HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım dualarım senınle kendıne bu surecte dıkkat et hatta aklına gelen sorularını bı yere not et gıdınce doktora tek tek sor orada ınsanın aklına gelmıyor

Tesekkur ederim canim dikkat ediyorum elimden geldigince sut falan icemezdim hic sabah aksam iciyorum sigarayi biraktim cok mutluyum agzima bile surmuyorumm:))

Tesekkur ederim canim dikkat ediyorum elimden geldigince sut falan icemezdim hic sabah aksam iciyorum sigarayi biraktim cok mutluyum agzima bile surmuyorumm:))

ohh en guzelı hem sıgarada neymıs :S
kendımızı hıc dusunmedıgımız nasılda ortada ama soz konusu yavrumuz olunca dha gelmden delı gıbı dıkkat edıp sakınıyoruz

Listeye benide ekleyin arkadaşlar.. Bende her ay umutlanıp sonra hüsrana uğrayanlardanım.. Yaklaşık 7 ay oldu benimde deneyeli.. Beklenmeyen bat 2 mart

ohh en guzelı hem sıgarada neymıs :S
kendımızı hıc dusunmedıgımız nasılda ortada ama soz konusu yavrumuz olunca dha gelmden delı gıbı dıkkat edıp sakınıyoruz

Valla oyleymis zaten hep diyodum kendim icin birakamam ne zaman cift cizgiyi gorucem o zaman birakicam diye cok sukur icmiyorum 2 gundur:))

merhaba benımde bi sorum olacak bat 17 ocaktı ve hala gelmedi kırmızılar ılk gun test yaptım bısey cıkmadı kac gün daha gecmesı gerekir ki????

günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf

benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık

günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf

benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık

Gunaydin canimm:))halay var 4 saat sonra kalay malay yok olumsuzluklari at kafandan hemen:))senin batin kac gun gecti daha once sadece idrarda mi gordun pozitifi??

bugun senin halayını çekeceğiz canım

halayda başı kim çeekeeer bir edaaaalııı kız çeekeeeer inşallah canoooooo

Gunaydin canimm:))halay var 4 saat sonra kalay malay yok olumsuzluklari at kafandan hemen:))senin batin kac gun gecti daha once sadece idrarda mi gordun pozitifi??

valla aslında benim bat 14 şubattı ama ben ne olur ne olmaz diye 15 şubat diyordum 14 olmadım 15 olmadım 16 sabahı test yaptım anında pozitif çıktı daha idrar çubuğun sonuna ulaşmamıştı zaten fotoyu eklemiştimya. neyse sonra ertesi gün yaparım diye bir test daha aldım ama çatladım meraktan ve o akşam yine yaptım oda aynı sabahki gibi anında pozitif çıktı. yani benimki 2 gün geçmiş oldu ama 8 şubatta yapmıştım belirtiler var diye o negatif çıkmıştı :26:
doktoruma göre batım 19 şubatmış yani bugün şanslısın batından önce görmüşsün dedi dün

kalp atışını duyana kadar en azından benim stres yapacağım kesin. onan sonra da dediğin gibi yok ikili test üçlü test sonucu derken off offff. çok var daha çokkk.

Anladim canim ama dra gore 19sa batin gorunmemesi normaldir hic stres yapma benim bat 18 subat 16sinda yaptim bende silik gordum sonra hergun tekrarladim gittikce koyulasti cizgi yarin dra gidicem 2 gun gecmis oluyo battan benimde gormez o zaman kese dimi yaa cok korkuyorum(sadece kanda mi belli olur kii??

kalp atışını duyana kadar en azından benim stres yapacağım kesin. onan sonra da dediğin gibi yok ikili test üçlü test sonucu derken off offff. çok var daha çokkk.

hayırlısıyla kucagımıza alsakta su streslı donemlerı bı atlatsak demı :)

saglıkla gelsınler ınsallah hayırlı evlat olsunlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…