- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #17.501
ee peki neden adet olmuyormuşsun veya olmuşmuydun canımmm onunla ilgili ne dedi
selam kızlaaaar nasılsınız
ben hastaneden geldim şimdi. iğnemi oldum ilaçlarımı içtim hafif mide bulantım var inşallah kusmam :26:
aaayyyyy o iğne nedir öyle aman ya rabbim cayır cayır yakıyo valla hemşire iğneri yaparken hadi cimcime bu son bebeğin geliyo bu iğneleri olmazsan gelmicek diye teselli etmeye çalıştım kendimi hatta bi ara hemşireye diğer ikisinide yap bian önce bitsin diyesim geldi
gecmiş olsun cnaım benim.şifa olsun da gelsin önümüzdeki ay bebiş.bende bugün 3tüp kan verdim ah dedim küçük sıpa sen bi gel bak ben sana neler yapacağım dedim.
ah canım bende dün 6 tüp kan verdim 3 tüp cildiye aldı 3 tüp kadın doğum aldı bide doktor diyoki kansızlık var çok az... olur tabi 2 litre kanımı aldın bu kadar çıktığına şükret dicektim hadi dedim boşver bide stajyerler aldı kanımı kolum mosmor oldu dirsekten bileğe kadar. zaten keyfim yok canım yanıyo kızın saçını başını yolasım geldi.
selam kızlaaaar nasılsınız
ben hastaneden geldim şimdi. iğnemi oldum ilaçlarımı içtim hafif mide bulantım var inşallah kusmam :26:
aaayyyyy o iğne nedir öyle aman ya rabbim cayır cayır yakıyo valla hemşire iğneri yaparken hadi cimcime bu son bebeğin geliyo bu iğneleri olmazsan gelmicek diye teselli etmeye çalıştım kendimi hatta bi ara hemşireye diğer ikisinide yap bian önce bitsin diyesim geldi
ah canım bende dün 6 tüp kan verdim 3 tüp cildiye aldı 3 tüp kadın doğum aldı bide doktor diyoki kansızlık var çok az... olur tabi 2 litre kanımı aldın bu kadar çıktığına şükret dicektim hadi dedim boşver bide stajyerler aldı kanımı kolum mosmor oldu dirsekten bileğe kadar. zaten keyfim yok canım yanıyo kızın saçını başını yolasım geldi.
bazen olabiliyor öyle ne yapacaksın.kolun içinde ayrıca geçmiş olsun.bu sıpaların derdi belli cok bekletiyorlraki daha değerli olsunlar...
oooohh şifa olsuunn :)
bende kan vere vere elek gibi oldum valla
geçmiş olsun canısı tez vakitte şifa bul inşallah.. dediğin gibi sabret cimcime bebeğin gelicek acısına dayan bebeğin seni fazla bekletmesin.
yahu o stajerlere neden aldırırlar kanı anlamam. önce doktorlar stajyerleri kendi aralarında eğitsinler sonra bize hizmet versinler ama yok. hemen bulduğun stajyere ya iğne vurdur ya kan aldır. bizi düşünen yok
ne biçim iş yaf?bu ay inş hamiş değilimdir diye diye gittim,malum antibiyotikler...bugün sistit ve mantarla mücadelemin son safhasına gelmişken ultrasonda bir de ne göreyim 5cm lik nur topu gibi bir kist!bu ay 1 yumurtam oluşmuştu sağlıklı.doktor 1-2 güne çatlar demişti.sen çatlama,git kist ol.olacak şey mi?dana!yumurtam oluşur diye dua etmiycem artık,yumurtam çatlar inş diye dua edicem.o kadar çok yumurtam olsun istedim,al işte hala duruyor içimde yumurtalı yumurtalı dolaşıyorum ortalıkta.bi de bebiş yoktur inş diyorum.yımırta çatlamamış ki bebiş olsun.yımırta bebiş yerine olmuş kist.regle kadar bekle.reglle atma ihtimalin var dedi.olmazsa 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam.bi şeyi isterken dikkatli istemek lazım vesselam.dilekçeyi doğru yazmazsan böle olur.yımırta istedim.benim halaaaaaaaaaa yımırtammmm varrrrrrrrrrrr Allahım öncelikle şu nur topu gibi kistimden nisan 22 de kurtulmak istiyorum,efemm sonrasında da bebiş olabilecek büyüklükte oluşacak yımırtamın çatlamasını....çok mu şey istiommmmmmmmmmmm?millet çatır çatır bebiş yapıyo,ben daha bir yımırta bile yapamıyorumm
canım peki hiç kür yapmışmıydıncanım kadın dpğuma gitmedim henüz,ama aile hekimimiz prolaktin yüksek olunca yumurtlamada sorun olur bu da adeti engeller dedi.Ptesi gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.Ama çok ilginç bir durum çünkü 20 gün önce 19 du ve normal seviyedeydi prolaktinim,en yüksek frekansı 26.50mış zten
kadınlık kepazelik beee erkeklerin işine bak horozun cevabı misali ben miker geçerim polemiğe girmem diyolar sağlıklı olanları ama kadın sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa habire kurcalanıyo
ben kürtajdan sonra öyle olmuştum hergün 2 tüp kan alınıyodu tam 1 ay devam etti bu...
