HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar yazdım ama görmediniz ben ayın 4 ünden beri ovulasyon testi yapıyorum ikinci cizgi hep silik diğerine göre neden ki acep

yok yok sen en iyisini yapıyosun canım bencede asla taviz verme sonra bizimkiler gibi tepene çıkar valla oh eline sağlık en iyisi yaptığın

kızlar yazdım ama görmediniz ben ayın 4 ünden beri ovulasyon testi yapıyorum ikinci cizgi hep silik diğerine göre neden ki acep

canım onu dikkate almamak gerekmiş ikiside aynı renkte aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyomuş silik olmasının bi anlamı yokmuş forumdaki ilgili başlıkta okumuştum. bide yumurtalıklarda sorun varsada öyle görünürmüş.

hiçmi koyulaşmadııı ? adetin kaçıncı günü bugunn canımm

bugün 19.gün canım hiç koyulaşmadı.artık 2günde bir yapıyorum .

aman ya bıktım bee erkek olsaymışım keşke adetimde düzensiz ya belki geç yumurtlayacam.

Bu ay benimde jep silik cikti... acaba gec mi yumurtlicaz. din elimde olan 3 taneuide yapiyorum bata 1 hafta kaldiii

ya walla canım bilmiyom ne zaman gıd gıdaklıcaz benimde eğer gecikmezse 20-21 nisanda hasta olmam gerek.ben 2 günde bir yapıyom artık.

yok yok sen en iyisini yapıyosun canım bencede asla taviz verme sonra bizimkiler gibi tepene çıkar valla oh eline sağlık en iyisi yaptığın

bi anlık snirle yapyrum sonra yumuşyom işte dnden beri bi ilgi bi sevgi sorma sabh kursa gttim.bi mesjlr atıyo nasıl hoşuma gtti.. tatlım bu arada dün yazamadım hiç bişeyi kafana takma bu doktrlar insanı hasta edip gönderiyo gayet iyisn çok şükr poztf ol.biri başka bişi diyo başka doktora gdiyorsun o farklı bişi diyo kafaya takmya degmez kadın doğumcular iyice azıttı artık. bak bnim ablam bi haftdan beri hastane hstane srünyo yazık iki dşüğü olmuştu.doktrun bri eniştmin sprm sonuçlrna bktı ilthap var aşılma dedi dşük ondan dedi. bşka doktor ne aşılmsı ilaçla gecer dedi. başka doktr bu sonuca gre hamle kalmassın demş. la gerizekalı mı ne ablmın hmle kalmsı imknsz olsa iki kre hmle kalamzdı hmde ilk ayında. başka bi doktorda düşüğn bu sperm snucuyla alaksı yok demiş. resmen dalga gecyolar ya.bugun tekrr baska bi hstnye gttler beklyoruz artık. yani tatlım hjç bişey kendni yıpratmya değmez resmen piskolojye bastryolar. sen ümitsizlğe kapıldn mı gercekten üzülüyrum öptüm seni balım

canım bende test yaptım güya yapmıcaktım dayanamadım yaptım pazartesiydi sanırsam silik çıktı ama böyle sanki sonradan silinmeye başlamıl gibi baya belirgin silikti dedim kesin yarın yumurtlucam sonraki gün yaptım ikinci dahada silik çıktı ama yinede belirgindi ve çarşamba doktora gittim yumurtlayan çatlayan patlayan yokmuş yani o testlerin hepsi fasa fiso sadece sumuki bumuki diye meraklandırıyolar insanı

