- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.101
ayy keçimm beniimm allah razı olsun senden saolasınnnasılsn dün akşamda konuşamadk bugündee özelden yazacaktm sana sen yazdn ii oldu yazmann
yaw ne özeli siz nerdeyseniz bende gelirim yaninizaaaa
ayy anaamm saol şekermmmm ayy çok sevndm ama öslem yokkk nerdee bilmyormmm:26:
cok iyiyim kivircim kuzummmsizi gördüm daaha iyi oldumm
öslem olsaydı şimdi gelseni bi öpim gariii derdi du bende diim gel seni bi öpimmm
yaw demin baan mesaj atmis bende ona attim mesaj cevap gelmedi 10 dk engeline takildi galibaaaösledim kiscemi canim ya obenimm garisini yesinlerr onunn
masallah bu topiktende baya hamile cikmissssdarisi hepimize insalalahh
bende sana şimdi atim dedm atamadm sana bende 10 dk engeline takıldım yahuuuu özlemiimm nerdesiinnnnnnn
ilknururm yaw bulamadim hamilimiiinerde bu kis kk da cok büyük canimmm ucu bucagi yok nere bakacagimi sasirdimmm
bende arkadaş olarak ekli yaa bişi paylaşsa yorum yapsa hemen gelyo ama yoookkkkkk
bendede ekli ama su an onlineee degil gelir buluruz kesin onuu
amin cimcimesultan,benim 3.denemem ama bu sefer bi farklı hissediyorum elim hep göbeğime gitti bugün,ak gör inşallah sendende duyacağız burdan müjdeliycez
hee bende dyorm nasıl ysniiayy inş yaaa bende çok dua edyorm valla bide sürekli ya mutekebbir demek gerkyomuş bebek için
ahh canım yaa aynen yanen bende öyle hadi bakalm gelsin bebeişleeerrrafiyet olsun bu arada cnm
Kix gizosssss ne cok ceneniz dusmus...oku oku bitmedi. cimcimeyle ver etmissiniz lafiiiii
aramiza yeni arkadaslarda gelmis. hosgelmisler..
Kızlar çok mutsuzum bugün çalışma yapmamız gerek ama paşamız çok yorgunluk bende aldım düşümü girdim yatağıma aldım ipad imizde buraya yazıyorum bana moral verin lütfen yumurtam çatladı çatlıcak napıcam ben ya
tm yasakm ben kaçar grşrz
Kızlar çok mutsuzum bugün çalışma yapmamız gerek ama paşamız çok yorgunluk bende aldım düşümü girdim yatağıma aldım ipad imizde buraya yazıyorum bana moral verin lütfen yumurtam çatladı çatlıcak napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?