HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yerde yuvarlamayı neden akıl edemedin aceeebaaaaa
bişey olmaz heralde ya ilk defamı olduu böyle bişeey.damacana senin kilonda nasıl kaldırdın

Ayyy saglikli hayirli bi kiz cok istiyorum. sinifta bile kizlata daha farkli davraniyorum bazen..

Kiz 19 litrelil suyi nasil tasidin surideydin bari. simdi dinlen hic os yapma. yarinda dinlen bacim..bak suan kritik evredesin...is yapmaa dicem ama sen atom karincasin maasallah

yerde yuvarlamayı neden akıl edemedin aceeebaaaaa
bişey olmaz heralde ya ilk defamı olduu böyle bişeey.damacana senin kilonda nasıl kaldırdın

evet ilk defa oldu zaten siparişleri içeri aldırıyorum hep kendim hiç ellemem. yada eşime taşıtıyorum işte. yuvarlayamadım çünkü 2 kapı ve 2 eşik var yuvarlayamadım bende aldım işte

Ayyy saglikli hayirli bi kiz cok istiyorum. sinifta bile kizlata daha farkli davraniyorum bazen..

bak geçen özserede oğluşun dedim oda erkek istiyomuştu acaba benim içimemi doğuyokiiii

Kiz 19 litrelil suyi nasil tasidin surideydin bari. simdi dinlen hic os yapma. yarinda dinlen bacim..bak suan kritik evredesin...is yapmaa dicem ama sen atom karincasin maasallah

ay ne bilim yaaa deli kuvveti var derdi annem hep hakkaten öyle heralde kıçım başım koptu ama taşıdım sonrada yayıldım kaldım koltuğa. dinleniyorum zaten ilk kez bugün temizlik yaptım. yarın inşallah bat günüm o da geçerse rahat ederim

iyi halt ettin ne diyim sana ben şimdii hiç akıllanmassın sen

benimkinide tahmni et sevoş teyzesiii

iyi halt ettin ne diyim sana ben şimdii hiç akıllanmassın sen

benimkinide tahmni et sevoş teyzesiii

ben korkuyorum doğumdan sonra hastane odasınıda temizlemeye kalkarım
biraz daha geçsin senden bi elektrik alamadım henüz
seninde sana benzeyen dünya güzeli bi kızın olur inşallah

ilk kez mi ahhahah pazartesi yapmıştın ya

o üstten temizlikti genel temizlik değildi

neden alamadın eleeeeenktrikkk
sağlıklı olsun göstersin kesesini kalbini pipisini kukişini başka bişey istemeeemmm

ayy geneli özeli üstü altıdamı varmış bu temizliğin hiç haberim yoktu

Ayy kiz agzindan bal damliyor.

peri cuma tekrarlarim testi..tabi adet olmassam

neden alamadın eleeeeenktrikkk
sağlıklı olsun göstersin kesesini kalbini pipisini kukişini başka bişey istemeeemmm

ayy geneli özeli üstü altıdamı varmış bu temizliğin hiç haberim yoktu

sankim erkek gibi geliyo ama daha seninki çok yeni ondan bişii hissetmiyorumdur şekerim sen keseyi gör sonra gel
şarjlı süpürgeyle sadece yerleri süpürüp toz almak idare eder temizliği ama elektrikli süpürgeyle kapı baca koltuk halı tavan taban ne varsa hepsinin tozunu çektirip vileda yapıp sonrada toz almak buda genel temizlik canım

Ayy kiz agzindan bal damliyor.

peri cuma tekrarlarim testi..tabi adet olmassam

o bal bi bana damlamıyo nedense

haftada 1 olsun genel olsun o zaman ahhah
bişey dicem sana ama panik yapma

TEMİZLİK HASTASI OLMUŞSUN SEEENNN

haftada 1 olsun genel olsun o zaman ahhah
bişey dicem sana ama panik yapma

TEMİZLİK HASTASI OLMUŞSUN SEEENNN

ben hasta değiliiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:84:

sadece deterjan kokusunu seviyorum bide toz almayı seviyorum bide süpürmeyi seviyorum bide heryer mis gibi olunca seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…