HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gitmiyorummm.. sen nasil gittin dr a surecini anlatir misinn

benim bu ay ikinci klomen klomeni içiyorum yumurta takibine başlıyoruz 2 günde bir kontrole gidiyorum yumurtamın boyutunu kaçtane olduğunu söylüyor geçen ay bir taneydi 26 mm kadar büyümüş çatlamamış 16. günümde ç.iğnesi vermişti.bu ay iki yumurtam oldu 18mm 20 mm 16. gündü yine çatladığı için ç.iğnesi verdi 1 nisanda iğneyi vuruldum pazartesi günü salı sabah ilişki oldu salı akşamı müthiş bi kasık ağrısı çrş. doktora gittim çatlamış dedi progestan verdi çrş akşamıda ilişki sonra serbestsin dedi durum bu sen hiç doktora gitmedinmi ?

canım bende klomen kullnyorum ama yumurtalıklarım normal bana neden vermiş olblir peki.bide son 1 tanesni içmedim ilacda dzenli olarak vaktndeiçmedim etkisi olmuşmudr.çünkü çok kötü ksık sancısı çektim.. çok soru sordum demi

komik gelcek ama evet canım dün oldu salı yapmadım ama pazartesi yapmıştım.yarın tekrar yapıcam sonuna kadar devm

vaybe saatimizde tutarmı acaba ben birgün önce çatladığını bildiğim için hürremden önce işimi hallettim yumurta ölür mölür okadar çaba boşuna gitmesin öyle değilmi ?

Ilk adetliyken mi gittin. bide yumurtalarina alttan mi bakiyor.. buyuklugune falan. ben alttan muayeneden cok cekiniyorum..

yorgunluktan öldüm kızlaar okula gittim ordan capitole gittim alışveriş yaptım cici bi babet aldım sebze meyve aldım rejim yemekleri yapıcam kendime şimdi yemek yapmakla uğraşıyorumm yorgunluktan ölebiliriiiimmmmmmmmmm

vaybe saatimizde tutarmı acaba ben birgün önce çatladığını bildiğim için hürremden önce işimi hallettim yumurta ölür mölür okadar çaba boşuna gitmesin öyle değilmi ?

heeheee saati tutmasada buay allahın iznyle hamile kalırsak bu gidişle aynı gün bile doğururuz

keşke devam etseydin yumurta takibinedemi devam etmedin ? doktor yumurta problemli olunca klomen vermiyor herkese veriyor klomen sadece daha çok büyüsün diye benimde geçen ay klomen alırken aşırı kasık ağrım oldu ama bırakmadım bu ayda klomen kullanırken ağrı olmadı değişiyor.bide doktor şunu söyledi siz acele ediyosunuz henüz vakti gelmemiş ama tedavi gerektiren hastalarımda var onlarda tedavisiz olmaz.yani kloen bi tedavi yöntemi değil sadece yardımcı .....

şekerim sen bendende betersin durmuyon durdugun yerde babetlerin hayırlı olsun

Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?

Son düzenleme:
Ilk adetliyken mi gittin. bide yumurtalarina alttan mi bakiyor.. buyuklugune falan. ben alttan muayeneden cok cekiniyorum..

adetin 3. günü gidiyosun karından bakıyor klomen veriyor 5 gün içip gidiyosun sonrasında alttan bakıyor biraz zor ama daha bilinçli oluyosun mesela ne zaman çatladığını biliyosun ilişki öneriyor felan ne biliyim ben tavsiye ederim biraz çabala sonuçta senin bi oğlun var normal doğum olmadımı ?

Gizosuuuuum hosgeldinnn.hayirli olsun cicim...bende alisveris yspmak istiyorum hamile kaldim kalcam diye biseyde alamiyorum..

kız bir an kalbim attı hamilesim diye ....

He yaa kiz bende biran icin oyle sandim. sonra daha dun mik miki vatdi bu kizin dedim ))))

ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.

Sezaryen oldum canim hic alttan muayene olmadim ben... klomenden sonra 5. Gun mu yanina cagiriypr dr..

Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?

canım ya aşkolsun güldürdün beni bi yandan tlf çalıyor bir yandan cvp yazıyorum biraz aceleye gelmiş bak yine çalıyor.

canım salı sabah ilişki olunc akşam olmadı demek istedi sanırım bide olsamıydı akşam demek istedi

ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.

Bugun okula bi proje geldi cocuklara yarin cam fistigi tohumu ve toprak dagitacagim.. 1 ay onu sulayacaklar..spnra fidan olunca istedigi uere dikecekler... aklima sen geldin bizim kizin projesi mi acaba dedim

canım rejim falan deyince aklıma geldi.doktor bana pko için glifor vermişti ya aman allahım mideme doğal kelepçe taktırmış gibiyim.sürekli tokum.deliricem.hiçbişey yiyemiyorum.bu ilaç zayıflamaya birebir.zaten araştırdım.herkes kilo verip hamiş kalmak için kullanıyor.yani pkolu olmayanlara da veriyor doktorlar.benim kilo sorunum yok.zaten 48 kilo bişeyim.bu ilaçla rüzgarla uçarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…