HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ooff of ne olcek bizim nu halimiz bende aynı dertten muzdariim valla bende depresyona girerim artık zaten bu ay olmazsa araştırma yaptırcam neden olmuo die

ben ilk kez bu kadar çok istiyorum ilkinde sürpriz yaşamıştık çünkü beklemiyoduk hiç ve doğum kontrol hapını bırakalı 1 ay olmuştu ama şimdi 10 bin lira ver hemen hamile kalırsın deseler hemen veririm hiç düşünmeden

meleklerim benim çıkmam lazım yemek hazırlayayım kocam gelecek az sonra öpüyorum sizi Allah a emanet olun

amin cimcimesultan,benim 3.denemem ama bu sefer bi farklı hissediyorum elim hep göbeğime gitti bugün,ak gör inşallah sendende duyacağız burdan müjdeliycez

hee bende dyorm nasıl ysniiayy inş yaaa bende çok dua edyorm valla bide sürekli ya mutekebbir demek gerkyomuş bebek için

ahh canım yaa aynen yanen bende öyle hadi bakalm gelsin bebeişleeerrr afiyet olsun bu arada cnm

inşallah yarın sabah müjdeyle gelirim silkelettiim diye
geçmiş olsun canım tuzlu ayran içsene iyi gelir tansiyon falan varsa :26:

uzandım canım kalktım ayağa yine fıır fırr allahımm neden acaba tansiyonum düştü heralde
ayran içiyim evet :)

tm cnm dikkkat et kendinee bide tansiyonuna falan bak belki tansiyonun düşerdr aç kalma aç kalınca kan şekerinde düşebilir

ben aç kalmam ya maşşallaaahh iştahım yerindedir

uzandım canım kalktım ayağa yine fıır fırr allahımm neden acaba tansiyonum düştü heralde

maşallah o zamanbak bişi dim mi benim içime doğan hamile olabilrsn sen şimdi anlattn falan aklıma benm ilk gebelğim geldi benimde bi an başım dönyodu hemen yatyodm o ay meğer hamileymişim hadi bakalm sende inş hamiledrsn

Kix gizosssss ne cok ceneniz dusmus...oku oku bitmedi. cimcimeyle ver etmissiniz lafiiiii

aramiza yeni arkadaslarda gelmis. hosgelmisler..

Benim ilkinde hic basdonmesi olmadi bulantoda 8. Haftadan sonra basladi... en cokta su ictigimde cikariyodum...

kızlar bende 30 unda hasta olacaktım ama hala olmadım. test yapıyorum o da negatif neden böyle oluo ki acaba burda okudukça etkileniyormuyum ki anlamadımm

kızlar bende 30 unda hasta olacaktım ama hala olmadım. test yapıyorum o da negatif neden böyle oluo ki acaba burda okudukça etkileniyormuyum ki anlamadımm

inşallah hamiledrsn cnm ama daha günün yeni geçmiş ben ilk hamileliğimde 4 gün geçmişti idrar testi yapmıştm çıkmamıştı en iisi kan testi bence kan testi yaptr derm

ayy ne biliyim valla ümitlenmek istemiyorum ama umarım dediğin gibidiiiirr :)

Kix gizosssss ne cok ceneniz dusmus...oku oku bitmedi. cimcimeyle ver etmissiniz lafiiiii

aramiza yeni arkadaslarda gelmis. hosgelmisler..

hihiih ben çok konuşmadım ya 5te geldim okuldan esroşşş :)
nabeer napıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…