HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öslem olsaydı şimdi gelseni bi öpim gariii derdi du bende diim gel seni bi öpimmm

yaw demin baana mesaj atmis bende ona attim mesaj cevap gelmedi 10 dk engeline takildi galibaaaösledim kiscemi canim ya obenimm garisini yesinlerr onunn

Son düzenleme:
ilknururm yaw bulamadim hamilimiiinerde bu kis kk da cok büyük canimmm ucu bucagi yok nere bakacagimi sasirdimmm

Kızlar çok mutsuzum bugün çalışma yapmamız gerek ama paşamız çok yorgunluk bende aldım düşümü girdim yatağıma aldım ipad imizde buraya yazıyorum bana moral verin lütfen yumurtam çatladı çatlıcak napıcam ben ya

amin cimcimesultan,benim 3.denemem ama bu sefer bi farklı hissediyorum elim hep göbeğime gitti bugün,ak gör inşallah sendende duyacağız burdan müjdeliycez

amin ecmaıyn çok istiyorum bebeğimin olmasını yaaa hislendim bak yine dur ağlim iki dakka

hee bende dyorm nasıl ysniiayy inş yaaa bende çok dua edyorm valla bide sürekli ya mutekebbir demek gerkyomuş bebek için

ahh canım yaa aynen yanen bende öyle hadi bakalm gelsin bebeişleeerrr afiyet olsun bu arada cnm

inşallah nisan sonunda bizde müjde veririz ve bizim içinde halaylar çekilir neredeyse 1 aydır halay çekmedik paslandık valla

Kix gizosssss ne cok ceneniz dusmus...oku oku bitmedi. cimcimeyle ver etmissiniz lafiiiii

aramiza yeni arkadaslarda gelmis. hosgelmisler..

yaaaaffffff bak şimdi bizim çenemiz düşük değil bi kerem sadece kelimeler kurtlu durmuyolar ağzımızda

merve kiscem calisin yaw kacmaz bu günn bi 5 dakikasinida ayirsin esin bi ilik dus alsinnn biraz yorgunlugu giderrrbebek icin yorgunluk ne ertelenmeli benceee cogu insan calisiyo hemde cok agir islerde ama bu ise gelince yorgunluk ne kalmiyoobi sert gayfe yap icsinn:13:

Son düzenleme:

bebeğim moralini bozma bende öyleyim bende bu akşam için yemekten sonra duşa girip sonra benim öküze kahve yapmayı sonrada çatlayan yumurtalarımı onarmayı planlıyordum ama benim öküz yemekten kalkar kalkmaz dışarı gitti geç kalırmısın dedim bilmiyorum anahtarı al sen kapıdan dedi hödük zaten kaç gündür sallıyo beni aceba başkasımı var diye düşündüm bian zaten kaç gündür durgundu :18:

bide ne oldu biliyomusunuz

yemek yerken çok güzel hareketler bunları seyrediyoduk skeçte bi çift çocuk konusunu konuşuyodu
adam çocuk istemiyomuş arkadasları olan adamda niye sen bu ikiliden nasıl bi çocuk çıkar merak etmiyomusun dedi
bende güldüm
onu duymamış benimki sordu ne dedi diye
bende sizden nasıl bi çocuk çıkar merak etmiyomusn diye sordu dedim
sen merak ediyomusun bizden nasıl bi çocuk çıkar dedim
hayır merak etmiyorum dedi kesin bi dille
ben merak ediyorum ama dedim
ben etmiyorum dedi tekrar sonrada yemeğe devam etti

çok moralim bozuk yaaaa offf neden böyle olduk biz bu ay kızlar yaa herkesde bi durgunluk bi değişiklik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…