- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.261
yasakmm du yazcm sana hamilim bana yazdıda az 10 dk geçsn emiii şekermmmm
bekliyom sen begendinmi ilknurumm
vawww cevabin güzelligine bak aynen hamilim kandide yüregide güzeldir melekiminnnnn
ah kuzumneka güçlü hafızan var unutmamışsın ilk tanıştığımız anı
deli kız inan beni sesli güldürdün gece vakti
evet ya bende ilk orda aşıkolmuştum sana zaten orda benimle bi sen ilgilenmiştin ki
diğerleri dönüpte bakmamıştı o zamanlar bana
bende bi daha uğramamıştımoraya ama sen hep akılmdaydın veeee pazartesi sevmezim topik açınca aşkımız yeniden alevleniverdi işte
şimdi o gün beni beğenmeyenlerinkarşısına çıkp bağırıcanm bir zamanlar fakir ama gururlu bi genç kız vardıya işte o benim diyeeeeeeeeeee
yerim seni kıs bengız bende aşık oldum melekime galiba
vawww cevabin güzelligine bak aynen hamilim kandide yüregide güzeldir melekiminnnnn
ben beğendm yasakm ama sen genş olsun konuları içine alsn falan dedn yaa ma bence ii yaa az olsun öz olsun biz yeterz bide başka arkşdeşlerde gelirse ooohhhhh
gız melekim offff yanıp tutuşuyom o benim hayal bak kavga cıkmadan halledelim şu işi neymiş melek hamilin miş okadarrrrr
gızlar nediyonuz isme
ben beğendm yasakm ama sen genş olsun konuları içine alsn falan dedn yaa ma bence ii yaa az olsun öz olsun biz yeterz bide başka arkşdeşlerde gelirse ooohhhhh
nasi unuturum o ilk aniiisüpürgene binisini hep geri gelmeni bekledimm bi gelsede nasi inise gececek diye böyle bekledimm..doru o zamamnalr kisme senle ilgilenmedi bi benim dikkatimi cekmistin kiscemm senden kopmayiz artikin hamile haberini almayinca pesini birakmammmmm yemin ediyorum melekim yüzüne degil cok istiyom bunuuu
gız kimse gelmezse biz konuşuruz gariiiiiiiii
arkanizdayimmmm bende begendim vallaaa garide gariii
gız melekim offff yanıp tutuşuyom o benim hayal bak kavga cıkmadan halledelim şu işi neymiş melek hamilin miş okadarrrrr
nasi unuturum o ilk aniiisüpürgene binisini hep geri gelmeni bekledimm bi gelsede nasi inise gececek diye böyle bekledimm..doru o zamamnalr kisme senle ilgilenmedi bi benim dikkatimi cekmistin kiscemm senden kopmayiz artikin hamile haberini almayinca pesini birakmammmmm yemin ediyorum melekim yüzüne degil cok istiyom bunuuu
kızlar bana yarm saat müsadee yarm sat sonra gelcm muckk hepnzee :-*
tamam ilknurummkızlar bana yarm saat müsadee yarm sat sonra gelcm muckk hepnzee :-*
gızlar tamamdır vatana millete hayırlı olsun gariiiiiiiiiiii
:18::18::18::18::18::18:azcikta bende sevim senden kalanii hamilimm
gızlar tamamdır vatana millete hayırlı olsun gariiiiiiiiiiii
amin inş canım hepimiz sırayla hamileyiz diye bağırırız
utandırma artıkın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?