- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.081
ooff of ne olcek bizim nu halimiz bende aynı dertten muzdariim valla bende depresyona girerim artık zaten bu ay olmazsa araştırma yaptırcam neden olmuo die
bendede vardı ama olsun ben bu akşamda çalışmak istiyorum hangisi tutar belli olmazkiiii:26:
ayyy inşallah canım yaaa inşallah doğru tahmin etmişsindir. evet bende ilk ay öyle olmuştum hatta ablama sordum hissettinmi sen diye. bende bu ay kesin hamileyim dedim kimseye söylemedim ama. insanın içine doğuyo vücudunu tanıyosun sonuçta. en ufak değişiklikte bile hissediyo insan inşallah sende hamilesindir
benim hamile olduğumu düşünüyo ve kuvvetle muhtemel hissediyo canım yoksa bilimsel bi kanıt yok ortada. şubattan beri çok istekli olduğumu ve hergün dua ettiğimi bildiği için öyle düşünüyo inşallah hislerinde yanılmaz
ben ilk kez bu kadar çok istiyorum ilkinde sürpriz yaşamıştık çünkü beklemiyoduk hiç ve doğum kontrol hapını bırakalı 1 ay olmuştu ama şimdi 10 bin lira ver hemen hamile kalırsın deseler hemen veririm hiç düşünmeden
iyi akşamlar kızlar bol hareketli gecelerhihihihi
inşallah yarın sabah müjdeyle gelirim silkelettiim diye
geçmiş olsun canım tuzlu ayran içsene iyi gelir tansiyon falan varsa :26:
tm cnm dikkkat et kendinee bide tansiyonuna falan bak belki tansiyonun düşerdr aç kalma aç kalınca kan şekerinde düşebilir
ilknurum yemek vakti öptüm gelcem gariiiiiiii
uzandım canım kalktım ayağa yine fıır fırr allahımm neden acaba tansiyonum düştü heralde
ayran içiyim evet :)
ben aç kalmam ya maşşallaaahh iştahım yerindedir
uzandım canım kalktım ayağa yine fıır fırr allahımm neden acaba tansiyonum düştü heralde
ayran içiyim evet :)
ben aç kalmam ya maşşallaaahh iştahım yerindedir
maşallah o zaman bak bişi dim mi benim içime doğan hamile olabilrsn sen şimdi anlattn falan aklıma benm ilk gebelğim geldi benimde bi an başım dönyodu hemen yatyodm o ay meğer hamileymişim hadi bakalm sende inş hamiledrsn
Benim ilkinde hic basdonmesi olmadi bulantoda 8. Haftadan sonra basladi... en cokta su ictigimde cikariyodum...
kızlar bende 30 unda hasta olacaktım ama hala olmadım. test yapıyorum o da negatif neden böyle oluo ki acaba burda okudukça etkileniyormuyum ki anlamadımm
maşallah o zaman bak bişi dim mi benim içime doğan hamile olabilrsn sen şimdi anlattn falan aklıma benm ilk gebelğim geldi benimde bi an başım dönyodu hemen yatyodm o ay meğer hamileymişim hadi bakalm sende inş hamiledrsn
Kix gizosssss ne cok ceneniz dusmus...oku oku bitmedi. cimcimeyle ver etmissiniz lafiiiii
aramiza yeni arkadaslarda gelmis. hosgelmisler..
inşallah hamiledrsn cnm ama daha günün yeni geçmiş ben ilk hamileliğimde 4 gün geçmişti idrar testi yapmıştm çıkmamıştı en iisi kan testi bence kan testi yaptr derm
kuzumm seni takip ediyomsen nerdeysen bende ordayim kivircikk
bende özelden yazarım ozaman canım burdayım benda senle hayalim bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?