HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim zaten kilo vermeyede ihtiyacım var evlendiğimden beri bisürü kilo aldım göbeğim çıktı resmen bide ne farkettim biliyomusun bugün soğanda 5. günüm ya ben habire akıntım oluyo sanıyorum ama o akıntı sanırım vücudumdaki kötülüklerin akıntısı demin lavaboda baktım bembeyaz sanki krem gibi yada fitil kullandınmı hiç bilmiyorum fitil kullanınca o oluşan beyaz akıntı gibi akıntım oluyo vede antibiyotik kullanmış gibi kokulu jeton sonradan düştü demekki vücudum temizlenmeye başladı zaten 3-4.gün akıntı oluşmaya başlar yazıo

gitsin vucüttaki kötülükler gelsin bebişler ...

selammm kızlarrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzz nasılsınızz giremiyorum bu ara çokk yoğunumm özledim burayıııı

cimcimee doktor sonuçların nasıl kuzumm iyisndir inşşşş

kızlar sonuc gene koca bi NEGATİFFFFFFFFFF.

Ekinci başıma geldiği için uyarmak istedim. Beklediğim adetim lekelenme şeklinde oldu, azıcık azıcık düşün sadece peçeteyle silince günde 1 defa geliyodu. Dr. a gittik ve kist olmuş, git dr.a hormonlarınada baktır, ne olur ne olmaz. Boşa kürek çekmemek lazım, tabi bu benim fikrim canım.

Son düzenleme:
ekinnciii negatif mi sonuç ? kızlllarrrrrrrrr erken gebelık testı sıparıs ettımmmmmm bakalım yarın ak koyun kara koyun bellı olur :) sans sıleyın dua edın bana

aynen bende vajinal krem kullanıyorum akıntı için sabahları o akıntıyı çok net görüyorum bembeyaz sanki diş macunu sıkmış gibi...
bu arada altınotunu içtim o kadar kötü değil bir dikişte içtim ardından hemen muz yedim bitane. iyi gibi şimdilik bide günlük pedime adaçayı yağından damlattım ama sökülen bişii yok şimdilik

selammm kızlarrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzz nasılsınızz giremiyorum bu ara çokk yoğunumm özledim burayıııı

cimcimee doktor sonuçların nasıl kuzumm iyisndir inşşşş

sonuçlar berbat canım sol tüpüm tıkanmış şimdi ilaç tedavisine başladım 10 günlük bi tedavi sonrasında tekrar kontrole gideceğim...

kızlar sonuc gene koca bi NEGATİFFFFFFFFFF.

üzülme canım sende mayıs gülleri kervanına katılacaksın inşallah

Dün gece çok kötü kavga ettik moralim çok bozuk çocuk mocukta istemiorum zaten olmuo Allahın bir bildiği var demekki sıkıldım annemi istiorum ((

ya kızlar böle hemen ılk kavgada bebek ıstemıyorum falan demeyelım oyun degıl kı bu Allah ın gucune gider neden kavga ettınız canım anlat bakalım derdını soylemeyen derman bulamaz :S

Dün gece çok kötü kavga ettik moralim çok bozuk çocuk mocukta istemiorum zaten olmuo Allahın bir bildiği var demekki sıkıldım annemi istiorum ((

ah sen bizim kavgalarımızı görsen bunlar kanlı bıçaklı düşman dersin...
herkes kavga ediyor canım kocasıyla. o kozalaklar bizim gibi duygusal değiller malesef. saman alevi gibi parlayıveriyolar hemen...
sen sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…