- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.361
canım öyle düşünme lütfen. rabbim sağlıklısını versin herkese. hayırlısı buymuş demekki. üzülüp kendini hasta etme lütfen
değiştirdim canımmmm
bide herkes ayrı ayrı arayıp haber veriyo ya
ne düşüncesizler
şimdi ben 15 nisan ovulasyon testi çift çizgi çıktı.
geç yumurtladığım için 1 nisan son adet tarihi olmuş oluyor.
öyle olunca 30 nisan da adet olmam gerekiyor.yani test yapsamda negatif cıkacak demek oluyor.
:26::26::26::26::26:
SELAMLAR HERKESE
nasılsınız dert ortaklarım?
ben bomba gibi döndüm kocama bir mektup döşedim tam 4 sayfa içimden geçen herşeyi yazdım beraber okuduk beraber ağladık hafta sonu doktora gidiyoruz kabul etti. bana şans dileyin hepinizi çok seviyorum :)
bu arada benim BAT 5-6 mayıs
çok teşekkür ederim inşallah çıkmaz ama o kadar mutluyum ki bişey varsa bile bunu bilerek yaşamak daha az canımı yakar hep bir umut beklemek daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne yaptın
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere;
Benim halam kısır çocuğu hiç olması, benimde bir ara yumurtalık kistim avrdı, sonra kayboldu dediler..
Endişeleniyorum açıkcası, çocuk olmama ihtimalinden, henüz düşünmüyorum ama doktora gitsem muayeneyle bir bilgi verebili rmi acaba?
doktora gidip kontrol olmakta gecikme bence canım bende hep aman dedim kendimi önemsemedim bi tane doktorun önemli değil demesiyle bugüne geldim belki daha önce üzerine düşseydim şimdiye anneydim çocuk istemesen bile git kontrolünü ol hem daha önce kistinde varmış bi sorunun yoksa rahatlarsın yok bi sorunun varsada şimdiden tedavine başlarsınki çocuk istediğin zaman bide tedaviyle vakit geçirme benim düşüncen bu yönde yani
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere;
Benim halam kısır çocuğu hiç olması, benimde bir ara yumurtalık kistim avrdı, sonra kayboldu dediler..
Endişeleniyorum açıkcası, çocuk olmama ihtimalinden, henüz düşünmüyorum ama doktora gitsem muayeneyle bir bilgi verebili rmi acaba?
canım bu zamanda kısırlık kelimesi pek kalmadı.çünkü çocuğun olmaz dedikleri kişiler bile doğal yoldan hamile kalıyo.ama doğum kontrol hapı kesinlllikle içmee !!
Haklısın canım :) Yani ben diğer terimleri çok bilmediğim için, o zamanda da kısır dendiği için öyle dedim
Doğum kontrol hapını 15 gün flan kullanmıştım evlendiğimde sonra bıraktım, çok duydum sorun olduğunu, bir daha da kullanmam zaten teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?