HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ovu günlerini güzel değerlendirdiysen şansın yüksek

Kızlar bu ay bende kendimi hamiş hissedenlerdenim.Gerçi daha yeni yumurtladım ama gögüslerim benimde acıyor.Başka da bir belirti yok zaten şu zamanda olması beklenemez daha çok erken. ya da bu ay bayağı bilinçli çalıştım belkide o yüzden ümitliyim ama yumurtladığımı yakaladım ya bu ay olmasa da Allah'ın izniyle elbet o bebeişim bu rahme düşecek :) Çünkü ben yumurtlamayı yakalayacağımı düşünmüyordum bu bile çok güzel benim için

sanki içimden gecenleri yazmışsın.umarım sonuda güzel olur

günaydın kızlar ohhh valla akşam milllet kanka olmuş adresler madresler banane bende istiyorum hepinizin adresini banada atın buarada cimcime nerelerdesin sen naptın çarşamba gece oldumu bişeyler kocanın psikolojisi duzeldimi

bu ay yumurtladığımı cok net hisseettim ve cokda güzel değerlendirdik bakalım sonuc ne olucak?????????????????????????

bende çok net hissettim ve bunda incir ve havuç kürü nün etkisi olduğunu düşünüyorum.ayyy yumuşlarım büyüsün sposların döllesin :) :) bebişim gelsinnnnnnn

işte nisanda bu kadar hamişşşşş olsun :) gizos cimcime ekinci zeynep esra evrim ve daha aklıma gelmeyen ve isteyen herkes :)

Sezgicim aynen bu ay bende adetin son gunleri agrim oldu. acaba o zaman mi yumurtladim bilmiyorum.cunku ovl. testi bu ay hic cift koyu cizgi cikmadi.. yanlis zamanda yumurta oldi sanirim. bu mumkun mu acabaa

Canim sen nerelerdesin yaaaa... nasil moralinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…