HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

azimli olmak en güzeli.valla bu konuda bu ay ben gizemi örnek alacağım.bak kızz çalıştı çalıştı sonucunu aldı.bu ay hepbirlikte anne olucaz inş.

eee çalışarak olsunki daha değeli olur diyor onlarda.bende popişini ışırcam ohhhhhh ağlasın dursun.ama kıyamamkii......

şaka bir yana benim kozalak da kıyamaz bana.tamam yapalım desem canın acır,olmaz der yapmaz biliyorum.yapamayacağımızı bildiği için ısrar ediyor.evde resmen kovalamaca oynadık.gülmekten karnıma ağrılar girdi.gecen 4 günün acısını çıkardık.çok eğlendik evde kendi kendimize.Allah bozmasın bir daha.senin şu kistin ne olacak,tüh ya nerden çıktı falan diyor.

valla bende dayanamıyorum o kokuya ama ben mecburen içeceğim bu ay
hepsini yapasım her kürü içesim var

Arkadaşlar Selam;hamile kalabilmek,hamileliği sağlıklı geçirebilmek,sağlıklı bebekler dünyaya getirebilmek gerçekten kalben çok istenilen ama bir o kadar da stresli bir şey,hepimizin türlü türlü sorunları olmuş ya da oluyor;forumun içeriğini tam olarak bilemiyorum ama benim çok yakın bir arkadaşım 1 sene belki daha fazla bebek için uğraştılar ama her seferinde düşükle sonuçlanıyordu çeşitli doktorlara gidip geldiler sonunda doktor senin yumurtalıklardan bişey elde edemeyiz tüp bebek ile ancak bebeğiniz olur demiş tabi doktor bunu söyleyince direk bırakmışlar korunmadan ilişki oluyormuş ama artık tek beklentileri tüp bebek olmuş aynı ay adeti gecikmiş ve doktora gittiğinde embriyoyu görmüşler :) stres bittiği zaman bebişler geliyor :)
Ben farklı bir gebelik yaşadım ama doktorumun bana ilk söylediği şeylerden biri yumurta ile sperm döllenir ama kanaldan geçerken ne olduğunu biz bile bilmiyoruz oldu,Allah'ın takdiri hayırlı ise vakti geldi ise oluyor nacizane tavsiyem (kendim için de geçerli) ne yaparsanız yapın stresten uzak durun,olmuyor diye kendinizi sıkmayın,rahat,endişesiz,huzur dolu geçecek bir ayın ardından eminim ki çoğunuz güzel haberler alıcaksınızdır.Sağlıkla kalın...

kızlar hepiniize ii geceler ben kaçar sabah malum erken kalkılacak.sizde cok muhabbet etmeden yatn bakim sonra sabah okuması cok zor oluyor.

azimli olmak en güzeli.valla bu konuda bu ay ben gizemi örnek alacağım.bak kızz çalıştı çalıştı sonucunu aldı.bu ay hepbirlikte anne olucaz inş.

azimliyiz anacım biz yaparız ben güveniyorum bize
tabisi önce somonları yedircez sonra ceviz fındık fıstık en son hergün hep mik mik yosun tutma belin altına yastık yataktan sabaha kadar kalkmama sonrasında gelsin bebiş

eee çalışarak olsunki daha değeli olur diyor onlarda.bende popişini ışırcam ohhhhhh ağlasın dursun.ama kıyamamkii......

kııııs kıyılırmı hiç onlaraaaaa oyyy içim sızladı sanki

oh maşallah ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.
kız biz 25 gün hiç yapmadık adam bi kerede isyan etmedi ne zaman doktor artık normal hayatına dönebilirsin ilişki serbest dedi benimki eve gelir gelmez atladı üstüme

kızllaarrr ben geldiimm..
nasılsınz? öslediniz mi beniiii
ne var ne yok haberler gelişmler bebişler vaarrmıı???

