HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım inş gönlünden geçen aynı zamanda göbüşündediryarın ilk idrarla yap ve çizgiyi daha koyu görürsen güzel haberi ver tatlım.bu sahneyi yaşamamız için bizleri de hemen aklından geçir.

Hele bi bidaha yapiim aklimdan gecirecegim hepinizi... esime 3 tane test sl dedim hepsi ayni marka.

haa bide sen bilmiyosun gece cagan kalktii.anne suuuuu anneee cissss. kalktim. birden heycsnlandim test beni dürttü..ama bozukmus test kalbim gece gece bosa atmis... oglen esime siparis ettim yeni testle yaptim... yani bide gece maceram oldu. resmen elkm titredii...danki ilk gebelik icin test yapiyorum. halimi gorseniz cok gulerdinizz

Gunaydin kizlarr :)) elselcim tebrik ederim cok sevindim saglikla kucagina insallah halaylari kacirdim simdi de tlfondan giriyorum cekemiyorum ( Esracim seninde testin kesinlikle pozitif bence hicbi testte bu kadar net bi sekilde silik cikmaz eger hamile degilsen sadece cok kucuk bebisin o yuzden silik bence zaten ilk idrarla yap goruceksin koyulastigini cok sevindim gercekten insallah emin olalim da senin halayini da cekelim bu ayin cok guzel gecicegine emindim zaten yelizden de guzel bi haber alicaz bence az kaldi :)) Vee kizlar sizi cok ozluyorum artik giremiyorum eskisi gibi merak ediyorum aklim hep sizde arada girip okuyorum :)) hepinizi opuyorum sizi cok seviyorum :))

günaydn kıslar.
bugün çok sinirli ve gerginim.
kayınvalidemi ve görümcemi öldürmek istiyorum. nefret ediyorum onlardan yüzlerini dahi göresim yok.
kocam ayrı bir salak.ağızlarının içine bakıyor ama ben dış kapının mandalı cok mutusuzum
elimde olsa şimdi terkedip gidicem herşeyi

günaydın kızlarrr
dün bende eve gidince temizlik yaptım sağolsun eşim yardım etti birinin yardımı olarak temizlik yapmak ne kolaymış ohh mis gibi oldu evim içim rahatladı valla sanki omuzlarımdan yğk kalkmış gibi hissediyroum hergün temizlik yapılcak diye düşünmekten bi hal olmuştum

elsel canım tebirk ederim geç kaldım biraz ama bi türlü yazamadım gözün aydın bizlerede çok dua et
esra canım mutlu haberlerini bekliyoruz inş umutlarımız boşa çıkmazda test yapınca şüpheye yer bırakmıcak şekilde çift çizgi çıkar ve aklından bizleri mutlaka geçir bak emi
maşallah nisan bereketli olcak diyoduk bereketli oldu allahım inş mayısta bende hamileyim çift çıktı silik çıktı diye yazabilirim

hayıdır canım yine yeni bi kozalak vakasımı onları öldüremiceğine göre sakin olmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…