HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi kızlar artık beni kovun çok geç oldu sabah uyanamam yoksa

bu güzeleigi nasi kovumm bizden ayrilacakk aama söyle diyim hadi melekimmmm yatma zamani sesciklerin zarar görmesin daah cok serenat dinliycem insalalhhhallaah emanet ol iyi geceelrrrrrr

ayneen zeki meelekimmmm sendende bu kelimeyi beklerdimm kiscemmm
o zamn açılış kurdelasını keserken bana da haber verin oldumu
melekim gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aşkım bırakma beniiiiiiiiiiii hayal sen çekil aradan

bu güzeleigi nasi kovumm bizden ayrilacakk aama söyle diyim hadi melekimmmm yatma zamani sesciklerin zarar görmesin daah cok serenat dinliycem insalalhhhallaah emanet ol iyi geceelrrrrrr
kaçtım kızlar yarın görüşürüz sizi çook seviyorum kader arkadaşlarım benim

allaha emanet olun gariiiiiiiiiiiiiiiiii

meleğim bişeymi oldu anlamadım :44:

hayalim hayırdır anlatsana neden bu saatte başka bir yerdesin sen

şimdilik buralardayım karamelim olanları biliyosun ayrım yapılıyo kimsenin canı sıkılmasın benim içim rahat olsun diye burdayım gariiiiiiiiii

şimdilik buralardayım karamelim olanları biliyosun ayrım yapılıyo kimsenin canı sıkılmasın benim içim rahat olsun diye burdayım gariiiiiiiiii

hamil bak valla kızcam sana artık
onlar dediklerinin içinde bende varım
kim ayrım yaptı ufak bir tartışma yaşandı bitti
ben anlamıyorum herşey yalanmı ya burda
yada ben mi çok ciddiye alıyorum siz normlde tartışmazmısınız arkadaşlarınızla
ben tartışıyorum herşeyi aynı düşünemeyizki ama ben arkamı dönüp gitmem kolay kolay
gidiyorsamda zaten yalandır herşey...

bak nasida taniyo beni kiscemmmm:26:

hayalim hele sen sakın evet öyle o yüzden burdayım deme
ben seni hiç tanıyamamış olmaktan korkuyorum şuan
hancek ve sen
biri bana bişey desin yoksa çıldırmama az kaldı hayal kırıklığı yaratmak için yanlış zamanı seçtiniz çünkü ben hiçççç iyi bir dönemde değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…