özledik tabisi canımmm
bizde gelişme yok tıkanan tüpler çatlamayan yumurtalar kistler börtü böceler falan herşey aynı sende nevar ne yok

özledik tabisi canımmm
bizde gelişme yok tıkanan tüpler çatlamayan yumurtalar kistler börtü böceler falan herşey aynı sende nevar ne yok

aaaa kimin tüpleri tıkalıymış çook üzüldüm şimdi terbiyesiz tüüppp
bende iyiyim canım nolsun regl bitti p.ztsi 1 kere mik mik yaptık.. azimle çalışcaz bu ayda inş..
ben bişiy sorcam ya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..mik mik ten 2 gün sonra akıtım oldu aynı yumurtluyormuşum gibi ama pembe renkti ne olabilir acaba ?

benim tüpüm
zorlama oldumu canım ilişki sırasında. zorlama olduysa olabilir

benim tüpüm
zorlama oldumu canım ilişki sırasında. zorlama olduysa olabilir

aaaaaaaaaaaaaaaaa neden ama tıkanmış yaa..üzüldüm şimdi.. dr a mı gittin kontroldemi belli oldu? ilaç mı vereck şimdi dr? aayy canım Allah yardımcımız olsun..bende bu ay deneyeceğim sonra dr agideceğim artık((

ayy canım ya ayıptır söylemesi hiçde zorla olmadı valla ama nie öyle oldu anlamadım normalmi diyorsun yani

Kizlar bugun sizleri ihmal ettim , umaraim guzel haberlerimiz vardir :)) Ama bende size havadisler getirdim.

Bugun cidden cok yogun gecti sabah kaltim 5.30 dusumu aldim, ilk is yabancilar polisine gittik yine, sonra ise veee ogleden sonra doktoruma gittim :)
Bebisimi gordum , Allahim ben sadece elini kolunu oynatmasini beklerken ne hareketler ahh bir goreniz anlatilmaz.. Doktor resimini bile alamadi, taklalar atiyor kafasi bir yukard bir sagda bir asagida, el salliyor :) opucuk gonderiyor boyle agzi aci kapatiyor, tam uzandi doktor resminicekicekti iki ayagi ile birden tekme atti iyi cikmadi resmi.. Doktorum Suriyeli Masallah demeyi biliyor , diyor masallah cok hareket active bir bebek ozellikle haftasina gore diye bugun 12+1dim :))) Cinsiyet icin istersen bisi goruyorum ama kesin olmamakla soylememi ister misin dedi.. Biz cinsiyeti belli olunca doktordan direk duymak yerine kagida yazmasini isticez sonra pastanede guzel beyaz bir pasta hazirlaticaz, pastaciya yazan sonu vericez ona gore butun aile toplaninca kesicez pastayi eger icindeki kremasi pembeyse kiz maviyse erkek , hep birlikte ogrenmis olucaz :)) Doktora soyledim ama kesin diyemem istersen yaziyim dedi bende o zaman birdaaki sefere daha belirginlesince yazarsiniz dedin. Cok sukur hersey yolunda gozukuyor, 3 kilo almisim, gerci kac kilo ile hamile kaldigimi bilmiyorum en son Aralik basi gibi 48 kiloydum bugun doktorda 51 kilo ciktim.. Bebisimi yarnda gorucem dogum yapicam hastaneye gidicez ilk kez hemde ikili testimizi olucaz, Allahim ins hayirli sonuclar verir ama bir gorseniz yerinde durmadi 20 dk fln kaldim muayenede oynayip durdu, inanin su an yazarken bile hungur hungur agliyorum, Allahima sukurler olsun cok guzel br duygu bu ins isteyen herkese Rabbim anne olmayi nasip eder.

Masallah deyin teyzeleri , Allah`im nazarlardan korusun .. Yarin is yerinde telefonun kablosu resmini ceker atarim size kocaman olmus valla , cok mutluyum Allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin

Simdi uyku zamani teyzeleri daha eve yeni geldik dersten, bugun cok yorulduk hepinize iyi geceler bol bol opuldunuz, melekler kanat acip konsunlar gobisinize ins bu aksam..

canım o bendede oldu dr normal olabilir demişti.

valla canım bizde anlamadık neden tıkanmış ama tıkalı işte damla ileri gitmiyomuş
doktorda belli oldu kontrolde ilaç kullanıyorum iğneler fitiller haplar hepsi antibiyotik bakalım 10 günlük tedaviye başladık 10 gün sonra zaten adet olcam sonrasındada tekrar kkontroller falan :/

Merhaba kıslarr
Gözümden uyku kıyor ama yatmadan bir bakınayım dedim
Varmı yeni Haberi .. Umarım terslikte yoktur Herkes iyidir

sen uyumadan önce bizim için Allah ım inşallah kalsınlar diye dua et canım bakalım inşallah mayısta müjdelerle geliriz bizde :)

Allah mutluşuğunuz kucağınızda bebeğinizle perçinlesin inşallah. ne güzel haberler verdin gece gece :)
dilerim hep mutlu olun :)

ayyyy maşallahh sizee.pasta fikri harika gerçekten.rabbim kucağınada almayı nasib etsin canım küçük bıcırığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…