kolumdaki morluklar hala duruyo artık doktoru görünce kendim açıyodum kollarımı al gel boş yer bulursan al der gibi
evet canım bebeğim için dayanıcam o gelsinde ben ne acılara alıştım sir ağda acısı kürtaj acısı iğne acısı derken son acım normal doğum acısı olsun inşallah
ben aslında stajyerlere aldırmıyodum yani rica ediyodum hemşirelerden aldırıyodum ama dün salaklığıma geldi bian. hemen alsın bitsin diye baktım onlarda mahvetti kolumu.
bizim kozalak,şu küslükte ne yedi ne içtiyse afrodizyak etkisi geçmedi anacım.sürekli peşimde.tenhada sıkıştıyor1 hafta mik mik yok dedi doktor,yımırta çatlamamış diyorum.eee iyi ya çatlatırız işte diyor evde köşe kapmaca oynuyoruz.adama bi haller oldu.ben karı isterem yımırtlama haftasında da dışardan yedireyim bari buna.fındık fıstık bunun yanında hiç.
canım o incir kürü daha doğrusu incirin içine havuş katılarak yapılan çatlatmaya yarıyor evet.ama o,sağlıklı oluşan yımırtayı çatlatmak için.önce benim şu fosilleşmiş yumurtadan kurtulmam gerek.inş reglle atarsam,incir ve havuç kürünü yapayım diyorum.soğana hiç tahammülüm yok benim,çok pisssssssss o.nası içiyorlar tebrik ediyorum yane.ben kokulara karşı aşırı hassasım,hiç dayanamam,kusarım.soğana hiç yanaşmıyorum o nedenle.ama inciri yapem bare.senin yımırtalar çatlamıyo benim tüpler dar yımırtalar gezinemiyo oooofffff ooff ne olcak bizim halimiz
incir kürünü uygula nisan 22 de
yumurta çatlatıyomuş
ben soğan suyunu yapacağım ama onuda denesemmi diyorum battı fişing yan going hesabı
kesinlikle doğru istemek gerek bak ben hamile kalayımda ne olursa olsun dedim aldım ağzımın payını oturdum kestanemin üstüne şimdi lim yandı hayırlısı sağlıklısı diyorum....
hoş anasının sağlığı yokken danasının nasıl olsun oda ayrı bi dert ama olsun yahu hayali bile güzel düşünsene aldığın hiçbi kıyafetin içine oluyosun karnın burnunda avmlerde xraydan geçmiyosun seni görünce yan taraftan yol açıyolar heryerde öncelik sende oooooohhhhh mis
ben kadınlığın kepazelik olduğunu düşünmüyorum.evet bazı eziyetler çekiyoruz ama erkeklerde bir mucizeyi içlerinde taşıyamıyor.doğum yapamıyor ve o mükemmel bi duygu olan emzirmeyi tadamıyor.o yüzden bence annelik herşeye değer.ne olucak ikide kurcalanıverelim değerli miniklerimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?