- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.481
yine bildin yani o zaman yüs puan sana
bende bilmiyoruum örtmenimmmKiz sen hangi ara bunotlari aldin...calissanbide demekki yüz ustu yüz taze annemiz zekiii demekki
Benim veliler catit catir dogiruyor 4. 5. Cocullari hemdee..buginde bi veliim geldi
.hocam gece riyda gordum hamileymissimiz. yuzunuz kirmizi kirmizi olmus dedi...hadi yaaa agzindan bal dliyor dedimmm
Benim veliler catit catir dogiruyor 4. 5. Cocullari hemdee..buginde bi veliim geldi
.hocam gece riyda gordum hamileymissimiz. yuzunuz kirmizi kirmizi olmus dedi...hadi yaaa agzindan bal dliyor dedimmm
Ekinci başıma geldiği için uyarmak istedim. Beklediğim adetim lekelenme şeklinde oldu, azıcık azıcık düşün sadece peçeteyle silince günde 1 defa geliyodu. Dr. a gittik ve kist olmuş, git dr.a hormonlarınada baktır, ne olur ne olmaz. Boşa kürek çekmemek lazım, tabi bu benim fikrim canım.
gel canim gel bekleriz urfaya :)
Esraa bereketli topraklarda yaşıyorsun kuşum
Ben de bir süre daha deneyeceğim olmazsa urfaya tayin isteyecem orada senelerdir çocuğu olmayan bile hamile kalıyor
Urfadaysan yakındır hamile kalman az sabır ye isotlarıııııgel canim gel bekleriz urfaya :)
hayırlısı olsun canım ya moralini bozma önümüzdeki maça bakalım o zamankızlar sonuc gene koca bi NEGATİFFFFFFFFFF.
ee peki neden adet olmuyormuşsun veya olmuşmuydun canımmm onunla ilgili ne dediselam kizlar bugun sonuclarimi aldim tshim normale donmus ama bu sefer prolaktinim biraz yukselmisptesi doktora gidecegm
Olma mı canım çooook hemdeValla ben kös kös oturuyorum mik mik falan yok ama diğerleri harıl harıl çalışıyor galiba:))
Mervee heyecan var mi heyecan
şunun şurasında yarına ne kaldııııOlma mı canım çooook hemde
şunun şurasında yarına ne kaldıııı
Zaten bebeğimmmmm yokkkk offff ama çok üzülürmem içimde biryerlerde hevesleniyorum :sKısmet mervecim inşallah bebeğin vardır ama bak olumsuza da hazırla kendini olmazsa çok üZülme tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?