HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya kızlar böle hemen ılk kavgada bebek ıstemıyorum falan demeyelım oyun degıl kı bu Allah ın gucune gider neden kavga ettınız canım anlat bakalım derdını soylemeyen derman bulamaz :S

Yok merve öle bi kavga değil durmadan yiyoruz birbirimizi göt kadar evin içinde ben 2 görümcemle aynı apartmandayım maşallah ikiside hiç benlik tipler değil büyüğü tam bir mixer ortalık karıştırıcı cambazın teki küçüğü desen kızla sadece dizi muhabbeti yapabilirsinki biz dizi izlemeyiz otomatikman konuşucak paylaşıcak hiçbişi yok ! Yinede saygımdan kusur etmiorum annem böle terbiye verdi bana
Arkamdan neler neler konuşuluo inanamazsın
Dün beyimiz sen benim kardeşimi beğenmio musun hiç muhattap olmuosun gidip gelmio muşsun dedi ne dedin dedim o nerden çıktı ? Sen nerden biliosun gidip gelmediğimi dedim anladımki atıp tutuolar ve bende cinnet geçirdim ve ben çok neşeli bir insanımdır inan bu eve geldiğimden beri sinir hastası oldum yeteer die cinnet geçirdim göt kadar evde akşama kadar seni bekliorum gördüğüm muameleye bak dedim ödü patladı beni çıldırmış görünce ama dayanamıorum artık gücüm bitti ben bunları çekmek için evlenmedim çocuk çok istiorum ama sanırım bilinç altım engellio hep aklımın bir köşesinde bu böyle gitmez die bie düşünce var çünkü (( ben ne bok yiyim şaşırdım ((

canım haklısın ama şuanda sinirlisin bebeği bir süre kafandan at istersen yani önce evliliğin otursun bizde eşimle çok şeyler yaşadık çıldırdık hatta bir kere okadar sinirlendim ki adamı paralıcam yoluoyrdum adamda beni odaya kitlediiii bende açççççç diye bağırdım ve salonun camınaaa bir yumruk sağ bileğim kesildi kanlar kanlarrrrr aktı :S hastaneye zor yetiştim şuan kolumda bir dikiş izi var yani az kaldı boşancaktık 2 sene önce ramazan bayramında ben annemde kaldım o anneinde düşünsene bayram günü ayrıyız :S ve daha bir sürüsü ama ben evliliği için artık bazı şeyleri alttan aldım o da kendine çeki düzen verdi şimdi Allah ıma çok şükür çok mutluyuz onu gün içi bile özlüyorum işten yorgun eve gidince ikimizde evimizde huzur buluyoruz yani şimdi artık bebek düşünüyorum çünkü artık taşlar yerine oturdu sende sabret elbet herşey düzelecek çok üzerine gitme birazzzzz bana bizimkiler kavga edince hemen eve gelme derdi evinizde oturun konusmayın ama bize yansıtmayın derlerdi bende her kvgada salak gibi annemlere giderdim onları da üzerdim sonra ne olurdu biz barışırdık ailem eşimden soğudu herşeyin düzelmesi zaaman aldı :S sende şimdi biraz sabret eşinle güzel ce konuş emin ol bu kavgaları tek yaşayan sen değilsin ve sonda olmayacaksın ama eşini seviyorsan daha ilerideki güzel mutlu günlerin için biraz sabırrr canım benim

Annemin biİm yaptığımız kavgaların bitanesinden bike haberi yok gebersemde anlatıp kadıncağızı üzmem garibim taaa gümüşhanede kafayı mı yesin bendeki sorun kimseye anlatamamak zaten içime ata ata şiştim ve fena patladım neyse en azından burası var artık burada döküorum içimi , napiim dert sahibi olucam yoksa

