HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin canımmm amin.. tez vakitte hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..

anladım. bence erken yapmışsın. adetinin geçmesni bekle bak göreceksin. kıpkırmızı bir çizgi. hatta C nin altındakinden bile kırmızı olacak öyle yani. görürsün canım. bence cumartesi yapsan kesin sonuç çıkar. ama bekleyemem diyorsan en iyisi kan tahlili. ama betahcg de düşük çıkarsa bu sefer onun yükselmesini bekleyeceksin. bence tavsiyem cumartesiye kadar beklemen yönünde. haklısın zor . beklemek çok zor. saatler geçmiyor sanki. ama şunu düşün sonu hayırlı olacak inşallah.

bu belırsızlık benı cok rahatsız etmeye basladı ya
bu ay cok ustune dustuk belkıde ondan
1 gun arayla ılıskı ıste corek otu bal tarcın - cam fıstıgı - kecıboynuzu kürü vs
belkıde ondan sabırsızlanmam bıde esım havaya gırdı ıyıce
uykum var desem bebektendır bebekten gazım olsa bebektendır bebekten
olmazsa kendımden cok ona uzulucem

benim eşimde tam tersii konuştuğun zaman uğursuzluk geliyor diyor.. sevinmez hiç 4 gün geçti test al dedim dur daha 1 hafta geçsin sonra hastaneye gideriz gerek yok teste diyor.. birde bana diyor sakın konuşma bebekle ilgili uğursuzluk geliyor diyorr deidm ne alakası varrr...

ya canım öyle oluyor anlıyorum seni. aslında sakin olmak, çok kafaya takmamak lazım. ama yapamıyoruz kişilik meselesi. o kadar örnekleri varki etrafımda. stres yapanların çocukları birsürü uğraşıp oluyor, akışına bırakanlar istemese de bir bakmışşsın hamile. benim tanıdığım en az 5 kişi var böyle.
bende takıntı haline gelecek diye korkuyorum o kadar üstüne düştüm bu ay.
dikkatli olmak lazım

ne uğursuzluğa ya olurmu öyle şey. bence eşin de seni biraz kasmış bu sözleriyle. takma canım benim. sen keyfine bak

al kendın yap sen ne bakıyon esıne
o sen uzulme dıye yapıyordur belkıde yok ya adam bı kac gundur yanıma yaklasmıyor bebek varsa bısı olur dıe bellı olsun ole yaparız dıo

aslında dogru dıyorsun ıns olurda bızımde bebısımız bu stresı asarız gercı bızım bence yapımızda bu kez de kese goremedık kalp sesı duyamadık yok elını gormedım yok ayagını gormedım dıye panık yapar tum hamılelıgıde stresle gecırırız

ne uğursuzluğa ya olurmu öyle şey. bence eşin de seni biraz kasmış bu sözleriyle. takma canım benim. sen keyfine bak

aynen takmıyorum zaten ben yine konuşuyorum vallaaa

al kendın yap sen ne bakıyon esıne
o sen uzulme dıye yapıyordur belkıde yok ya adam bı kac gundur yanıma yaklasmıyor bebek varsa bısı olur dıe bellı olsun ole yaparız dıo

kendim alıp yapıyom kızz zaten tek çizgi görmekten böğğğ geldi son yapğtığımdada silik çıktı

oda iyiymiş benimkide onu düşünmüyo bana diyor seksi değilsin yatıyon diye

kac gun gecınce sılık gordun cnm regl gectıydı demı
bende cıkmadıda ondan merak ettım ama daha gunum gecmedı 22 sı gunum

:) kac yasında esın cnm ole hıc etrafında bebek hasretı ceken olmamıs bellıkı cok rahat bulunuyor dıe dusunuyor herhalde esın

34 yaşında koca kazık kız benim herifff ben daha gencecik fidanım 26 yım

kız 4 gün geçtiydi benim batasıca BAT

34 yaşında koca kazık kız benim herifff ben daha gencecik fidanım 26 yım

kız 4 gün geçtiydi benim batasıca BAT

4 gun gecınce mı sılık cızgı cıktı ooo ben daha 4 gun varken cıkmadı dıe uzuluyorum :S

Aslında erkegın buyugu makbul olgun oluyor dıyorlarda senınkı de baya sakın

Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar(

bende san ayazdım bu kız neden cevap vermiyor diyorum kız bugun gitseydinn keşke hamilesin kesin hadi gözün aydın allahım yardımcın olsunn

4 gun gecınce mı sılık cızgı cıktı ooo ben daha 4 gun varken cıkmadı dıe uzuluyorum :S

Aslında erkegın buyugu makbul olgun oluyor dıyorlarda senınkı de baya sakın

erken yapmayın zaten şu testlerii olacağı varsada üzüntüden stresten olmayacak mutlaka 1 gün geçsin bence... geçmeden yapmıyorum ben..

canım dualarım senınle kendıne bu surecte dıkkat et hatta aklına gelen sorularını bı yere not et gıdınce doktora tek tek sor orada ınsanın aklına gelmıyor

bende san ayazdım bu kız neden cevap vermiyor diyorum kız bugun gitseydinn keşke hamilesin kesin hadi gözün aydın allahım yardımcın olsunn

Amin canim insallah:))ben saglik ocagina gidicektim kan testine aslinda ama kansizlik falan birsuru sey var bende annem direk dra gidelim daha iyi olur dedi bende bekledim o yuzden(bana da hamileyim gibi geliyo adet tarihimde sasmazdi gecti sonucta ama inanamamaktan sanirim yinede tedirginim

sen ne akdardır deniyordun şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…