- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.421
yerleşme kanamasıdır de şekerim kötü düşünme hem normal adet kanaması değilse neden şüpheleniyosunki :)
bu arada adetin kaç gün geçti
pazar olmam gerekiyordu,pazardan beri geliyor ama az az bende anlamadım.
selam herkese
ekinci inşallah bebeğin seninledir.Değilsede üzülme herşey nasip.Denemeye devam.
bilmiyorumki canım tadı nasıl şimdi kaynattım bakalım soğumasını bekliyorum. aktar zaten eczanenin yanında ben eczacıyla konuşurken yanımdaydı sonra onada gidip ayrıca sordum hemen kullanmaya başlayabilirmiyim bak duydun ilaçlarım ağırmış bi zararı olurmu dedim hayır asla zararı olmaz zaten zararı olsa ilaçların bitince kullan derdim dedi. kendisi kimya mühendisi zaten. bugün ilaçlarımın birkaçı eksik kaldı onu yarın temin edeceğiz yarın gittiğimde sorarım canım ben bu arkadaşa güveniyorum valla şimdiye kadar ne derdim varsa sağolsun halletti. internettenmi duydun yine diyo bişey sorunca
haa bide bana soğan suyunu sen içemezsin zaten ufacıksın daha çok kilo verirsin onun yerine sarımsak kürünü dene geçen sefer vermiştim ama sen yapmadın galiba onu dedi bende utandım bak şimdi ama evet yapmadım daha dedim
he pazardan beri geliyomu o zaman iş başka canım neyse yinede yarım saat sonra belli olur sıkma canını stres yapma
benim zaten kilo vermeyede ihtiyacım var evlendiğimden beri bisürü kilo aldım göbeğim çıktı resmen bide ne farkettim biliyomusun bugün soğanda 5. günüm ya ben habire akıntım oluyo sanıyorum ama o akıntı sanırım vücudumdaki kötülüklerin akıntısı demin lavaboda baktım bembeyaz sanki krem gibi yada fitil kullandınmı hiç bilmiyorum fitil kullanınca o oluşan beyaz akıntı gibi akıntım oluyo vede antibiyotik kullanmış gibi kokulu jeton sonradan düştü demekki vücudum temizlenmeye başladı zaten 3-4.gün akıntı oluşmaya başlar yazıo
gitsin vucüttaki kötülükler gelsin bebişler ...
bende ondan şüpheliyimya içim garip.durumum bi netleşse
kızlar sonuc gene koca bi NEGATİFFFFFFFFFF.
benim zaten kilo vermeyede ihtiyacım var evlendiğimden beri bisürü kilo aldım göbeğim çıktı resmen bide ne farkettim biliyomusun bugün soğanda 5. günüm ya ben habire akıntım oluyo sanıyorum ama o akıntı sanırım vücudumdaki kötülüklerin akıntısı demin lavaboda baktım bembeyaz sanki krem gibi yada fitil kullandınmı hiç bilmiyorum fitil kullanınca o oluşan beyaz akıntı gibi akıntım oluyo vede antibiyotik kullanmış gibi kokulu jeton sonradan düştü demekki vücudum temizlenmeye başladı zaten 3-4.gün akıntı oluşmaya başlar yazıo
selammm kızlarrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzz nasılsınızz giremiyorum bu ara çokk yoğunumm özledim burayıııı
cimcimee doktor sonuçların nasıl kuzumm iyisndir inşşşş
kızlar sonuc gene koca bi NEGATİFFFFFFFFFF.
Moralim bozuk sabahtan beri yatakta salya sümük haldeyim((
Moralim bozuk sabahtan beri yatakta salya sümük haldeyim((
canımmmm hayrola ne oldu sana bakayım?
Dün gece çok kötü kavga ettik moralim çok bozuk çocuk mocukta istemiorum zaten olmuo Allahın bir bildiği var demekki sıkıldım annemi istiorum((
Dün gece çok kötü kavga ettik moralim çok bozuk çocuk mocukta istemiorum zaten olmuo Allahın bir bildiği var demekki sıkıldım annemi istiorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?