- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.401
öyle bişey yaparsam olay çok farklı boyutlara gider o yüzden yapamam aslında almasam sonuna kadar haklıyım ama nereye gitcek annesine gitcek sonrada daha kçtü olcak gerek yok gelsin sinsin bi köşeye zaten bilerek anahtarımı kapının arkasında bırakmıştım gelince açamadı kapıyı zile bastı güya uyandırmamaya çalışıyo açmayınca telefon açıyo sanki uyumuş olsam uyanmadan kapıyı nasıl açacaksam sinirli olduğumu görünce zaten kızma mızma dedi yalakalık yaptı bide sarıldı kendi çapında bende kıçımı döndüm uyudum sabahta uyanmayan adam benden önce uyanmış bana sarılırmısın diyo dedim geç kaldım ben gidiyorum deminde aradım alışveriş listesi verdim pazara git arkasındanda markete git alışveriş yap dedi yatıp durmasın evde bu hafta maşallah bize hergün tartıştık barıştık geri tartıştık yalama oldu iyice okadar sinirliyken çarşamba mikiki aradan çıkardım bugünde hem barışmayı hem mikmiki aradan çıkarabilisam iyi olcak
mikmik zamanında kural buydu demi kocalarla küs olsakta baş tacımız
töbe baş tacım fean değil gelir sırnaşır zaten ben giderim konuşuruz içimi boşaltırım ama sinirim geçmez geçer yatarım sonra gelir barıştık dimi sarılıyımmı bana sarılırmısın bilmemne der bende olur derim çünkü olmaz dersem oda küser ve barışmaz bidaha sonrada öpüyüm bilmemne der bende alacağımı alırım ertesi gün yine küserim heheeheh bugün yine bu taktiği düşünüyorum zaten görsün yemekte hazırlamıcam anneme gitcem ondan geç gelcem eve oda bugün beni beklesinde görsün nasılmış
inş canım hemen hamile kalırısında bu kez rabbim hiç bi sıkıntı vermez sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
buarada ballı kocamı doktor aramış tahlil sonuçlarını bildirmek için ya anlamıyorum adamdaki şansı ben doktor doktor geziyorum ilgilenen doktor buluyum iye adam ayda yılda bi doktora gidiyo doktor bütün herşeyi ince ince detaylıcana anlatıyo bide üstüne tahlil sonucu bildirmek için özel olarak telefon ediyo pes diyorum
neyse doktor aramış tahliller temiz demiş vitamin ilacı yazdım iki tane onları alırsın demiş kullan 3ay sonra tekrar test istiyorum demiş inş teste gerek kalmadan 3aya kadar ben hamile olurum
yapma kız erkeklere müstahak olsun ben evde pek ymek yapmıyrum o srunum yok ama istedimi zayıf olunca herfim kyamyom gecede olsa yapıyrum.
inşallah yerleşiyordur.kan verdim saat 3de cıkıcak.ama kesin bebek olsa test pozitif çıkar dediler.
canım 2 sıne yumurtladım 16-17 sı gıbı adet olmam gerek sabah test yaptım ama tek gızemle konustum ben o hassas testlerden anlamıs ama normal testlerde ne zaman cıktı onun bılmıyorum :S bugun erken gebelık testı sıparıs verıcem ınternettenyarım elımde olur bakalım kısmet
Aynenn yaaa gecen ay cok iyiydii..adetim hic kahve rengi olmadan geldi. sogan kuru yapmistimm...simdi hic yum. bwlirtisi yok bu ay..ne akinti ne ovl. testi...hepsi negatif...
bu gun tekrar ovl. testi yapiim. 3 tane kaldi hatta iki tane kaldi...
onlara inat böyle ol işte ümitsizliğe asla kapılma kutluyorum bu azmini tatlım aferin kız sanabizim çok şükür hiç bişiyimiz yok o bebiş buraya gelecek o ka
günaydın meleklerimmmmmm nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
ekinci hamileymişsin sanırım tebrik ederim canımmmm :)
kızlar şimdi eczaneden geldim ilaçlarımı aldım bide aktara uğradım adaçayı yağı aldım onuda günlük pede bikaç damla damlatıp gün boyu bekletiyomuşsun sonra iltihapları döküyomuş oda. aktar arkadasım oluyo sordum başka ne kullanılıyo soğan suyu yapcam bide dedim soğan suyundan daha kuvvetli bişey önereyim dedi altın otumu ne öyle bi paket verdi sarı çiçekleri var papatyanın ortası gibi sarı tohumlar var bundan hergün bi su bardağı su kaynat içine bir tutam bu ottan at kaynayınca süzüp soğuduktan sonra iç soğan suyu bunun yanında hiç kalır 1 haftaya kalmaz dökersin iltihaplarını dedi bilmiyorum bide onu denicem bakalım zaten soğan suyunu yapmama 18 gün var bu arada bunları kullanır bitiririm soğan suyuna kadar sonrada soğan suyunu denerim :))
daha değil şekerim yaaa belli değil 3de belli olucak.sadece 2.çizgi silk ama belirgin çıktı.durum biraz karışık
daha değil şekerim yaaa belli değil 3de belli olucak.sadece 2.çizgi silk ama belirgin çıktı.durum biraz karışık
ayy canım hadi hayırlısı inş sonuç pozitif olur
inşallah hamişsindir canım zaten silik çıktıysa muhtemelen öylesindir silikde olsa doğruyu gösteriyor testler :))
altın otu dediğin otu sanırım biliyorum ben tahmin ettiğim otsa fena acı bişey peki şimdi onu ilaçlarla berabermi kullancan ilaçlarla birlikte kullanılıyormu diye sordunmu bi aksi etkisi olmasın onuda bi sorsaydın kız gitmişken madem aktar arkadaşın biz pcolular içinde soraydın ya ben sordum geçen aktara adam bana bisürü şeyler saydı dedim adam git işine ben onları yapsam daha beter hasta olurum
ama bu kanama ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?