HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kesın kan testı ıster zaten cnm oradada anlarsın ınsallah

hadi canım gözün aydın. yarın tescillensin bebişin.

günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf

benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık

günaydın cnm halayları cekıcez mendıller elımızde ınsallah
doktorun mantıgıda garıp ha 28 gunde olanada 25 gunde olanada 30 gun baz alması garıbıme gıttı acıkcası

halay halayy oooo sen akfanı yorma...

hoşigeldin kızz cimcimemmmm

hoşbulduk teyzesii

ya zaten normalde önce kandan bakması gerekmiyormu gebelige.
varsa değerlerine göre kesenin oluşup oluşmayacağını bilir ve ona göre bakar diye düşünüyorum ben :26:

değerler 1500 ü geçerse kese oluşuyormuş ama mesela bir arkadaşımın 6. haftada bile görünmemiş benim kafam basmıyo artık bu işlere zaten keseyi görmeden rahat edemicemi anladım

Benimde oyle canim ya hic bilmiyorum bu konulari hayirlisiyla keseleri gorelim insallahh allahim isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin:))

günaydın cnm halayları cekıcez mendıller elımızde ınsallah
doktorun mantıgıda garıp ha 28 gunde olanada 25 gunde olanada 30 gun baz alması garıbıme gıttı acıkcası

yani bizim yaptığımız hesabı çürütüyo o zaman bu doktorun dediği hem ben hiç duymadım 31 günde adet olanı. öyle olanları doktorlar adet düzenleyiciyle tedavi ediyorlar yahu

İdrar testi yaptım bişey cıkmadı ki kanda hemen cıkıyor mu cnm :44:

gebelik önce kanda çıkar canım kanda belirli seviyeye geldikten sonra idrara geçer.

hayırlısıyla kucagımıza alsakta su streslı donemlerı bı atlatsak demı :)

saglıkla gelsınler ınsallah hayırlı evlat olsunlar ınsallah

Amin canım dileyen herkesinki de inşallah. ya bu bebek işi hep koşturmaca. aslında bi rahat bırakıp tadına varmak gerek ama olmuyor ben yapamıyorum işte. böyle sabırla bekleyenlere imreniyorum ve çok takdir ediyorum şeker.

merhaba kızlarrrrrrr bugun adet günüm bakalım daha olmadımm off çok sıkıcı zamn gçmiyor dün test yptım çıkmadı ama bilmiyorum
9.cu denememizz artık sıkıldım takmıcam diyorum ama işte bu sefer hiç içimde istek yok.

gelmez kırmızılar inşallah
Gunaydin cok kotuyum bufun kizlar kahverengi lekelenmem oldu simdi uzaniyorum devam etcekmi diye bekliyorum ((( nedirki bu leke

agrı sancı varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…