HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

napim kızım yufka yürekliyim işte kıyamadım yine ama dediğin gibi kıymet görmüyorum işte. arkadaşım dün akşam kocasına diyo ramazanda benden 1 ay ne yemek bekle ne kahvaltı bekle hepsini kendin hazırlarsın hem oruç tutcam hem size yemek yapcam yok öyle dedi şok oldum ben onu dicem hemen kavga çıkar 8 gün kapris yapar benimki

adam bahar depresyonuna girdi kızım belki ne deli deli şeyler getiriyosun hemen aklına ananeler gibi canı sıkkın demek noldu diye sor kendini yedin bitirdin anacım yaaa
depresyonunu yicem onun ben. ulen suç babamda ama erkek gibi yetiştirdi beni kız gibi nazım kaprisim yok her işimi kendim görüyom depresyona girmeye vakit yok zaten şu bebekte onlara ihtiyaç olmasa çıkarırdım şimdiye kadar çoktan

Kizlar en vahim benim durumum caganin uyumasini bekliyoruz. sabah is var.b cagan bi turlu uyumuyor....cildiracammm. ovl. koyulasmaya basladiii... simdi velet yanimfa cin gibi bana bakiyorrrr..amaaaaan....

atarax içir sen ona 1-2 çay kaşığı içir bak sonra noluyo yanında yapsanız duymaz

ayy bu akşam çok güldüm yaa

Cimcimeee daha cagan uyucak..saat 11 o isi yap bekle 1 olur sabah 6 da okullll... offf. sma üsenenin cocugu olmazmiss

Son düzenleme:
gizoşun her harfine katılıyorum hem gülmekten hem fikiren o arkadaş deniyomusun dicekti harf eksik kaldı farkedemedi sanırım

ayy yapcam şimdi altıma okudukça gülesim geliyo sinirm bozulduu

Cimcimeee daha cagan uyucak..saat 21 o isi yap bekle 1 olur sabah 6 da okullll... offf. sma üsenenin cocugu olmazmiss

üşenme kuşum sakınn silkelen dağıt uykunu çağanıda naap bilmiyorum valla odasına kilitle 5 dk

Yaaa benim is 5 dk surse istemeyerek giriyorum yatagaa bekleme suresii bilmemnee....oluyo 1 saat...banyo yap sacini yap 2 saat...okuldan zaten yorgun geliyorum..6 saat ayakta hic bisey bilmeyen mini mini birlere toplama cikarma snlatt... sonra yemek bulasik. cagannn cok yprgunum yattigim yerden telefondan giriyorum bilgisayardan useniyorum..

işin çok zor canım haklısın ama çocukdaa yaparımmm kariyerdeee diyosan başka şans olmuyo maleseef aslında nasıl olsa çağan var sen akışına bıraksan takmasan hem rahatlarsın hemde işin zevkide olur bencee.en azından biliyosun çocugun olduğunu :)

ayy bu akşam çok güldüm yaa

Allah ağlatmasın bebem

Cimcimeee daha cagan uyucak..saat 11 o isi yap bekle 1 olur sabah 6 da okullll... offf. sma üsenenin cocugu olmazmiss

::)))) anacim ne bilimm zaten sinirlerim bozukk.. uyu diye gozune bskiyorum cocugunn... bide onu oyle gordumm.... neeee dedimm..

kıs ben ne diyom sana atarax şurup içir şuna bak benim arkadasımın çocuk geceleri hiç uyumuyodu sabaha kadar eşiyle nöbetleşe kalıyolardı yanında sonra doktoruna söylemiş doktorda 2 çay kaşığı içir akşam demiş kız o akşam içirdi çocuk 10 dk sonra ayakta uyumaya başladı sende içir şu çocuğa 1 kaşık hiç stres yapmadan mikmikleşin

Kizlar benim kocis geldi :))))) Cocuk cok yorgunmus 13 saat surmus dogum sureci zaten 25 Martti dogum bebek pozisyon degistirmedigi icin bugune kadar ertelediler bugunde sancilari artinca mecburen sezeryanla almislar cunku bebis hala pozisyon degistirmemis.. Ilk bebeginin dogumu normaldi, bu seferki cok zor olmus . Cuma gunu yapariz guzel kutlama demis arkadasida birer bira icip dagimislar .. Allaim hemimize saglikli gebelikler guzel dogumlar nasip etsin ins once hamis kalma cabasi sonra mide bulantisi halsizlikle savas ve dogum git gide zorlasiyor ama bebisler saglikli olsunlar Allah onlara bakabilecek saglik guc versin ins gerisi bos..

yarın olmadan geldi yani seninkisi. iyi hadi gözün aydın bebeğim inşallah sağlıkla doğum yaparsın sende.
bu arada tr ile saat farkı ne oranın. kaç saat ileri yada gerisiniz burdan

pis kadın başım dönüyo başım dönüyo dedin benide etkiledin benimde midem bulanıyo kusmak üzereyim acaba ikimizi bi araya alsak bi hamile çıkarabilirmiyizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…