- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.381
aynen ....o zama bi 10 gün daha bekle canım. ben geç yumurtladığını unutmuşum....
kızlar sevilsemmi üzülsemmi bilemedm gecen test yaptıgmda silik çıkmıştı aradan üçgün gectkten sonra yani dün tekrar yaptım negatf.odaya gectim hıçkıra hıçkıra ağldım.eşim kızdı bunun için ağlanır mı biz daha genciz daha gezcez tozcaz.bende madem bi sorun yok neden hmle klamıyrum dedim belki bende sorun vardır beraber hastahanye gderz bdaha ağlama sakın dedi. madem hmle değilim adet olayım bari doktr doktor uğraşmak istemyorum dedim.ve sabah bi ıslklıkla uyandım işedim sandımbi baktım adet olmuşum ama cookk sevindim adet oldum dye çünkü kaç aydan beri düzensiz adetlrim ocakta olduysam subatta olmadım martta oldum hep 1 ay arayla. adet olmamda güzel bişi klomen kullanmıştım ondan sanırım
Teşekkür ederim, bir yandan önemsemiyorum bir yandan da ya olmazsa bu sebeplerden diyorum hep aklıma takılıyor, işten fırsatta bulamıyordum ama tez vakitte gideceğim inşallah, hiç değilse içim rahatlar :26:
Seninde mi kistin vardı :26:
canım bu zamanda kısırlık kelimesi pek kalmadı.çünkü çocuğun olmaz dedikleri kişiler bile doğal yoldan hamile kalıyo.ama doğum kontrol hapı kesinlllikle içmee !!
iyi yapmışın canım bende içtimde düzenim alt üst oldu.çok pişmanım.Rabbim gönlüne göre versin..
bende kist yok canım polikistik var onun için uğraşıyorum ben
bencede kesinlikle doğum kontrol hapı içme ben 1 sene kullandım herkes içme dedi ben dinlemedim içtim içmeseydim hiç değilse sorunum olduğunu bilirdim birde doğum kontrol hapı yumurta tembelliği dolayısıyla da polikistik yapıyormuş nekadar doğru bilmiyorum böyle duymuştum
canım bendede bekarlıktan berı sure gelen sureklı sorun vardı prolaktın hormonum duzgun calısmıyordu doktor bu sekılde hamıle kalamazsın dedı yumurta tembellıgı vardı sureklı kıst yapan bır bunyem vardı ve doktor dogum kontrol haplarının yumurta tembellıgınde kıst olusumunu engelledıgını soylemıstı
2 sene kullandım bıraktıgım ay cok cıddıye almadık cunku dogum kontrol hapını bırakınca hemen tutan bebeklerın cogu dusuyor dıye duymustum ıkıncı ay ıstıkrarlı calısma ıle oldu
bence dogum kontrol hapı sunu yaptı bunu yaptı olayı hurafe tamamen
ben normalde 40 gunde 45 gunde oluyordum kı bı ara 3 4 ay regl olamdıgımı bılıyorum. Dogum kontrol hapı benı duzenledı bıle
ınanmayın o koca karı laflarına :)
valla ben memnun değilim canım doğum kontrol haplarından kimseyede tavsiye etmiyorum ama dediğin doğru polikistikte çocuk isteği yoksa tedavi için doğum kontrol hapı veriyolar bi yandan da doktorlarda tavsiye etmiyolar aman ne bileyim herşeyin doğalı iyidir arkadaşım biz kalbimizi bozmayalım
doğum için bi arkadaşa söylemiştim senmiydin o hatırlamıyorum ama hurma canım kuranda meryem suresinde de geçiyo hurma kolaylaştırıyomuş doğumu okuyabilirsen meryem suresinin mealini okumanı öneririm
kızlar demın canım bögürtlen cayı cektı canım bır arastırım bakım zararı yararı neymıd dedım bıde ne guzel seyler okudum hamılelık ıcın ve dogum ıcın cok met edılıyor hamıleler ıcın sızde :)
duymustum canım ama senınle ılk kez konusuyoruz
ay yerım de okurumda rabbım kolaylık versın tum dogum sancısı cekenlere
sagol canım
size bişey itiraf edebilirmiyiiimmm
ya ben bu ay olmasının imkansız olduğunu biliyorum çünkü sürekli dooktor kontrolundeydim ve yumurtam çatlamadı hatta büyümedi bile ama ne biliyim sanki bu ay hamile oluvercekmişim gibi hissediyorum ne biliyim belki kendimi çok nisana adapte ettim ondandır belkide adet söktürücü içiyorum ya ondandır ama ilacı içerken nasıl korkuyorum bi bilseniz sanki bebek varmışta o ilac yüzünden kötü bişey olcakmış gibi geliyo
bu ay zaten olmucağını biliyorum çünkü zaten adet söktürücü tarlusal kullanıyorum bu ay benden iş çıkmaz yanecanım bence uzulmemek ıcın bu hısten ne kadar uzak durabılırsen o kadar ıı olursa suprız olsun sımdı bole hıssedıp regl olunca cok uzulursun yapma kendıne boyle..
ınsallah rabbım en kısa surede sana ve tum ısteyenlerede nasıp eder
gizoşdan haber varmı cimcimee ?? :44:
evet canım çok şükür keseyi görmüş bugün. darısı pıt pıtların başına
Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı en sonuna kafama göre düzegün ilgili alakalı bir doktor buldum..Şükürler olsun Her şey yolunda bebişlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?