HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen nasıl istersen öle olsun canım bende yanındayım birlikteyiz artık ne anlarlarsa anlasınlar

hamilim cankiscemm simdik cikmam lasim erken yatmam lazim yarin disarda islerim var güc kazanmam lasimmkendine iyi bak seni cok seviyommmyarin görüsürüzz ilknurlada konusalim konustugumuz isi halledelimmmm hemennn iyi geceelrrrr

hamilim cankiscemm simdik cikmam lasim erken yatmam lazim yarin disarda islerim var güc kazanmam lasimmkendine iyi bak seni cok seviyommmyarin görüsürüzz ilknurlada konusalim konustugumuz isi halledelimmmm hemennn iyi geceelrrrr

tamam canım fazla bile kaldın sen nasım duymasın dikkat et kendine .....

Günaydın canlar dünde mik mik olmadı maalesef hatta adama kızdım ya gitmiş salonda yatmış bende gece 1 gibi kalktım aldım yatağa getirdim ama uyandırmadım yazık yorgunluktan uyuyordu bakalım ovulasyon bugün nasıl çıkacak bügünde şansım vardır umarım poffff

vardır canım vardır üzme kendini. kırmızılar gelene kadar devam :)

burdayım canım giremedim çok yoğundum birde masam felan taşındı

bende gene rahatsızlandın sandımdı neden haber vermedin ki herkes bürsürü şey düşünüyo üzdün bizi.

nereye taşındı kız masan müdür yardımcısı mı oldun yoksa

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Geçmişe bakmak istedim gelişme var mi diye ama sayfalarca gari li muhabbetler olmuş birilerinin kim olduklarını ne konuştuklarını anlamasam da
Var mi kimseden haber??

gunaydın kızlarrrrnasılsınız??ben iyice toparlandım artık pztesi pataloji sonucumu aldık hiçbişey yokmus sebebi yokmus yanii genetik yada pıhtılasma falan kromozon bozuklugu falan olsa da cıkardı dimi kızlar yaa dr hiçbişey yok dedi sevindim ama işte insanoglu hep bi sebep arıyo3 ay korunma süresi verdi dr ama öyle uzun geliyoki bana beklemek istemiyorum temizlenmiş bi problem yok dedi acaba beklemesem bi sorun olurmu yaa:18:biraz arastırdım korunma süresini beklemeden hamile kalıp saglıklı doguranlar var ama korkuyorum yinede siz ne dersiniz varmı böyle tanıdıgınız falan korunmadan hemen hamile kalan saglıklı olan:26:

bende gene rahatsızlandın sandımdı neden haber vermedin ki herkes bürsürü şey düşünüyo üzdün bizi.

nereye taşındı kız masan müdür yardımcısı mı oldun yoksa
özür dilerim veremedim ay pc felan sökülünce başka yerdende giremiyorum valla birsürü iş yüklediler sevkiyatında içine girdim

Kızlar selam
ben geldimmm memleket havası alıp geldim ama ben geri gitmek istiyorum:18::18::18::18: size yemine derim yaşadığımı anladım nefes aldığımı hissettim, bebek çalışmalarına gelince ben ipin ucunu bıraktım ilaç kullanmadım, bu hafta yumurtlama haftam hiçbir atraksiyonda bulunmadım bulunmicamda vazgeçtim sanırım hayatımda karar vermem gereken başka şeyler var sanırım, eeeeeee sizler nasılsınız neler oldu varmı güzel haberler???

günaydın canımmne güzel yapmıssın annenleri görmeye gitmekle ne kadar iyi gelmiştir sen simdi bebek calısmalarını bıraktın ya kendiliginden gelicek bebişin hic merak etme saglıklı olsun da bosver ne zaman gelmek isterse o zaman olsun kuzum en güzelini düsünmüssün mutlaka olucak ama zamanı degildi demekki belki zamanı nisanda mayısta hiç belli olmaz önemli olan kafaya takmamak

şekerim gecmiş olsun.cok sevindim senin adına.bence rahim dinlenmesi için 3ay şart bekle derim sonucta rahim bi ope.gecirdi kaslar bi kendine gelsin nasıl olsa yine olur bebişini kucağına alırsın tez zamanda.herseyde vardır bi hayır.

saol tatlım tesekkür ederimkendimi topladım ama saglıklı düsünemiyorum sanırım hala cok cok uzun geliyo bana 3 ay ee bide bilsem ki 3 ay sonra ilk denemede hemen olucak o zaman da bekliyim dicem de ne biliyim yaa esime söyledim beklemek istemiyorum diye cok kızdıgüzel güzel anlattım bide bak hersey allahtan 3 ay bekleyip tekrar hamile kalsam da hayırlı degilse allahım yine nasip etmezse aynı seyi yasayabilrim ama beklemeden hamile kalırsam da bu sefer saglıkla kucagıma alırım yicek ekmegi varsa bu dünyada allah korur bişey olmaz falan diye cahilce düsüncelere sahibim esim tabiiki ikna olmadı aslında 18 martta operasyon gecirdim 1 ay beraber olmakta yasaktı ama sacma geldi artık oda rahim kendini toplamıs sonucta korunarak olur bişey olmaz diye ona bile zor ikna ettim 19 nisana kadar beklicekti yoksa aramıza cok sogukluk girsin istemedim ben en son 9 subatta olmustu cünkü sonra hamilelik operasyon derken 2ay olucaktı nerdeyse birbirimize dokunmayalı

günaydın kızlaaaaar nasılsınzı bakalım

bu nedir yaaa bu nedir yaaaaa 30 sayfada sadece gariii yazıyo oku oku sıkıldım aaayyhh :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…