HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

malesef hiç bi gelişme yok ne gelen var ne giden nede bir belirti.gecen ay 7sinde olmuştum bakalım bu ay neolucak?sen nasılsın

benim yumoşlar henüz çatladı 4 gün oldu ç.iğnesi vurulalı.geçen ay 5'inde topiğe ilk girdiğimde seni ve 2 arkadaşı daha heyecanla sonucunuzu bekliyorduk, inş. bu ay hepbirlikte seviniriz.belirtiler varmı ?

Günaydın Hayırlı Cumalar kardeşlerim.. nasılsınızz izim net cortladı akşamları giremiyorum tabi sohbetleride kaçırmışım. birbirinizimi tanıttınız akşam ayy ne güzel :)
yahu kızlar Bende regl bitcek dediğim günden bu yana kasık ağrılarım var. Gerilince filn da ağrıyo. yumyumlar kendini mi hazırlıyo noluyo anlamadım. :26:

hayırlı cumalar canım günün aydın olsun

valla bu ay dokunulmicak kadar cok fazla göğüslerim acıyor.kollarımın altına doğru hemde nerdeyse 1hfta 10gündür var bu belirti.sende varmı bişeyler

pratik ama güzele benziyor dur bende deneyım bı ara bu ara :)

ay valla ben bu belirtilere inanmıyorum artık yaşamdığım belirti kalmadı bugüne kadar ama sonuç hep tırtt.............

aynen ya biz heray psikolojik hamileyiz zaten benim bata yakın başım döner miğdem felan bulanır heh tamam derim hamileyim dediğin gibi tırt ama inş. bu ay açılışı yaparsın

aynen ya biz heray psikolojik hamileyiz zaten benim bata yakın başım döner miğdem felan bulanır heh tamam derim hamileyim dediğin gibi tırt ama inş. Bu ay açılışı yaparsın
.ay şekerim inşallah ya zaten bu ay ben kendimi nedense hamile gibi hissediyorum.ama buda psikolojiktir diyede korkuyorum hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah bu ay bebiş haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…