HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İnanırmısın cimcime 9 haftada bugün 8 .doktorumdaydım .Bu doktor benden sağlam raporu aldı

Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı en sonuna kafama göre düzegün ilgili alakalı bir doktor buldum ..Şükürler olsun Her şey yolunda bebişlede
ohohh :) maşallah dahada güzel olsun herşey inşallah.. sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

ayy ben senin heyecanını yerim ben hep etrafımdan o zamanlarda daha hafif atıştırmalık şeyler hazırladıklarını duymuştum ama sen bi balık yap ohh mis gibi.. yanınada içki..
aslında bakma bende bilmem hiç böle özel anlarda masa hazırlamayı. hoş hazırlasam da benim kozalak hoşlanmaz ki. biraz hödük kendisi.. masada yemek yemeyi sevmez inşallah bizim kızlar işine yarar bilgiler verirler sana..
sağlıkla bir ömür yaşlanın canım

BEn benimkine Ahtım vAR Lahmacun söylicem zira benimki alengirli yemeklerle doymuyormuş ... iÇİNE YEşillikleri bastıkmı tamadır diyorrrrrrrrr

Mum ışığında Maç izlediğimizi bilirim
Yani şahsen ve kendi adıma tam bir o...küz bir kocişim olduğu için yardımcı olamayacağım
Ama hakkını yemiyeyim dün benim doğum günümdü pek hoş kolye almış Pasta kURABİYELER fALAN ama iş yemeğe gelince biz kuru pilav , lahmacuncuyuz annemmmmmmm

Son düzenleme:

ayy çok teşekkür ederim canım yaaa çok duygulandım son cümlene amin inşallah son nefesimi onun yanında onun kollarında veririm yada dur bi dakka ya birlikte ölelim en iyisi :44:

benim kozalakta hoşlanmaz daha doğrusu anlamaz mum yaksam elektriklermi kesildi der ama olsun yaaa ben yapmak istiyorum bişeyler ama ne yapsam bilemiyorum balık istiyodu hep ama ben yapmıyorum acaba balık mı yapsam dediğin gibi :44:

hahaha oda iyiymiş lahmacuna mum dikeyim bari bende
benimki sevgililer gününde yoğurt alacağını söylemişti bu sefer bi çiçek alırım belki unutmazsam dedi unutursan gelme dedim bende ama yine unutur kesin. benim doğum günümü kutlamadı sevmiyo öyle özel günleri ama ben seviyorum nolcak şimdi....

doğum günün kutlu olsun hayatım uzun ve mutlu bir ömür diliyorum sana eşinle ve bebeklerinle

Canımmm İşşallahhhhh sizde seneye bebeğinle birlikte kutlarsınız tüm özel günleriniziiii

Nice mutlu upuzun senelere Sağlıkla işallahhhhhhhh

Tabi canım ölcekseniz birlikte ölün onu geride bırakma ama Allah gecinden versin...
yap ozaman en iyisi balık olur yani.. Romantik masaya uygunluğu açısından. Alkollü içecek kullanıyosa yanına da bir içecek çok güzel olur.
benimde Canım balık mı istedi ne

evet canım çok şükür keseyi görmüş bugün. darısı pıt pıtların başına

aşk olsun o gizeme küstüm valla burda merakla bekliyoruz dimi bi sana haber ediyo bizi umursamıyo neyse bari güzel haberi kendisinden olmasada aldık neyseki

valla canım kural olarak sevdiği şeyleri yapcan seninki etçildi mesela pirzola felan kızartabilirsin yada onun adı biftekmidi tam bilmiyorumki yanınada pirinç pilavı tatlı felan severmi benimki böreğe bayılır mesela ben bişeyler yapmak istediğimde börek çeşidi yapmaya özen gösteririm

Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı en sonuna kafama göre düzegün ilgili alakalı bir doktor buldum ..Şükürler olsun Her şey yolunda bebişlede

senin adına çok sevindim rabbim banada gönlüme göre bi doktor bulabilmeyi nasip etsin bebeişinle iyi omanızada sevindim sizi minnaklar sizi

daha önce et dedim ama madem balık istiyo sende yapmıyosun ozaman balık tabiki

benimkide sevmiyo doğum dünümde yada evlenme yıldönümümüzde saat 12 olduğunda uyuyosam uykumdan uyandırıp doğum günün kutlu olsun aşkım diyo sonra kutlamadın hiç bişey yapmadın deyincede gece kutladım ya diyo bide

Offfff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorum Sahilde martılara simit atmak , balık ekmek yemek istiiyorum Kısmet Hayırlısı bakalım

şakirin yerinde krem peynir simit ve çay eşliğinde denize sıfır pazar kahvaltısı martıların sesi karşında dur yolcu diyen asker aradan geçen ada vapurları oooohhhhhh miiiiissssss

Canımmm İşşallahhhhh sizde seneye bebeğinle birlikte kutlarsınız tüm özel günleriniziiii

Nice mutlu upuzun senelere Sağlıkla işallahhhhhhhh

çok teşekkür ederim canım inşallah seneye bebeğimizle kutlarız seneye kutlanacak bir günümüz daha olur oda bebeğimizin doğum günü

geride bırakamam ya bide başkasıyla evlenirse olmaz hiç beğenmedim bu fikri birlikte ölelim onu başkasıyla düşünemem evet balık yanına rakı olabilir bide kısır ve közlenmiş biber patlıcan salatası yaptımmı tam onun yemeği başka şeye gerek kalmaz

Kizlaar kasik agrisi yumurtlamaya mi isarettir. Bugun 16. gunum dunden beri kasiklarim agriyor ne dersiniz?

ben geçen ay ovu testiyle takip etmiştim ve doktor kontrolündede çıkmıştı çatlamadan bir gün önce kasık ağrım başladı bir hafta sürdü benimki ama çok ağrımıştı

Offfff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorum Sahilde martılara simit atmak , balık ekmek yemek istiiyorum Kısmet Hayırlısı bakalım

allah gönlüne göre hayırlısını versin canım buarada nice senelere minik kuşunla ve sevdiklerinle birlikte

ya canım gizeme kızma onun çok sınavı varya ondan girememiştir aslında söylemekle doğrumu ettim bilmiyorum ağzımdan kaçırdım desem yeridir gelince nede olsa kendisi söyler

kocam eti seviyo ama ne bileyim daha farklı bişey olsun istiyorum

börek akşam yemeklerinde yemez sadece kahvaltıda yer

ben balığı açık mutfak diye yapmıyorum kokmasın diye ama bir defaya mahsus belki yapabilirim
seninki onu yapıyo en azından benimki onu bile yapmıyo

Kızlar selam 3 gündür nete giremiorum deli oldum burası cidden bağlıo :) klomene başladım yine içim tertemizmiş :) yumoşlarda oluşmaya başladı yarın tekrar bakıcak doktorum duruma göre çatlatma iğnesi yapılıcak inşallahh bu ay olur

hadi bakalım kuzum inşallah mayısta anne oluruz hepbirlikteee

hadi bakalım kuzum inşallah mayısta anne oluruz hepbirlikteee

İnşallahhh cimcime benim beklenmeyen tarih 5 mayıs ve doktor bugün itibariyle çalışmalara başlamam gerektiğini söyledi :)) sende adet olmuşsunn geçmişi okumaya çalışıorum süper yaa çok sevindim inan mayısta bizimde olucak Allahın izniylee ) bu ay çok heycanlıyım cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…