- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.261
ya kızlar bişey dicem :18:
bugün su sipariş etmiştim salak adam getirmiş kapıya bırakmış hiç zile basmadı bende ta akşam üzeri çöpe çıkarken farkettim baya olmuş geleli su neyse eşimde gece geç gelcem beni bekleme demişti o suyu içeri alcak insan yoktu ben taşıdım ama hemen 10 adım falan anca taşıdım. taşırken bacak aramda bi kasılma oldu şuan bacaklarımın arası ta yukarı mahalleye yakın kısımları et kesmiş gibi ağrıyo bi sorun olmaz dimiii çok korktum yaaaa :18:
esroş bu ay ilaç falan kullandınmı ağrı kesici olsun antibiyotik olsun tylol hot olsun:26:
ya hevesini kırmak istemem elbette inşallah hamilesindir ama ben grip olmuştum biay. o zaman yaptığım bütün testler böyle çıktı tabi ilaç kullanmıştım ama seninki biraz daha net sanki.
inşallah gelmez kırmızılar yarın ve çağan oğluşumuza bide kız kardeş gelir
ya kızlar bişey dicem :18:
bugün su sipariş etmiştim salak adam getirmiş kapıya bırakmış hiç zile basmadı bende ta akşam üzeri çöpe çıkarken farkettim baya olmuş geleli su neyse eşimde gece geç gelcem beni bekleme demişti o suyu içeri alcak insan yoktu ben taşıdım ama hemen 10 adım falan anca taşıdım. taşırken bacak aramda bi kasılma oldu şuan bacaklarımın arası ta yukarı mahalleye yakın kısımları et kesmiş gibi ağrıyo bi sorun olmaz dimiii çok korktum yaaaa :18:
yerde yuvarlamayı neden akıl edemedin aceeebaaaaa
bişey olmaz heralde ya ilk defamı olduu böyle bişeey.damacana senin kilonda nasıl kaldırdın
Ayyy saglikli hayirli bi kiz cok istiyorum. sinifta bile kizlata daha farkli davraniyorum bazen..
Eki Görüntüle 688243 Eki Görüntüle 688244 Eki Görüntüle 688245 Eki Görüntüle 688246
kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm
anaam fotolardada hiç görünmüyomuşşş
Kiz 19 litrelil suyi nasil tasidin surideydin bari. simdi dinlen hic os yapma. yarinda dinlen bacim..bak suan kritik evredesin...is yapmaa dicem ama sen atom karincasin maasallah
evet ilk defa oldu zaten siparişleri içeri aldırıyorum hep kendim hiç ellemem. yada eşime taşıtıyorum işte. yuvarlayamadım çünkü 2 kapı ve 2 eşik var yuvarlayamadım bende aldım işte
bak geçen özserede oğluşun dedim oda erkek istiyomuştu acaba benim içimemi doğuyokiiii
ay ne bilim yaaa deli kuvveti var derdi annem hep hakkaten öyle heralde kıçım başım koptu ama taşıdım sonrada yayıldım kaldım koltuğa. dinleniyorum zaten ilk kez bugün temizlik yaptım. yarın inşallah bat günüm o da geçerse rahat ederim
iyi halt ettin ne diyim sana ben şimdii hiç akıllanmassın sen
benimkinide tahmni et sevoş teyzesiii
ilk kez mi ahhahah pazartesi yapmıştın ya
Eki Görüntüle 688243 Eki Görüntüle 688244 Eki Görüntüle 688245 Eki Görüntüle 688246
kızlar alın size her açıdan fotoo ama çok silik görmeniz için mikroskop yollamam lazımmm
ben korkuyorum doğumdan sonra hastane odasınıda temizlemeye kalkarım
biraz daha geçsin senden bi elektrik alamadım henüz
seninde sana benzeyen dünya güzeli bi kızın olur inşallah
o üstten temizlikti genel temizlik değildi
evet ilk defa oldu zaten siparişleri içeri aldırıyorum hep kendim hiç ellemem. yada eşime taşıtıyorum işte. yuvarlayamadım çünkü 2 kapı ve 2 eşik var yuvarlayamadım bende aldım işte
bak geçen özserede oğluşun dedim oda erkek istiyomuştu acaba benim içimemi doğuyokiiii
Esraaaaaaa gözün Aydın kız daha ne belirti olacak kı var işte ayrıca yrn ilk idrarla tekrarla kız çok sewindim
Ayyy kiz heyecanlandim... yarin degilde cuma yapim yarin bat. gunu..
neden alamadın eleeeeenktrikkk
sağlıklı olsun göstersin kesesini kalbini pipisini kukişini başka bişey istemeeemmm
ayy geneli özeli üstü altıdamı varmış bu temizliğin hiç haberim yoktu
Ayy kiz agzindan bal damliyor.
peri cuma tekrarlarim testi..tabi adet olmassam
sankim erkek gibi geliyo ama daha seninki çok yeni ondan bişii hissetmiyorumdur şekerim sen keseyi gör sonra gel
şarjlı süpürgeyle sadece yerleri süpürüp toz almak idare eder temizliği ama elektrikli süpürgeyle kapı baca koltuk halı tavan taban ne varsa hepsinin tozunu çektirip vileda yapıp sonrada toz almak buda genel temizlik canım
o bal bi bana damlamıyo nedense
haftada 1 olsun genel olsun o zaman ahhah
bişey dicem sana ama panik yapma
TEMİZLİK HASTASI OLMUŞSUN SEEENNN
ben hasta değiliiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:84:
sadece deterjan kokusunu seviyorum bide toz almayı seviyorum bide süpürmeyi seviyorum bide heryer mis gibi olunca seviyorum
ben sadece seviyorum öyle uzaktan cici deterjan falan yapıyorum arada bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?