- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.321
sen nasıl istersen öle olsun canım bende yanındayım birlikteyiz artık ne anlarlarsa anlasınlar
hamilim cankiscemm simdik cikmam lasim erken yatmam lazim yarin disarda islerim vargüc kazanmam lasimm kendine iyi bak seni cok seviyommm yarin görüsürüzz ilknurlada konusalim konustugumuz isi halledelimmmm hemennn iyi geceelrrrr
saol şekerm sana bana hayalima herkese bütün kadınlara alkışşş
Günaydın canlar dünde mik mik olmadı maalesef hatta adama kızdım ya gitmiş salonda yatmış bende gece 1 gibi kalktım aldım yatağa getirdim ama uyandırmadım yazık yorgunluktan uyuyordu bakalım ovulasyon bugün nasıl çıkacak bügünde şansım vardır umarım poffff
nerdesin kız sen
burdayım canım giremedim çok yoğundum birde masam felan taşındı
özür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdimbende gene rahatsızlandın sandımdıneden haber vermedin ki herkes bürsürü şey düşünüyo üzdün bizi.
nereye taşındı kız masan müdür yardımcısı mı oldun yoksa
günaydın canımmKızlar selam
ben geldimmm memleket havası alıp geldim ama ben geri gitmek istiyorum:18::18::18::18: size yemine derim yaşadığımı anladım nefes aldığımı hissettim, bebek çalışmalarına gelince ben ipin ucunu bıraktım ilaç kullanmadım, bu hafta yumurtlama haftam hiçbir atraksiyonda bulunmadım bulunmicamda vazgeçtim sanırımhayatımda karar vermem gereken başka şeyler var sanırım, eeeeeee sizler nasılsınız neler oldu varmı güzel haberler???
gunaydın kızlarrrrnasılsınız??ben iyice toparlandım artık pztesi pataloji sonucumu aldık hiçbişey yokmus sebebi yokmus yanii genetik yada pıhtılasma falan kromozon bozuklugu falan olsa da cıkardı dimi kızlar yaa dr hiçbişey yok dedi sevindim ama işte insanoglu hep bi sebep arıyo 3 ay korunma süresi verdi dr ama öyle uzun geliyoki bana beklemek istemiyorum temizlenmiş bi problem yok dedi acaba beklemesem bi sorun olurmu yaa:18:biraz arastırdım korunma süresini beklemeden hamile kalıp saglıklı doguranlar var ama korkuyorum yinede siz ne dersiniz varmı böyle tanıdıgınız falan korunmadan hemen hamile kalan saglıklı olan:26:
saol tatlım tesekkür ederimşekerim gecmiş olsun.cok sevindim senin adına.bence rahim dinlenmesi için 3ay şart bekle derim sonucta rahim bi ope.gecirdi kaslar bi kendine gelsin nasıl olsa yine olur bebişini kucağına alırsın tez zamanda.herseyde vardır bi hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?