- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #16.041
.ay şekerim inşallah ya zaten bu ay ben kendimi nedense hamile gibi hissediyorum.ama buda psikolojiktir diyede korkuyorum hayırlısı olsun hepimiz için.inşallah bu ay bebiş haberlerini alırız.
dünki yazışmalarınızı okudum face den baktım
canım ovu günlerini güzel değerlendirdiysen şansın yüksek
ismin ne canım ekliyim yada sen ekle
bu ay yumurtladığımı cok net hisseettim ve cokda güzel değerlendirdik bakalım sonuc ne olucak?????????????????????????
zeynep karakisla resim papatya üzerine uğur böceği resmi var ekle cnm
canım ovu günlerini güzel değerlendirdiysen şansın yüksek
zeynep seni bende ekledim....
aynen bende güzel değerlendirdim spoşları kaçırtmadım,silkelettim,ayağımı yukarıda kaldırdım bakalım
zeynep karakisla resim papatya üzerine uğur böceği resmi var ekle cnm
Kızlar bu ay bende kendimi hamiş hissedenlerdenim.Gerçi daha yeni yumurtladım ama gögüslerim benimde acıyor.Başka da bir belirti yok zaten şu zamanda olması beklenemez daha çok erken. ya da bu ay bayağı bilinçli çalıştım belkide o yüzden ümitliyim ama yumurtladığımı yakaladım ya bu ay olmasa da Allah'ın izniyle elbet o bebeişim bu rahme düşecek :) Çünkü ben yumurtlamayı yakalayacağımı düşünmüyordum bu bile çok güzel benim için
zeynep seni bende ekledim....
bu ay yumurtladığımı cok net hisseettim ve cokda güzel değerlendirdik bakalım sonuc ne olucak?????????????????????????
Günaydın Hayırlı Cumalar kardeşlerim.. nasılsınızzizim net cortladı akşamları giremiyorum tabi sohbetleride kaçırmışım. birbirinizimi tanıttınız akşam ayy ne güzel :)
yahu kızlar Bende regl bitcek dediğim günden bu yana kasık ağrılarım var. Gerilince filn da ağrıyo.yumyumlar kendini mi hazırlıyo noluyo anlamadım. :26:
günaydın kızlaaaar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
günaydın kızlar ohhh valla akşam milllet kanka olmuş adresler madresler banane bende istiyorum hepinizin adresini banada atın buarada cimcime nerelerdesin sen naptın çarşamba gece oldumu bişeyler kocanın psikolojisi duzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?