- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.781
bende sizdenim canım belki sizden daha çok şey yaşadım ama mutlu bir haber alıncda kendim kadar seviniyorum rabbim o duyguyu herkeze yaşatsın aratmasın haznesi geniş bizede versin hayırısından sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin başında ve sonrasında
aminnnnn
soyle bence hıcbırsey yoktu ama abımın esı hanı o t nın altında cıkması gerekn yer ıcın bı cızık gıbı bısı oluyor ya bence onu gordu ve hayalet cızgı dır dedı ama bence o hanı kızarması gereken yerın seysı gıbı ve onu gormek ıcınde sası falan hakgetıre bıldıgın gunese cıkıp bakmak lazım yanı
dun yaptım cnm
anladım. bence erken yapmışsın. adetinin geçmesni bekle bak göreceksin. kıpkırmızı bir çizgi. hatta C nin altındakinden bile kırmızı olacak öyle yani. görürsün canım. bence cumartesi yapsan kesin sonuç çıkar. ama bekleyemem diyorsan en iyisi kan tahlili. ama betahcg de düşük çıkarsa bu sefer onun yükselmesini bekleyeceksin. bence tavsiyem cumartesiye kadar beklemen yönünde. haklısın zor . beklemek çok zor. saatler geçmiyor sanki. ama şunu düşün sonu hayırlı olacak inşallah.
bu belırsızlık benı cok rahatsız etmeye basladı ya
bu ay cok ustune dustuk belkıde ondan
1 gun arayla ılıskı ıste corek otu bal tarcın - cam fıstıgı - kecıboynuzu kürü vs
belkıde ondan sabırsızlanmam bıde esım havaya gırdı ıyıce
uykum var desem bebektendır bebekten gazım olsa bebektendır bebekten
olmazsa kendımden cok ona uzulucem
bu belırsızlık benı cok rahatsız etmeye basladı ya
bu ay cok ustune dustuk belkıde ondan
1 gun arayla ılıskı ıste corek otu bal tarcın - cam fıstıgı - kecıboynuzu kürü vs
belkıde ondan sabırsızlanmam bıde esım havaya gırdı ıyıce
uykum var desem bebektendır bebekten gazım olsa bebektendır bebekten
olmazsa kendımden cok ona uzulucem
benim eşimde tam tersii konuştuğun zaman uğursuzluk geliyor diyor.. sevinmez hiç 4 gün geçti test al dedim dur daha 1 hafta geçsin sonra hastaneye gideriz gerek yok teste diyor.. birde bana diyor sakın konuşma bebekle ilgili uğursuzluk geliyor diyorr deidm ne alakası varrr...
benim eşimde tam tersii konuştuğun zaman uğursuzluk geliyor diyor.. sevinmez hiç 4 gün geçti test al dedim dur daha 1 hafta geçsin sonra hastaneye gideriz gerek yok teste diyor.. birde bana diyor sakın konuşma bebekle ilgili uğursuzluk geliyor diyorr deidm ne alakası varrr...
ya canım öyle oluyor anlıyorum seni. aslında sakin olmak, çok kafaya takmamak lazım. ama yapamıyoruz kişilik meselesi. o kadar örnekleri varki etrafımda. stres yapanların çocukları birsürü uğraşıp oluyor, akışına bırakanlar istemese de bir bakmışşsın hamile. benim tanıdığım en az 5 kişi var böyle.
bende takıntı haline gelecek diye korkuyorum o kadar üstüne düştüm bu ay.
dikkatli olmak lazım
ne uğursuzluğa ya olurmu öyle şey. bence eşin de seni biraz kasmış bu sözleriyle. takma canım benim. sen keyfine bak
al kendın yap sen ne bakıyon esıne
o sen uzulme dıye yapıyordur belkıde yok ya adam bı kac gundur yanıma yaklasmıyor bebek varsa bısı olur dıe bellı olsun ole yaparız dıo
aynen takmıyorum zaten ben yine konuşuyorum vallaaa
kendim alıp yapıyom kızzzaten tek çizgi görmekten böğğğ geldi son yapğtığımdada silik çıktı
oda iyiymiş benimkide onu düşünmüyo bana diyor seksi değilsin yatıyon diye
kac gun gecınce sılık gordun cnm regl gectıydı demı
bende cıkmadıda ondan merak ettım ama daha gunum gecmedı 22 sı gunum
:) kac yasında esın cnm ole hıc etrafında bebek hasretı ceken olmamıs bellıkı cok rahat bulunuyor dıe dusunuyor herhalde esın
34 yaşında koca kazık kız benim herifffben daha gencecik fidanım 26 yım
kız 4 gün geçtiydi benim batasıca BAT
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar(
4 gun gecınce mı sılık cızgı cıktı ooo ben daha 4 gun varken cıkmadı dıe uzuluyorum :S
Aslında erkegın buyugu makbul olgun oluyor dıyorlarda senınkı de baya sakın
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar([/QUOTE)]
heheheheheheheheee arttı diyorsun yanii neyse allahtan artık yarına randevu almışsın sonundaa
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar(
erken yapmayın zaten şu testlerii olacağı varsada üzüntüden stresten olmayacak mutlaka 1 gün geçsin bence... geçmeden yapmıyorum ben..
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar([/QUOTE)]
heheheheheheheheee arttı diyorsun yanii neyse allahtan artık yarına randevu almışsın sonundaa
sabırsız ınsalların gazına geldım tabı benımde gaza gelmeye ıhtıyacım varmıs
sabırsız ınsalların gazına geldım tabı benımde gaza gelmeye ıhtıyacım varmıs
canikom boşver gelme kız gaza erken yapma üzülen sen olursun mutlaka günün geçsin hiç olmassa bir umut oluyor insana..
bende san ayazdım bu kız neden cevap vermiyor diyorum kız bugun gitseydinn keşke hamilesin kesin hadi gözün aydın allahım yardımcın olsunn
Amin canim insallah:))ben saglik ocagina gidicektim kan testine aslinda ama kansizlik falan birsuru sey var bende annem direk dra gidelim daha iyi olur dedi bende bekledim o yuzden(bana da hamileyim gibi geliyo adet tarihimde sasmazdi gecti sonucta ama inanamamaktan sanirim yinede tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?