- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.401
İnanırmısın cimcime 9 haftada bugün 8 .doktorumdaydımmaşallah canım rabbim dahada iyi etsin inşallah
hakikaten insan bebek söz konusu olunca kılı kırk yarası geliyor haklı olarak. ben şuan için doktorumdan memnunum ama en kısa zamanda sağlam başka bir doktora daah muayene olmak istiyorum ne olur ne olmaz diye.
İnanırmısın cimcime 9 haftada bugün 8 .doktorumdaydım.Bu doktor benden sağlam raporu aldı
Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı en sonuna kafama göre düzegün ilgili alakalı bir doktor buldum..Şükürler olsun Her şey yolunda bebişlede
kızlar pazar günü evlilik yıldönümüm
ama o gün eşimin en yakın arkadasının düğünü var baş sadıç olarak bütün günümüz orada geçecek. haliyle o gün kutlama yapamayacağız.
ben c.tesi akşamı kutlamak istiyorum ama hediye almıyorum malesef. çünkü ne alacağımı bilmiyorum onun yerine evde bi yemek hazırlamayı düşünüyorum en romantik ve en özel anlarınızda ne yemekler hazırlıyorsunuz kızlar yardım edin hayatımda ilk defa özel bir gün kutlayacağım ve ilk evlilik yıldönümüm hayatıma giren ilk erkek neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum
BEn benimkine Ahtım vAR Lahmacun söylicem zira benimki alengirli yemeklerle doymuyormuş ...kızlar pazar günü evlilik yıldönümüm
ama o gün eşimin en yakın arkadasının düğünü var baş sadıç olarak bütün günümüz orada geçecek. haliyle o gün kutlama yapamayacağız.
ben c.tesi akşamı kutlamak istiyorum ama hediye almıyorum malesef. çünkü ne alacağımı bilmiyorum onun yerine evde bi yemek hazırlamayı düşünüyorum en romantik ve en özel anlarınızda ne yemekler hazırlıyorsunuz kızlar yardım edin hayatımda ilk defa özel bir gün kutlayacağım ve ilk evlilik yıldönümüm hayatıma giren ilk erkek neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum
ayy ben senin heyecanını yerimben hep etrafımdan o zamanlarda daha hafif atıştırmalık şeyler hazırladıklarını duymuştum ama sen bi balık yap ohh mis gibi.. yanınada içki..
aslında bakma bende bilmem hiç böle özel anlarda masa hazırlamayı. hoş hazırlasam da benim kozalak hoşlanmaz ki. biraz hödük kendisi.. masada yemek yemeyi sevmezinşallah bizim kızlar işine yarar bilgiler verirler sana..
sağlıkla bir ömür yaşlanın canım
nerdeymiş kıs o doktor bende giderim kafam eserse
BEn benimkine Ahtım vAR Lahmacun söylicem zira benimki alengirli yemeklerle doymuyormuş ...iÇİNE YEşillikleri bastıkmı tamadır diyorrrrrrrrr
Mum ışığında Maç izlediğimizi bilirim
Yani şahsen ve kendi adıma tam bir o ...küz bir kocişim olduğu için yardımcı olamayacağım
Ama hakkını yemiyeyim dün benim doğum günümdü pek hoş kolye almış Pasta kURABİYELER fALAN ama iş yemeğe gelince biz kuru pilav , lahmacuncuyuz annemmmmmmm
Gel cicimm Manisa'dayım
Keşke esseeeeAma biliyormusun bundan sonra tayin çıkarsa şayetttttt Ben Çanakkaledeyimm
Offfff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorumiste kıs tayinini nolcak valla gelsen amma güzel olur :13:
Canımmm İşşallahhhhh sizde seneye bebeğinle birlikte kutlarsınız tüm özel günleriniziiiihahaha oda iyiymiş lahmacuna mum dikeyim bari bende
benimki sevgililer gününde yoğurt alacağını söylemişti bu sefer bi çiçek alırım belki unutmazsam dedi unutursan gelme dedim bende ama yine unutur kesin. benim doğum günümü kutlamadı sevmiyo öyle özel günleri ama ben seviyorum nolcak şimdi....
