- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.321
günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm
ben yarınki randevumu bugüne aldım ve birazdan gidicem kese umarım görünüür dua edinnnn iyi olsun herşeeyyy
günaydın kızlarara ara topiğinizi takip ediyorum. hepiniz için dua ediyorum ben hamileyim süpriz bi bebek oldu. hamileliğimde biraz zor geçiyor ama olsun bebişler için herşeye katlanılıyor. hamişlerin duaları kabul olurmuş diyorlar. ben burda gördüğüm göremediğim herkes için dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerinde güzel haberleri sırayla gelir. hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olur
günaydın kızlarara ara topiğinizi takip ediyorum. hepiniz için dua ediyorum ben hamileyim süpriz bi bebek oldu. hamileliğimde biraz zor geçiyor ama olsun bebişler için herşeye katlanılıyor. hamişlerin duaları kabul olurmuş diyorlar. ben burda gördüğüm göremediğim herkes için dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerinde güzel haberleri sırayla gelir. hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olur
ben yarınki randevumu bugüne aldım ve birazdan gidicem kese umarım görünüür dua edinnnn iyi olsun herşeeyyy
canimmmm fotolari ekledigin mesajini bulamadim o yuzden buraya yaziyorum,fotolarin birinde gayet guzel gorunuyor:) rabbim kesin sonucu gormeyide nasibetsin benide unutma dualarinda,Hele bi bidaha yapiim aklimdan gecirecegim hepinizi... esime 3 tane test sl dedim hepsi ayni marka.
haa bide sen bilmiyosun gece cagan kalktii.anne suuuuu anneee cissss. kalktim. birden heycsnlandim test beni dürttü..ama bozukmus test kalbim gece gece bosa atmis... oglen esime siparis ettim yeni testle yaptim... yani bide gece maceram oldu. resmen elkm titredii...danki ilk gebelik icin test yapiyorum. halimi gorseniz cok gulerdinizz
evet canım benimde cumartesi-pazar olmam gerek. inşallah hamileyimdir ama. eğer yaşasaydı bu ay içinde doğacaktı bebeğim o yüzden bu ay olmasını daha cok istiyorum.
yok ya benim kocam benim hiç bi istediğimi yapmıyor.ben dış kapının dış mandalıyım ya ama bi hamile kalayım Allah ım bana hayırlı evlat nasip etsin hiçbirşeyi umursamayacağım sadece cocuğum için yaşayacağım.
ah canım benim ya inşallah. yarın bi test ap istersen. benim günümden 3 önce silik milik çıkmıştı. varsa testin yap bi tane aklında kalmasın canım benm.
günaydın kızlaaaaarrrrr batım geldi sonunda adetlerim normale döndü bu kadar çabuk hemde
biri benim batımı 13 mayıs yapsın piliiiiiiissssss
günaydın kızlaaaaarrrrr batım geldi sonunda adetlerim normale döndü bu kadar çabuk hemde
canimmmm fotolari ekledigin mesajini bulamadim o yuzden buraya yaziyorum,fotolarin birinde gayet guzel gorunuyor:) rabbim kesin sonucu gormeyide nasibetsin benide unutma dualarinda,
canım dün akşam yaptım negatifti. yarın sabah yada cumartesi sabah yaparım. ama ben geç yumurtladım bu ay. ovulasyon testide yapmıştım.pazartesi yumurtladım daha yeni yani
Gec yumuetladigina gore haftasonu test yapmaaa. moral bozma gelecek haftaya yap canim..
Ayyy cok sevindim.....
eneeee ne çabuk maşallah ee sen ilaçların bitince adet olmucakmıydın anam anam hadipis kanıda at vücudundan sonra gelsin çalışmalar ardından bebişler buharı yapabildinmi tekrar
hadi gözün aydın canım.
darısı başıma.bi önceki sayfayı okusana bişey yazdım.
şimdi ben 15 nisan ovulasyon testi çift çizgi çıktı.
geç yumurtladığım için 1 nisan son adet tarihi olmuş oluyor.
öyle olunca 30 nisan da adet olmam gerekiyor.yani test yapsamda negatif cıkacak demek oluyor.
:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?