HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kiscem simcik baska bi topikte kendi derdimizi konusmayalimmm burdaki kislar noluyo derrrr

ben arkamı dönmedimki ....ben herkesle konuşmak istiyom dertleri oldugunda bende cevap vermek istiyom ama garilerimi sevmediler belki sende sevmemişindir ben herzaman böle degilim üzülenle üzülüp gülenle gülüyom ..bi arkadaş hap gari yazıyosun sen burdakilerin sıkıntısı oluyo senin garilerin çok hoş olmuyo dedi ..ben nezaman nasıl davrancağımı bilcek yastayım ..... ben buralardayım oada sevdiğim arkadaslarımda var gelcem yani ara sıra konuşanlarla konuşurum okadar .....

kiscem burda bunlari konusmayalimmm kimsenin topigini bizim kendi konularimizla isgal etmeyelimmm

kiscem burda bunlari konusmayalimmm kimsenin topigini bizim kendi konularimizla isgal etmeyelimmm

haklısın burda konuşmayalım hayal hatta hiçbir başlıkta sorunlar konuşulmamalı her zaman cnm bitanem gibi boş laflar edilmeli bu sahte smileler kullanılmalı
başkalarının sevinçlerine sahte sevinçler yaşanmalı arkadaş diye nicklerin yanındaki avatarları görmeliyiz
yapılması gereken bu anormallik sizde değil bende...
manyakmısın kızım sennnnn burası sanal huuuuu :80::80::80::80::80::80::80: karamelllll :80:
iyi geceler kızçelerimm

iyi gaceler karamelim.....

pis kadın başım dönüyo başım dönüyo dedin benide etkiledin benimde midem bulanıyo kusmak üzereyim acaba ikimizi bi araya alsak bi hamile çıkarabilirmiyizki

sensin len pis yada biz pisizz hhihiihih
ne yedin akşam o bulantı yapmıştır ben yapmadım hiçbişey yada saçma sapan şeyler düşündün miden etkilenmiştir stresten yiiivruummmm.sabah görüşeriiizzzz

burasi uygun yer degil bak bunun farkinda bile degilsinn sen rahatsin ama ben degilllanormalligi kendinde buldugun icinde baska sözede gerek kalmadiii zatenn..topikten biri ayrildi diye saygi gösterilip saldirilmamali benceee ben ölümüne dedigimizi hatirlayamadim kusura bakmaaa

hayalim özele gel

sen bilirsim canım ama üzme kendini ayrıca beni bizi bırakmadığın için saol gercek bi arkadaşşın...

yok kiscemmm üzülecek bisey yokkk sadece inandigim dorunun pesindeyimmm isteyen kabul eder isteyen etmezzzzmesajin gelemdi ama daaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…