doğum günün kutlu olsun hayatım uzun ve mutlu bir ömür diliyorum sana eşinle ve bebeklerinle
ayy çok teşekkür ederim canım yaaa çok duygulandım son cümleneamin inşallah son nefesimi onun yanında onun kollarında veririm yada dur bi dakka ya birlikte ölelim en iyisi :44:
benim kozalakta hoşlanmaz daha doğrusu anlamaz mum yaksam elektriklermi kesildi der ama olsun yaaa ben yapmak istiyorum bişeyler ama ne yapsam bilemiyorum balık istiyodu hep ama ben yapmıyorum acaba balık mı yapsam dediğin gibi :44:
Kizlaar kasik agrisi yumurtlamaya mi isarettir. Bugun 16. gunum dunden beri kasiklarim agriyor ne dersiniz?
evet canım çok şükür keseyi görmüş bugün. darısı pıt pıtların başına
kızlar pazar günü evlilik yıldönümüm
Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı en sonuna kafama göre düzegün ilgili alakalı bir doktor buldum..Şükürler olsun Her şey yolunda bebişlede
ayy çok teşekkür ederim canım yaaa çok duygulandım son cümleneamin inşallah son nefesimi onun yanında onun kollarında veririm yada dur bi dakka ya birlikte ölelim en iyisi :44:
benim kozalakta hoşlanmaz daha doğrusu anlamaz mum yaksam elektriklermi kesildi der ama olsun yaaa ben yapmak istiyorum bişeyler ama ne yapsam bilemiyorum balık istiyodu hep ama ben yapmıyorum acaba balık mı yapsam dediğin gibi :44:
hahaha oda iyiymiş lahmacuna mum dikeyim bari bende
benimki sevgililer gününde yoğurt alacağını söylemişti bu sefer bi çiçek alırım belki unutmazsam dedi unutursan gelme dedim bende ama yine unutur kesin. benim doğum günümü kutlamadı sevmiyo öyle özel günleri ama ben seviyorum nolcak şimdi....
doğum günün kutlu olsun hayatım uzun ve mutlu bir ömür diliyorum sana eşinle ve bebeklerinle
Offfff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorumSahilde martılara simit atmak , balık ekmek yemek istiiyorum Kısmet Hayırlısı bakalım
Canımmm İşşallahhhhh sizde seneye bebeğinle birlikte kutlarsınız tüm özel günleriniziiii
Nice mutlu upuzun senelere Sağlıkla işallahhhhhhhh
Tabi canım ölcekseniz birlikte ölün onu geride bırakma ama Allah gecinden versin...
yap ozaman en iyisi balık olur yani.. Romantik masaya uygunluğu açısından. Alkollü içecek kullanıyosa yanına da bir içecek çok güzel olur.
benimde Canım balık mı istedi ne
Kizlaar kasik agrisi yumurtlamaya mi isarettir. Bugun 16. gunum dunden beri kasiklarim agriyor ne dersiniz?
Offfff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorumSahilde martılara simit atmak , balık ekmek yemek istiiyorum Kısmet Hayırlısı bakalım
aşk olsun o gizeme küstüm valla burda merakla bekliyoruz dimi bi sana haber ediyo bizi umursamıyo neyse bari güzel haberi kendisinden olmasada aldık neyseki
valla canım kural olarak sevdiği şeyleri yapcan seninki etçildi mesela pirzola felan kızartabilirsin yada onun adı biftekmidi tam bilmiyorumki yanınada pirinç pilavı tatlı felan severmi benimki böreğe bayılır mesela ben bişeyler yapmak istediğimde börek çeşidi yapmaya özen gösteririm
senin adına çok sevindim rabbim banada gönlüme göre bi doktor bulabilmeyi nasip etsin bebeişinle iyi omanızada sevindim sizi minnaklar sizi
daha önce et dedim ama madem balık istiyo sende yapmıyosun ozaman balık tabiki
benimkide sevmiyo doğum dünümde yada evlenme yıldönümümüzde saat 12 olduğunda uyuyosam uykumdan uyandırıp doğum günün kutlu olsun aşkım diyo sonra kutlamadın hiç bişey yapmadın deyincede gece kutladım ya diyo bide
Kızlar selam 3 gündür nete giremiorum deli oldum burası cidden bağlıo :) klomene başladım yine içim tertemizmiş :) yumoşlarda oluşmaya başladı yarın tekrar bakıcak doktorum duruma göre çatlatma iğnesi yapılıcak inşallahh bu ay olur
hadi bakalım kuzum inşallah mayısta anne oluruz hepbirlikteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?