- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.781
Gitmiyorummm.. sen nasil gittin dr a surecini anlatir misinn
benim bu ay ikinci klomen klomeni içiyorum yumurta takibine başlıyoruz 2 günde bir kontrole gidiyorum yumurtamın boyutunu kaçtane olduğunu söylüyor geçen ay bir taneydi 26 mm kadar büyümüş çatlamamış 16. günümde ç.iğnesi vermişti.bu ay iki yumurtam oldu 18mm 20 mm 16. gündü yine çatladığı için ç.iğnesi verdi 1 nisanda iğneyi vuruldum pazartesi günü salı sabah ilişki oldu salı akşamı müthiş bi kasık ağrısı çrş. doktora gittim çatlamış dedi progestan verdi çrş akşamıda ilişki sonra serbestsin dedi durum bu sen hiç doktora gitmedinmi ?
komik gelcek ama evet canım dün oldu salı yapmadım ama pazartesi yapmıştım.yarın tekrar yapıcam sonuna kadar devm
benim bu ay ikinci klomen klomeni içiyorum yumurta takibine başlıyoruz 2 günde bir kontrole gidiyorum yumurtamın boyutunu kaçtane olduğunu söylüyor geçen ay bir taneydi 26 mm kadar büyümüş çatlamamış 16. günümde ç.iğnesi vermişti.bu ay iki yumurtam oldu 18mm 20 mm 16. gündü yine çatladığı için ç.iğnesi verdi 1 nisanda iğneyi vuruldum pazartesi günü salı sabah ilişki oldu salı akşamı müthiş bi kasık ağrısı çrş. doktora gittim çatlamış dedi progestan verdi çrş akşamıda ilişki sonra serbestsin dedi durum bu sen hiç doktora gitmedinmi ?
kız bir an kalbim attı hamilesim diyekızlarrr günaydın şimdi doktordan geliyorummm hamileyimmmmmmmmmm
demek isterdim ama yok dişçiden geliyorum dolgu yaptırdım :)
vaybe saatimizde tutarmı acababen birgün önce çatladığını bildiğim için hürremden önce işimi hallettim yumurta ölür mölür okadar çaba boşuna gitmesin öyle değilmi ?
canım bende klomen kullnyorum ama yumurtalıklarım normal bana neden vermiş olblir peki.bide son 1 tanesni içmedim ilacda dzenli olarak vaktndeiçmedim etkisi olmuşmudr.çünkü çok kötü ksık sancısı çektim.. çok soru sordum demi
yorgunluktan öldüm kızlaar okula gittim ordan capitole gittim alışveriş yaptım cici bi babet aldım sebze meyve aldım rejim yemekleri yapıcam kendime şimdi yemek yapmakla uğraşıyorumm yorgunluktan ölebiliriiiimmmmmmmmmm
Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşsalı akşamı müthiş ağrıyla yum çatlamış çrş.sabah doktora gittmi oda çatladığını söyledi salı sabah olunca salı akşamı ilişki olmadı ama bilmiyorum esra ya keşke olsamıydı diyorum ?
Ilk adetliyken mi gittin. bide yumurtalarina alttan mi bakiyor.. buyuklugune falan. ben alttan muayeneden cok cekiniyorum..
yorgunluktan öldüm kızlaar okula gittim ordan capitole gittim alışveriş yaptım cici bi babet aldım sebze meyve aldım rejim yemekleri yapıcam kendime şimdi yemek yapmakla uğraşıyorumm yorgunluktan ölebiliriiiimmmmmmmmmm
kız bir an kalbim attı hamilesim diye....
ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.yorgunluktan öldüm kızlaar okula gittim ordan capitole gittim alışveriş yaptım cici bi babet aldım sebze meyve aldım rejim yemekleri yapıcam kendime şimdi yemek yapmakla uğraşıyorumm yorgunluktan ölebiliriiiimmmmmmmmmm
adetin 3. günü gidiyosun karından bakıyor klomen veriyor 5 gün içip gidiyosun sonrasında alttan bakıyor biraz zor ama daha bilinçli oluyosun mesela ne zaman çatladığını biliyosun ilişki öneriyor felan ne biliyim ben tavsiye ederim biraz çabala sonuçta senin bi oğlun var normal doğum olmadımı ?
Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?
Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?
ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.
Sezaryen oldum canim hic alttan muayene olmadim ben... klomenden sonra 5. Gun mu yanina cagiriypr dr..
,,canım salı sabah ilişki olunc akşam olmadı demek istedi sanırım bide olsamıydı akşam demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?