canım bende kasımda ilk gittiğim doktora sol tarafımda ağrı var dedim ağrı var diyosun ama ağrıya sebep olacak bi sorun görünmüyo dedi bende kendi ehvamım dedim durdum sonra bu dış gebelik oldu o doktor sol tüpteymiş iltihabın çok var gidememiş yumurtalar rahime deyince ah dedim geri zekalı doktor bana böyle böyle dedi. sonra iltihap dış gebeliğe sebep olmaz ama pataloji raporunu bekleyelim dedi sonra sol tüpümün dar olduğunu farkettik. en son dün gittiğim 3. doktor rahim ağzında yara varbu ilaçları kullan sonra gel yakalım dedi. ona inanmadım kendi doktoruma gittim kürtajı yapana bu ilaçlar rahim ağzında yara olsa bile fayda etmez sen başka ilaç kullan dedi komple ilaçları değiştirdi şimdiye kadar hamile kalmam için sorun yoktu ama şimdi iltihaplar çıktı sol tüp tıkalı kalınlaşma var iltihapları kurutur kurutmaz hemen hamile kalmaya bak dedi. 3 ay içinde hayatım bütünüyle değişti şimdi bidahaki gidişimde senin çocuğun olmaz tüp bebek gerek derse hiç şaşırmam artık her duruma alışmaya başladım ama üzülmüyorum inat ettim bende keçi inadı vardır doktor imkansız dedikçe ben gerçekleştireceğim şimdi gidip ilaçlarımı alayım sonra soğan kürüne başlayayım bak görün benden üçer beşer çıkacak o çocuklar

onlara inat böyle ol işte ümitsizliğe asla kapılma kutluyorum bu azmini tatlım aferin kız sana bizim çok şükür hiç bişiyimiz yok o bebiş buraya gelecek o ka

ay canım rabbim yardımcımız olsun ablanada üzüldüm bende doktor doktor gezdiğim için çok iyi anlıyorum
kocanada ohhh iyi olmuş valla yapabiliyosan yapcan bende dün yapıyım dedim güya erken gelcekti beyfendi 12buçukta geldi eve açmıyım kapıyı dedim sonra muhatap olupta kavga edemem şimdi diye açtım kapıyı geçtim yattım

aman ya walla usandım neye inancam ne yapcam bilmiyom.
bende pko vardı inşallah o tekrarlamazda.
soğan suyuna başlamıştım onuda unuttum içmeyi bi kaçgündür.bugün içeyim yeniden.

aman ya walla usandım neye inancam ne yapcam bilmiyom.
bende pko vardı inşallah o tekrarlamazda.
soğan suyuna başlamıştım onuda unuttum içmeyi bi kaçgündür.bugün içeyim yeniden.

bendede varmış pco iç canım soğan suyunu ben ilk bebek istediğim aylarda içmiştim ama zayıflamak içindi o sonra gerizekalı ben bıraktım üşengeçlikten aptal kafam devam etseydim belkide şimdi hamileydim

amin canım çok saol allahım tez zamanda herkezin duasını kabul eder inşallh.. tatlım zırt pırt zilemi basıyo zilin kablosunu kes snra yapıştrırsın.bdahkne öle yap bence ben öle yapıyrum benmki gec gldgni bildgi için sucunuda bliyo çıtını çıkrmadı zle bastı kbloyu söktüm aradı açmdım pes etti

hayırlısı canım.bende ilk hamileliğimi soğan suyu içtikten sonra yaşamıştım ama nasip değilmiş olmadı.yaşasaydı bugün yarın doğacaktı o yüzden nisan ayında belki hamile kalırım diye dua ediyom Allah ıma.

öyle bişey yaparsam olay çok farklı boyutlara gider o yüzden yapamam aslında almasam sonuna kadar haklıyım ama nereye gitcek annesine gitcek sonrada daha kçtü olcak gerek yok gelsin sinsin bi köşeye zaten bilerek anahtarımı kapının arkasında bırakmıştım gelince açamadı kapıyı zile bastı güya uyandırmamaya çalışıyo açmayınca telefon açıyo sanki uyumuş olsam uyanmadan kapıyı nasıl açacaksam sinirli olduğumu görünce zaten kızma mızma dedi yalakalık yaptı bide sarıldı kendi çapında bende kıçımı döndüm uyudum sabahta uyanmayan adam benden önce uyanmış bana sarılırmısın diyo dedim geç kaldım ben gidiyorum deminde aradım alışveriş listesi verdim pazara git arkasındanda markete git alışveriş yap dedi yatıp durmasın evde bu hafta maşallah bize hergün tartıştık barıştık geri tartıştık yalama oldu iyice okadar sinirliyken çarşamba mikiki aradan çıkardım bugünde hem barışmayı hem mikmiki aradan çıkarabilisam iyi olcak

inş canım hemen hamile kalırısında bu kez rabbim hiç bi sıkıntı vermez sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına

mikmik zamanında kural buydu demi kocalarla küs olsakta baş tacımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…