- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.021
günaydın kızlar dün geceyi kacırdığım için cok üzüldüm .negüzell muhabbet etmişsiniz yahu.
ekinci bugün senin günün bi gelişme varmı? kaçırdığım bi durum varmı ?
malesef hiç bi gelişme yok ne gelen var ne giden nede bir belirti.gecen ay 7sinde olmuştum bakalım bu ay neolucak?sen nasılsın
günaydın kızlar dün geceyi kacırdığım için cok üzüldüm .negüzell muhabbet etmişsiniz yahu.
Günaydın Hayırlı Cumalar kardeşlerim.. nasılsınızzizim net cortladı akşamları giremiyorum tabi sohbetleride kaçırmışım. birbirinizimi tanıttınız akşam ayy ne güzel :)
yahu kızlar Bende regl bitcek dediğim günden bu yana kasık ağrılarım var. Gerilince filn da ağrıyo.yumyumlar kendini mi hazırlıyo noluyo anlamadım. :26:
benim yumoşlar henüz çatladı 4 gün oldu ç.iğnesi vurulalı.geçen ay 5'inde topiğe ilk girdiğimde seni ve 2 arkadaşı daha heyecanla sonucunuzu bekliyorduk, inş. bu ay hepbirlikte seviniriz.belirtiler varmı ?
O ona resim yolla face adresini yolla arada mik mik karistir... basimiz donduu))))))))
Aman canim guvec dedigime bakma benimki sallama guvec.. Kemikli yada kemiksiz farketmez etleri borcama koyuyorum cigden ustune kup kup dogranmis patlican ,biber , bol domates 5-6 dis butunden sarimsak.. sonra en uste birkac dilim tereyagi hemen azcik suda biraz domates biraz biber salcasini eritip ustune dokuyorum sonra tuzunu serpiyom biraz sumak biraz pul biber aluminyum folya ile ustunu sikica kapatim 200 derece firinda 50-55 pisiyor , sonra ustunu aciyom bir 10-15 dk daha tamamdir, yaninada pilav kolay yemek yani :))))
hayırlı cumalar canım günün aydın olsun
valla bu ay dokunulmicak kadar cok fazla göğüslerim acıyor.kollarımın altına doğru hemde nerdeyse 1hfta 10gündür var bu belirti.sende varmı bişeyler
amin canım cümlemizin... nasılsın ?
günaydın kızlarr
süpermiş belirtilerin hamilelik belirtileri inş. Tutunur yeğenimiz. Benim belirti için erken bi 10 gün sonra belirti başlar
ay valla ben bu belirtilere inanmıyorum artık yaşamdığım belirti kalmadı bugüne kadar ama sonuç hep tırtt.............
günaydın evin resmini gördüm çok tatlısın artık senin nasıl biri olduğunu hayal etmeme gerek kalmadı
ayy cok saol canım bende merak edyrum seni facedemi gördün
.ay şekerim inşallah ya zaten bu ay ben kendimi nedense hamile gibi hissediyorum.ama buda psikolojiktir diyede korkuyorum hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah bu ay bebiş haberlerini alırız.aynen ya biz heray psikolojik hamileyiz zaten benim bata yakın başım döner miğdem felan bulanır heh tamam derim hamileyim dediğin gibi tırtama inş. Bu ay açılışı yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?