HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Edebiyatcilar ince ruhlu olur kiz. benim adamda tarihci. hemde kiz lisesinde.. kizlarin arasinda... siir okur bana bazen cok sever edb. ti...bende mal mal bakarim anlamis gibi yaparim. sayisalciyim edb dedinmi kalirim... kpss de nedim ile ilgili soruyu yapamadimda 92 alip ilk tercihime giremedim... o kadar yaniiii....

Ohh kizlareve gelebildim 1 saat once , once doktor sonra ders derken yoruldum valla.. Yarinda is var uyuyamicam oglene kadar sonrada ustune bir siesta ((

Valla eve gelir gelmez yemek yapmaya basladim iki haftada bu kadar yemek yapmamisimdir, firina guvec attim pilav yaptim , zeytinyagli taze fasulye de pisiyor ohh :)))
Sizler napiyorsunuz bakalim ?

yaaa hiç sorma bizim camışta çok ince ruhludur.dün sinirden ağzından alev çıkartıyordu.yetenekli adam vesselam

Kolay gelsin canim tanisma partisi veriyoruzzz sende katil...

güveci nasıl yapıyorsun tatlım?konunun biraz ortasından daldım.kusura bakma.uzun zamandır yemek yiyemiyorum şu ilaçlardan dolayı.canım çekti yarına yapayım dedim.belki yerim.

Ebdaa ben yarin mail atarim canim caganimla benimm... resmimi..simdi telden giriyorum...
ben senin resmini gördüm tatlım.ama hamileykendi.sen yolla yarına çağanla beraber.işin bitti tabe.yatakta ayakları diktin.canın sıkılmasın diye de tlf dan bize bağlan.iyi iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…