- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.821
Anladim canim ama dra gore 19sa batin gorunmemesi normaldir hic stres yapma benim bat 18 subat 16sinda yaptim bende silik gordum sonra hergun tekrarladim gittikce koyulasti cizgi yarin dra gidicem 2 gun gecmis oluyo battan benimde gormez o zaman kese dimi yaa cok korkuyorum(sadece kanda mi belli olur kii??
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar(
günaydın sistırslarım halaylar yarına mı ertelendi yaf
benim 4 saat sonra ya halay ya kalay var bakalım hayırlısı artık
17 ocaktan beri adet olmuyorsan hemen kan testi yaptır canım :44:
halay halayy oooo sen akfanı yorma...
hoşigeldin kızz cimcimemmmm
Anladim canim ama dra gore 19sa batin gorunmemesi normaldir hic stres yapma benim bat 18 subat 16sinda yaptim bende silik gordum sonra hergun tekrarladim gittikce koyulasti cizgi yarin dra gidicem 2 gun gecmis oluyo battan benimde gormez o zaman kese dimi yaa cok korkuyorum(sadece kanda mi belli olur kii??
hadi canım gözün aydın. yarın tescillensin bebişin.
merhaba benımde bi sorum olacak bat 17 ocaktı ve hala gelmedi kırmızılar ılk gun test yaptım bısey cıkmadıkac gün daha gecmesı gerekir ki????
adetlerin düzenliyse gününde oluyorsan bu duruma göre hamile olabilirsin bazılarında 10 gün geçmeyene kadar idrarda çıkmaz.kan da hemen ögrenebilirsinİdrar testi yaptım bişey cıkmadı ki kanda hemen cıkıyor mu cnm :44:
hoşbulduk teyzesii
ya zaten normalde önce kandan bakması gerekmiyormu gebelige.
varsa değerlerine göre kesenin oluşup oluşmayacağını bilir ve ona göre bakar diye düşünüyorum ben :26:
değerler 1500 ü geçerse kese oluşuyormuş ama mesela bir arkadaşımın 6. haftada bile görünmemiş benim kafam basmıyo artık bu işlere zaten keseyi görmeden rahat edemicemi anladım
sat 17 ocak demek istedin heralde. yoksa batsa bir an önce doktora git canım bugün 19 şubat ya. epey olmuş
günaydın cnm halayları cekıcez mendıller elımızde ınsallah
doktorun mantıgıda garıp ha 28 gunde olanada 25 gunde olanada 30 gun baz alması garıbıme gıttı acıkcası
İdrar testi yaptım bişey cıkmadı ki kanda hemen cıkıyor mu cnm :44:
hayırlısıyla kucagımıza alsakta su streslı donemlerı bı atlatsak demı :)
saglıkla gelsınler ınsallah hayırlı evlat olsunlar ınsallah
adetlerin düzenliyse gününde oluyorsan bu duruma göre hamile olabilirsin bazılarında 10 gün geçmeyene kadar idrarda çıkmaz.kan da hemen ögrenebilirsin
en son 17 ocakta oldum cnm sımdıde 17 subatta beklıyordum yok hala gelen gidenn...
en son 17 ocakta oldum cnm sımdıde 17 subatta beklıyordum yok hala gelen gidenn...
merhaba benımde bi sorum olacak bat 17 ocaktı ve hala gelmedi kırmızılar ılk gun test yaptım bısey cıkmadıkac gün daha gecmesı gerekir ki????
merhaba kızlarrrrrrr bugun adet günüm bakalım daha olmadımm off çok sıkıcı zamn gçmiyor dün test yptım çıkmadı ama bilmiyorum
9.cu denememizz artık sıkıldım takmıcam diyorum ama işte bu sefer hiç içimde istek yok.
Gunaydin cok kotuyum bufun kizlar kahverengi lekelenmem oldu simdi uzaniyorum devam etcekmi diye bekliyorum((( nedirki bu leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?