HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bende sogan kebabi yaptiracagim yarin nede olsa antepteyiz buranin yemekleti harika....nar eksili firinda sogan kebabi.. firina gidiyosun burda.. adam malzemeleri diyor.her firinin yaninda muhakkkak manav var ordan aliyosin malzemeyi kadap yapiyor firina veriyor. sen aliyosun. buradaki kadinlar hep tembel.yemekleri kasaplar hazirliyor.

ben senin resmini gördüm tatlım.ama hamileykendi.sen yolla yarına çağanla beraber.işin bitti tabe.yatakta ayakları diktin.canın sıkılmasın diye de tlf dan bize bağlan.iyi iş.

Yok kiz 15 dk. beklefim. banyo bile yaptim sigarami ictim yazisiyorum

hamileyken tip kayiyor anacim

Son düzenleme:
güveci nasıl yapıyorsun tatlım?konunun biraz ortasından daldım.kusura bakma.uzun zamandır yemek yiyemiyorum şu ilaçlardan dolayı.canım çekti yarına yapayım dedim.belki yerim.

Aman canim guvec dedigime bakma benimki sallama guvec.. Kemikli yada kemiksiz farketmez etleri borcama koyuyorum cigden ustune kup kup dogranmis patlican ,biber , bol domates 5-6 dis butunden sarimsak.. sonra en uste birkac dilim tereyagi hemen azcik suda biraz domates biraz biber salcasini eritip ustune dokuyorum sonra tuzunu serpiyom biraz sumak biraz pul biber aluminyum folya ile ustunu sikica kapatim 200 derece firinda 50-55 pisiyor , sonra ustunu aciyom bir 10-15 dk daha tamamdir, yaninada pilav kolay yemek yani :))))

ben tencerede yapıyorum canım o da güzel oluyo dün yapmıştım valla

günaydın kızlarrrr. iyi bi gün olsun hepimize.....
dün gece ne kaynatmışsınız. resim göndermeler falan. bende telefondan zar zor biraz bakabildim.
nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…