HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bin maaşallah size.. nasılda güzel anlatmışsın bebişini..Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişinize..çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine..sizin bu cinsiyet işinin aynısını tv de izlemiştim onlarda aynı senin bahsettiğin gibi yapmışlardı "carlo nun pastanesi" programında pasta çok güzeldi orda da sadece totosu görünüyordu bez bağlanmış sanki kafası pastaya gömülü gibi..ayy ne güzel canım bizede dua et allah bizede tattırsın inş

canım o bendede oldu dr normal olabilir demişti.

aaa öyle mi ?? çok sevindim canı ya çok sağ ol korkmuştumda iyi oldu

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin inş..en kısa zamanda açılır inş tüplerin..inş bu regl son regl in olur canım

Maşallah kuzunaa. Allah nazarlardan esirgesin inşallahh :) hep böle mutlu haberlerle gel inşallah canım benim.. iyigecelerr

maaaaşalllahhhhhhhhhhh sübhanalllahhhhhhhhhhhhhhhh annesine de , bebeğine deeeeeeeee sağlıkla gelsinn bebişlerimizzzz ayyy canımmm benmmm ne tatlıdr şmdiii oooooo... resmini mutlaka paylaş cnmm çok m.ettmmm

günaydın herkese anam gece ne yoğun haberler gelmiş öyle öncelikle

cimcime tebrik ederim ilk günden ilaçlara bile etki ettirdin sen inş mayısta kesin hamiş olcan

ebda geçmiş olsun canım soğanı bende içemem asla diyodum ama başa gelen çekiliyo bence sık dişini dene derim kocan içinde çok sevindim hep mutlu olun inş

tac_yaprak maşallah size rabbim ağzınızın tadıni bozmasın sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inş rabbim o duyguları bizede nasip etsin ne kadar heyecanlı ne kadar güzel bişeydir kimbilir doktora gittiğimde kapıda sıra beklerken hamileler geliyor bazıları eşleriyle giriyolar ne kadar mutlulardır şimdi girip bebeklerini görcekler el sallıcaklar sevicekler bebeklerini diyorum içimden ve ben bile heyecanlanıyorum onlar adına inş bizlerde yaşarız böyle güzel şeyleri

günaydınlarrr herkese.
bu gece sabah 6 da bi uyandım. önce kızıma baktım sonra tam tuvalete giderken bi test yapayım dedim içimden sabah yapamam çok yoğunum işyerinde...testi yaptım 1-2 dk bekdeim bişey yok umudumda yok ya gidip yattım. 1 saat sonra işe ghitmek için kalktığımda...aaaa ne göreyim silik ama belirgin bir 2. çizgi şimdi ben ne düşünmeliyim. ay bi yardım edin canlarım. kocama bile demedim daha...belki yoktur die..

Günaydın kızlar.
Taçyaprak gözün aydın canım inşallah doğduğunu ve peşinden koşturduğun günleri de görürsün:)
Kızlar sabah sabah okulun merdivenine kapaklandim resmen:)) rezil oldum çocuklara yaa güne iyi baslamadim ama inşallah iyi geçer:)(

batın bugünmüydü senin canım yarın bi tekrar yap istersen olmadı kan verirsin inş olumlu sonuç alırsın

Canım kaç gün var bata

batın bugünmüydü senin canım yarın bi tekrar yap istersen olmadı kan verirsin inş olumlu sonuç alırsın

yok canım daha 4 gün var batıma. evet haklısında kan testi yaptırmaya vaktim yok onun için en erken çarşamba yaptırabilirim. tabi o zaman kadar adet olmazsam... sağol canım benim

yok canım daha 4 gün var batıma. evet haklısında kan testi yaptırmaya vaktim yok onun için en erken çarşamba yaptırabilirim. tabi o zaman kadar adet olmazsam... sağol canım benim

Canım bendede bata 4 gün kala sonra çıkmıştı cızgı kan testi yaptıramıcaksan hergun yap koyulaşmsyı talip et drim bence haöilesin

günayadınn herkeseeee:)
hastaneye gidiyorum bakalım herşey yolundamıı :)

dua edinn banaaaa:18:

Canım hadi git ve güzel haberlerle gel dualarımızdasınız :)

günaydın kıslarrr cumanız mübarek olsun Allah ım hepimizin sesini duysun bugün hepimizin kucaklarını doldursun.

bi kaç gündür belim ağrıyor akşam birazdaha arttı ağrı. bu şanlı yakının kremi cıkmış eşim ondan sürüyor.benim hiç belim ağrımazdı yaa ( inşallah bişey cıkmaz altından.bide bugün merdivenlerden inerken dizim bütün eklemlerim ağrıyor sanki.zor indim.

günaydın canlarım,herkese hayırlı cumalar.Şu mübarak cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim inş herkesin yüzünü güldürür.Bana da bugün 2. çizigiyi silikte olsa gösterir siliğe bile razıyım :)

gizosss mutlu mutlu haberlerle gel bizee

bende bu sabah ateşimi ölçtüm 36,7.Yani hala umut var.napalım umut fakirin ekmeği misali umut besliyoruz içimizde.Bugün testim gelir gelmez yapıp size sonucu bildiririm eğer hamile değilsem de çok üzülmicem bir sonraki ay bebeğim için daha da çalışıcam

ama İnşaallah

Hayırlısı canım yarın bi idrar testi yapayım bari. senin nasıl gidiyor hamilelik

Alışıyoruz canım işte mide bulantıları bitti zaten çok baskın hıssetmiyordum ama bel kasık ağrısı var ama yavruma deger inş seninde bebişin göbüşündedir. Varmı belirtilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…