- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.301
Gunaydin kizlarr :)) elselcim tebrik ederim cok sevindim saglikla kucagina insallah halaylari kacirdim simdi de tlfondan giriyorum cekemiyorum( Esracim seninde testin kesinlikle pozitif bence hicbi testte bu kadar net bi sekilde silik cikmaz eger hamile degilsen sadece cok kucuk bebisin o yuzden silik bence zaten ilk idrarla yap goruceksin koyulastigini cok sevindim gercekten insallah emin olalim da senin halayini da cekelim bu ayin cok guzel gecicegine emindim zaten yelizden de guzel bi haber alicaz bence az kaldi :)) Vee kizlar sizi cok ozluyorum artik giremiyorum eskisi gibi merak ediyorum aklim hep sizde arada girip okuyorum :)) hepinizi opuyorum sizi cok seviyorum :))
hayıdır canım yine yeni bi kozalak vakasımı onları öldüremiceğine göre sakin olmaya çalış canım
elsel canım tebirk ederim geç kaldım biraz ama bi türlü yazamadım gözün aydın bizlerede çok dua et
esra canım mutlu haberlerini bekliyoruz inş umutlarımız boşa çıkmazda test yapınca şüpheye yer bırakmıcak şekilde çift çizgi çıkar ve aklından bizleri mutlaka geçir bak emi
maşallah nisan bereketli olcak diyoduk bereketli oldu allahım inş mayısta bende hamileyim çift çıktı silik çıktı diye yazabilirim
Eki Görüntüle 688243 Eki Görüntüle 688244 Eki Görüntüle 688245 Eki Görüntüle 688246
kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm
anaam fotolardada hiç görünmüyomuşşş
anaaaaaaaaaa esra biliyodum arkamdan geleceğini...
kız benimde ilk yaptığım test böyleydi işte.....tıpkısı...böyle gözümün içine soktum. amanınnnn kesin geliyo bebiş...bugün ilk idrarınla bi test yaptınmı.yapppppp
gunaydın kızlarr.. testi yarın sabah yapacağım çünkü dününü zaten akşam yaptım.. ben halaaa testin bozuk olduğuna inanıyorum. çünküüü hiiç belirtim yok . hamile olsam bilirim.. ama yinede inşallah doğrudur.. darısı hepimizin tüm istyenlerin başına
dün buraya resim attığımı gören eşim napıyosun sen falan dedi bende şirinlik yaparak "yaa kızlara danışiim dedim" dedim... zaten çizgi görünmüyoki dedi.. bende " sen merak etme her kadın bu çizgileri görür. artık uzman olduk silik çizgi görmektee"" dedim.
anaaaaaaaaaa esra biliyodum arkamdan geleceğini...
kız benimde ilk yaptığım test böyleydi işte.....tıpkısı...böyle gözümün içine soktum. amanınnnn kesin geliyo bebiş...bugün ilk idrarınla bi test yaptınmı.yapppppp
artık çok geç çişimi yaptım bileeeeeeeee
inşallah bende geliyorumdur arkanızdan.
hiç olmazdı iştahım kesildi.yiyemiyorum.
bide dün akşam yemekten sonra midem cok yandı cıkarcaktım az daha.
kasıklarımda batmalar ve bel ağrım devam ediyor. aniden kalkınca kasıklarım daha cok ağrıyor.bıcak batmış gibi.
inşallah bende geliyorumdur arkanızdan.
hiç olmazdı iştahım kesildi.yiyemiyorum.
bide dün akşam yemekten sonra midem cok yandı cıkarcaktım az daha.
kasıklarımda batmalar ve bel ağrım devam ediyor. aniden kalkınca kasıklarım daha cok ağrıyor.bıcak batmış gibi.
benim salak kocamı cok güzel kullanıyorlar parasınıda mis gibi yiyorlar. ama bana gelince gerek yok gerek yok
canım benim çok teşekkr ederim. dularım sizinle..sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin inşallah.
canım gebelik testini hep ilk idrarla yapın diyolar daha kesin sonuç çıkıyormuş sende ilk idraınla yap bakalım dünkünü akşam yapmışın çünkü
amaaan tipik erkek işte ailelerine kendilerini kullnadırmada birebirler sende tam annesi ve kardeşi bişey istediğinde iste kocandan bişeyleri sanada evet desin yada onlarada hayır desin
inş hiç bi sıkıntı yaşamazsınız canım çok güzel rahat bi hamilelik döneminin ardından yavrunu kucağına alırsın inş
inşallah canım benim. seninde az kaldı dimi...
amaaan tipik erkek işte ailelerine kendilerini kullnadırmada birebirler sende tam annesi ve kardeşi bişey istediğinde iste kocandan bişeyleri sanada evet desin yada onlarada hayır desin
günaydın kızlarara ara topiğinizi takip ediyorum. hepiniz için dua ediyorum ben hamileyim süpriz bi bebek oldu. hamileliğimde biraz zor geçiyor ama olsun bebişler için herşeye katlanılıyor. hamişlerin duaları kabul olurmuş diyorlar. ben burda gördüğüm göremediğim herkes için dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerinde güzel haberleri sırayla gelir. hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olur
günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm
ben yarınki randevumu bugüne aldım ve birazdan gidicem kese umarım görünüür dua edinnnn iyi olsun herşeeyyy
kızlar gunaydın gecmısı anca okuyup gelebıldım :) aaaanemmmm esrosummm ay kız hamılesın sen :) canım benım ya dıkat edıyorum da kım hangı ay belırtı yasamazsa sessız sesseız hamıle kalıyor :) bende bunu basardıgım ay hamıle olacagım ıns :) bende bugun abdestımı aldım ama aksama tekrardam alırım temızlenırım tekrardan sonra da calısmalar baslasın ıns :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?