CANIM SAKİN OLURMUSUN LÜTFEN HEPİMİZ NE KAVGALAR EDYORUZ BAK BEN ANLATTIM DAHA ÖNCE BURDA BEN EŞİMLE İLK EVLENDİĞİMİZ ZAMANLARDA YA ANNEN YA BEN NOKTASINA KADAR GELDİK HA KAVGA ETTİĞİMİZ SEBEPLER ÇÖZÜME ULAŞTIMI ULAŞMADI HALA AİLE YÜZÜNDEN KAVGA EDİYORUZ AMA ZAMANLA SANIRIM İNSAN ALIŞIYO YADA UMURSAMAZLAŞIYO NE KADARLIK evlisin bilmiyorum ama zamanla inş kocanda sende çözeceksiniz olayları hepimiz kavga ediyoruz tartışıyoruz önemli olan o tartışmalara rağmen sevgimize tutunup ayakta kalabilmek canım bol bol ayetel kürsiyi oku evine eşine üfle çok faydasını görürsün görümcelerinide allah ıslah etsin inş rabbim kendi telaşelerine düşürsünde senle senin evinin içiyle uğraşamasınlar inş sen bol bol dua et kendi kendine dua oku rabbim dayanma güzü ver de hepimiz bi şekilde atlatıcaz o yolları canım bak bende tartıştım ki biz genelde aşırı sakin bi evliliğe sahibiz tartıştım ama nasıl gece hem barışmayıp hem mik mik yaparım düşüncesindeyim öyle bebişinden de vazgeçme hemen

çoğumuzun kendini en rahat hatta tek rahat ifade edebildiği yer burası zaten canım anlat tabi dök içini içinde biriktirip düşünme düşüne düşüne kafanda kurup büyütme iyice eskileride düşünme düşündükçe eskiden şunuda yapmıştı bunuda yapmıştı diye bütün kötü günlerini hatırlarsın iyice sinirlenip üzülürsün otur konuş eşin eğer konuşmadan anlıyosa yada neden anlıyosa o şekilde iletişim kurun ama çözün içinde böyle bu böyle gitmez diye düşünerek biriktirip içine atıp atıp sonra en ufak bişeyde çıkarma onları gün yüzüne

Zaten o dualar beni ayakta tutuo la havle çekip duruorum ekimde 3 sene olcak normalde aileler hakkında tartışmayız hiç o nedenle çıldırdım zaten ben farkında bile değilim neler olup bitiomuş ! Minnet duygusu olmayan insanların içinde sıkışıp kaldım dediğin gibi Allah ıslah etsin ne diimki şu evde kocamı seviorum die sıkıştım kaldım bilmiorum ne olucak çok sıkıntılıyım çok
Sağolun destekleriniz için kızlar

Haklısın insan bi anda delirebilio işte kendimi tanıyamıorum bu şekilde durup durup bu ben değilim diorum onada kendimede ! Ben böyle sinirli biri değilim özümde ama çıldırttılar benim gibi birini helal olsun ((

ah canım hepimizn etrafında olup bitiyo o olanlar ama sen allaha havale et eşinede izah et durumu onların lafıyla dolduruşa gelip sana saldırmasın durum bu bu diye izah et eşinin kardeşlerini kötülemeden onlar için kesinlikle kötü söz söylemeden izah et inş huzur bulursunuz canım

ruhum daralıyo sınavımın kötü geçmesi için 1.5 saat yol gidip yorulduğuma üzülüyorum

boşver hava değişimi oldu işte salla sınavıd anapalım inş sonucu güzel gelir diye düşün artık yapcak bişi yok olmadı bebişinlen okursunuz artık bi elinde göğsün bebek emzirirsin bi elindede kitap bebeğinde seni örnek alır hem çalışkan bişey olur

kızçem ben bu otu içtiğimden beri wc ye yetişemiyorum yahu. ama iltihap yok acaba çişimlemi atıyorum
ay allahım ne pisim yaaa

olduu valla süper olur

gitme nede olsa kötü diyosun kızım sen kötü diyosun ama bence hepsinden geçeceksin bebeğin uğurlu gelecek sana

imkansız cicimmmm sallayıp çıkıyorumgitmezsem büte giremem ondan gidiyorum

kızçem ben bu otu içtiğimden beri wc ye yetişemiyorum yahu. ama iltihap yok acaba çişimlemi atıyorum
ay allahım ne pisim yaaa

ay iyi işte hemen etkisini gösteriyo ohh ohh ilaçlar benim söylediğim banyo bu ot ohhh ak pak mis olcan kız sen anam anam soğanda üzerine katmerlicek temizliğini veee bebişimiz tertemiz bi ortama gelcek mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…