- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.801
canım dualarım senınle kendıne bu surecte dıkkat et hatta aklına gelen sorularını bı yere not et gıdınce doktora tek tek sor orada ınsanın aklına gelmıyor
canikom boşver gelme kız gaza erken yapma üzülen sen olursun mutlaka günün geçsin hiç olmassa bir umut oluyor insana..
umutlar devam edıyor ınsallah da zaman gecmıyr be cnm
erken yapmayın zaten şu testlerii olacağı varsada üzüntüden stresten olmayacak mutlaka 1 gün geçsin bence... geçmeden yapmıyorum ben..
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar([/QUOTE)]
heheheheheheheheee arttı diyorsun yanii neyse allahtan artık yarına randevu almışsın sonundaa
:))aynen kuzum ya artisi takip ettim gozlerimle sabah aksam:))
Tesekkur ederim canim dikkat ediyorum elimden geldigince sut falan icemezdim hic sabah aksam iciyorum sigarayi biraktim cok mutluyum agzima bile surmuyorumm:))
sen ne akdardır deniyordun şekerim...
ohh en guzelı hem sıgarada neymıs :S
kendımızı hıc dusunmedıgımız nasılda ortada ama soz konusu yavrumuz olunca dha gelmden delı gıbı dıkkat edıp sakınıyoruz
Listeye benide ekleyin arkadaşlar.. Bende her ay umutlanıp sonra hüsrana uğrayanlardanım.. Yaklaşık 7 ay oldu benimde deneyeli.. Beklenmeyen bat 2 mart
merhaba benımde bi sorum olacak bat 17 ocaktı ve hala gelmedi kırmızılar ılk gun test yaptım bısey cıkmadıkac gün daha gecmesı gerekir ki????
günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf
benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık
bugun senin halayını çekeceğiz canım
Gunaydin canimm:))halay var 4 saat sonra kalay malay yok olumsuzluklari at kafandan hemen:))senin batin kac gun gecti daha once sadece idrarda mi gordun pozitifi??
6.ayimdi kuzumm bu:))
umutlar devam edıyor ınsallah da zaman gecmıyr be cnm
günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf
benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık
aslında dogru dıyorsun ıns olurda bızımde bebısımız bu stresı asarız gercı bızım bence yapımızda bu kez de kese goremedık kalp sesı duyamadık yok elını gormedım yok ayagını gormedım dıye panık yapar tum hamılelıgıde stresle gecırırız
halayda başı kim çeekeeer bir edaaaalııı kız çeekeeeerinşallah canoooooo
valla aslında benim bat 14 şubattı ama ben ne olur ne olmaz diye 15 şubat diyordum 14 olmadım 15 olmadım 16 sabahı test yaptım anında pozitif çıktı daha idrar çubuğun sonuna ulaşmamıştızaten fotoyu eklemiştimya. neyse sonra ertesi gün yaparım diye bir test daha aldım ama çatladım meraktan ve o akşam yine yaptım oda aynı sabahki gibi anında pozitif çıktı. yani benimki 2 gün geçmiş oldu ama 8 şubatta yapmıştım belirtiler var diye o negatif çıkmıştı :26:
doktoruma göre batım 19 şubatmış yani bugünşanslısın batından önce görmüşsün dedi dün
kalp atışını duyana kadar en azından benim stres yapacağım kesin. onan sonra da dediğin gibi yok ikili test üçlü test sonucu derken off offff. çok var daha çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?