- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.141
ilk önce hoşbuldum diimmhamile misin esra yoksa denyo musun
Denyo derkenn????
Hak ediyorlar valla , okuz bile insafli kalir bunlarin yaninda, valla cimcime ben bir kizinca 1 hafta camasirini bile yikamiyorum hele geciksin bgn sen kalktin birde borek yapcam adama diyon.. Yapta getir beraber yiyelim agiz tadiyla kim bilir ne yiyip iciyolardir simdi bizi dusunen yok zaten ..
Ben sinirimden gittim dusu yikadim ustunede kendim yikandim ohhh .. Dua okuyim azcik dedim ama banyodan cikar cikmaz kustum yine.. Sicak banyoya dusa bayilan ben zor dayaniyorum ilik suda saclari durulamaya(((
depresyonunu yicem onun ben. ulen suç babamda ama erkek gibi yetiştirdi beni kız gibi nazım kaprisim yok her işimi kendim görüyom depresyona girmeye vakit yok zaten şu bebekte onlara ihtiyaç olmasa çıkarırdım şimdiye kadar çoktanadam bahar depresyonuna girdi kızım belki ne deli deli şeyler getiriyosun hemen aklına ananeler gibi canı sıkkın demek noldu diye sor kendini yedin bitirdin anacım yaaa
Kizlar en vahim benim durumum caganin uyumasini bekliyoruz. sabah is var.b cagan bi turlu uyumuyor....cildiracammm. ovl. koyulasmaya basladiii... simdi velet yanimfa cin gibi bana bakiyorrrr..amaaaaan....
ay akşam akşam gülme krizine girdim deniyomusun demek istedi aarkadaş heralde esroşum
Denyo derkenn????
ay akşam akşam gülme krizine girdim deniyomusun demek istedi aarkadaş heralde esroşum
depresyonunu yicem onun ben. ulen suç babamda ama erkek gibi yetiştirdi beni kız gibi nazım kaprisim yok her işimi kendim görüyom depresyona girmeye vakit yok zaten şu bebekte onlara ihtiyaç olmasa çıkarırdım şimdiye kadar çoktan
ayy aynen valla ama benimki hergün yaptı gık demedi vallasen aklına saçma şeyler getirme ama lütfennn!
atarax içir sen ona 1-2 çay kaşığı içir bak sonra noluyoyanında yapsanız duymaz
gizoşun her harfine katılıyorum hem gülmekten hem fikireno arkadaş deniyomusun dicekti harf eksik kaldı farkedemedi sanırım
gizoşun her harfine katılıyorum hem gülmekten hem fikireno arkadaş deniyomusun dicekti harf eksik kaldı farkedemedi sanırım
Cimcimeee daha cagan uyucak..saat 21 o isi yap bekle 1 olur sabah 6 da okullll... offf. sma üsenenin cocugu olmazmiss
::)))) anacim ne bilimm zaten sinirlerim bozukk.. uyu diye gozune bskiyorum cocugunn... bide onu oyle gordumm.... neeee dedimm..
Yaaa benim is 5 dk surse istemeyerek giriyorum yatagaa bekleme suresii bilmemnee....oluyo 1 saat...banyo yap sacini yap 2 saat...okuldan zaten yorgun geliyorum..6 saat ayakta hic bisey bilmeyen mini mini birlere toplama cikarma snlatt... sonra yemek bulasik. cagannn cok yprgunum yattigim yerden telefondan giriyorum bilgisayardan useniyorum..
ahaha çok tatlıydın ama denyo derkenn ???? hahh yerim senii yaaa
ayy bu akşam çok güldüm yaa
Cimcimeee daha cagan uyucak..saat 11 o isi yap bekle 1 olur sabah 6 da okullll... offf. sma üsenenin cocugu olmazmiss
::)))) anacim ne bilimm zaten sinirlerim bozukk.. uyu diye gozune bskiyorum cocugunn... bide onu oyle gordumm.... neeee dedimm..
Denyo derkenn????
Kizlar benim kocis geldi :))))) Cocuk cok yorgunmus 13 saat surmus dogum sureci zaten 25 Martti dogum bebek pozisyon degistirmedigi icin bugune kadar ertelediler bugunde sancilari artinca mecburen sezeryanla almislar cunku bebis hala pozisyon degistirmemis.. Ilk bebeginin dogumu normaldi, bu seferki cok zor olmus . Cuma gunu yapariz guzel kutlama demis arkadasida birer bira icip dagimislar .. Allaim hemimize saglikli gebelikler guzel dogumlar nasip etsin ins once hamis kalma cabasi sonra mide bulantisi halsizlikle savas ve dogum git gide zorlasiyor ama bebisler saglikli olsunlar Allah onlara bakabilecek saglik guc versin ins gerisi bos..
ayy kusura bakmaa esraa gerçekten ben deniyo musn yazömak istedim ...:26::26::26:ayy gerçektennnn
gız ilknurum ben geldim gariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?