan öküz başlı antilop

aynen valla 30 yaşıma girdim şimdi düşünmiceksem ne zaman düşüncem bu çocuğu şimdiden aramızda 30 yaş fark olcak çocuk benim yaşıma gelince ben 60 olcam o çocuk bana annemi dicek ninemi dicek.
onu geçtim yaş farkı arttıkça iletişim problemi olcak benim annemle aramda 20 yaş var ama biz bile bazı konularda anlaşmazlığa düşüyoruz en basitinden annem benim derslerime yardım edemiyodu kafası almıyodu bende öyle olcam işte çocuk bizden uzaklaşcak ama olsun benim öküzün keyfi yerinde olsun kendi babasıyla olan problemleri çocuğuylada olcak işte ama farkında değil

Ben sana göre daha şanslıyım galiba 23 yaşındayım ben ama bizde de benim öküz 32 yaşında o na dede diecek haberi yok

Kis ikinci bebekleri birde, burda millet ne kutlasak da sarhos olup sapitsak diye bisi bulamayinca artik cocuklar 10- 15 yasindayken evleniyorlar.. Biz esimle 8 senedir beraberiz 5 senelik evliyiz bakma adami ben ozendirdim 6 ay ugrastim da cocuk fikrini soktum kafasina ... Birde eve geldi isten sinirli , ustna dayisi borc istemis para fln yolladi bende dedim iyi guzel ama evi nasil yaptircaz bak banyo bir aydir tadilatta , ne dese begenirsin eee sende birkac ay daha calissan bu ay maas iyi gelir tamamlardik diyor.. Dedim ben evde keyfimde oturmuyorum, raporluyum kusuyorum hergun , iki saat git ise iki saat gel daha cok yoruluyorum senin gibi is yerim 10 dk degil ayrica ilk 3 gun haric maasim tam gelicek raporlu oldugum gunlerde dedim.. Ole biraz tartisir gibi olduk sonra arkadasi aradi gitti iste ertesi gun olmadan gelirim birde diyor yani 12 once gelirmis gorcez

Ben sana göre daha şanslıyım galiba 23 yaşındayım ben ama bizde de benim öküz 32 yaşında o na dede diecek haberi yok

sen şanslısın evet ne yap et ikna et kocanı genç yaşta anne ol benim yaşıma geldiğinde okula giden çocuğun olur bak eltimle eşim aynı sınıftaymıştı lisede eltimin çocuğu okula başladı bu sene ama benim öküz hala daha erken diyor ona amca deyince içinin yağları eriyo ama. be salak amcaya eriyon baba dicekya sana çocuğun ama yok işte kafa almıyo..

ayyy hiç kıyamam yaaa valla allah sana sabır versin ben yaban ellerde olsam kesin kafayı çizerdim. bakalım benimki kaçta gelcek

kızlar bu geçmişte girilen siteleri nerden öğreniyoruz açık söylim benimki çok uykum var diyo ama yinede gece 1 den önce yatmıyo merak ediyorum hangi sitelere takılıyo bide hep hoparlörü kapatıyo ben açıyorum o kapatıyo

Canım bu sitenin adını yazdığımız kısım varya orada gecmıs var yann da oradan gecmıse bakabılırsn

sağol canım baktım şimdi sahibinden.com ve mynet okey var sanki çok anlar okeyden

Simdi de benim öküz geldi sen nasıyorsun burada diyor dedim yatıyorum niye grip atıyorsun diyo bende başım ağrıyor dedim ben seni tanıyorsam senin var bir derdin dedi hadi hayırlısı bakalım dedi birde söyleniyor Allah I'm sen niye geliyorsunbirde üErimeeeee ya sırf bebeğim için çok meraklı değilim yoksa bende ama diyemiyorum bunuuuuuuu ona

öküz camış ama yinede kocam beaa kıyamadım şunun böreğini yapayım dönerim hemen

Hak ediyorlar valla , okuz bile insafli kalir bunlarin yaninda, valla cimcime ben bir kizinca 1 hafta camasirini bile yikamiyorum hele geciksin bgn sen kalktin birde borek yapcam adama diyon.. Yapta getir beraber yiyelim agiz tadiyla kim bilir ne yiyip iciyolardir simdi bizi dusunen yok zaten ..

Ben sinirimden gittim dusu yikadim ustunede kendim yikandim ohhh .. Dua okuyim azcik dedim ama banyodan cikar cikmaz kustum yine.. Sicak banyoya dusa bayilan ben zor dayaniyorum ilik suda saclari durulamaya (((

benimkide yemeğini yiyip iş aşkıyla diğer mağazasına gitti eksiklere bakıp çıkarcakmış bu yönden şanslıyım işi yzünden ne akşam dışarı çıkması var ne samimi arkadaşı

Kizlar en vahim benim durumum caganin uyumasini bekliyoruz. sabah is var.b cagan bi turlu uyumuyor....cildiracammm. ovl. koyulasmaya basladiii... simdi velet yanimfa cin gibi bana bakiyorrrr..amaaaaan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…