HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bende de oyle 1 hafta once inanılmaz bel agrısı çektim, kramplar girdi ara ara ve yumurtlama 10 gündür nerdeyse yoğun akıntım var, göğüsleriem sızım sızım sızladı ama hassasiyet yok,kasıklarımda bi sağda bi solda ağrı girip çıkuyo bugun ise pembe akıntım oldu batıma 6 gun var ama kendimde herhangi başka değişiklik hissetmıyorum çok uykum var ama orgunluktan bende senin gibi düşünüyorum umudum bidahaki aya kalıcak sanırım

ama bizde inşallah alcaz bebegımızı kucagımıza. :) Sonunda basarıcaz

Bugün topiğin ana konusu uyku :)
O 5 dk dıyıp gerı uyumak nasılda doyumsuz demı

ayy valla öyle saatimi 7:45 e kurmuştum biraz uyuyum dedim bi baktım saat 8:30 olmuuş hemen kalktım kahvaltı hazırladım.. limden gelse sofradan kalkıp yine yatağa gitcektim ama iş varr

günaydın canım bende 6.30 da zor kalktım eve gidip sıcak yatağıma yatmak isityom gerile gerlie

Günaydın nesrinim.. valla sende nasıl erkenden kalkıon hayret.. hemen akşam olsada yatsak dicem ama şuan ki uyku akşam olmuyo.. şimdi gidecen yatacan başta soğuk sonra yattıkca ısınan yatağa ohh.. ne güzel olurdu
günaydın cnm al bendende o kdar uykulara doyamadım ama yorgunluktan benimkisisen nasılsn epeydır gelemedim buralara varmı sende bi haber

günaydın canımmm... sen yo yorgunusun seninki normal hadi benden izin git yat dinlen bende nasıl oluyum iyiyim.. bu hafta sonu belli olacak AL mı AK mı

valla canım idrarda bence en az 2 gün geçtikten sonra çıkar. gerçi ben 2 kere yapmıştım. ikisini de günüm geçtiken 3 gün sonra yapmıştım. 30 saniyede kıpkırmızı olmuştu. yani silik belki yarın çıkar bilemedim şimdi. biri dış gebelikle biride kürtajla sonuçlandığı için idrar testi beni ürkütüyo galiba.
belirsizlik modundan kurtulmak istiyosan eğer adetlerin düzenliyse, dölenmenin ne zaman olmuş olbileceğini tahmin ediyorsan. döllenmeden 10 gün geçtikten sonra idrarda çıkacağı yazıyor bazı sitelerde. istersen yap ama çıkmazsa üzülme. çünkü daha adetin geçmedi. moral bozmak yok. hem belki de çıkar.inşallah gönlüne göre olsun

hamile oldugumuzu ogrendıgımızde ınsallah tum belırtılerı sayarız ama suanda ne neyden anlayamıyoruz kı ayırt etmek ıcın bır neden lazım dedı

ıns senınkıde yerlesme kanamasıdır ve ıns bebıs senınledır

benimkide haftasonu belli olcak pazar günü o zaman birlikte geri sayım başlasın

ben yaptım ama bısı cıkmadı ya ama tabı cok erken ama aslında ıste abımın esı gaza getırdı hatta 40 gunluk bebegı aldı geldı bıze ugur getırsın sende hamıle kalırsın ıns dıe hadı yap hadı yap
yaptım kı bence bısı yoktu

tabi ki canım benim. orası öyle çok şükür halime. ya kürtajımdan sonra bebeğimin benden gitmesi beni çok etkiledi. yoksam mutsuz olacak hiçbi şeyim yok çook şükür.

evet bi garip belkide bizimki herhangi bir belirti olmadan olcaak onu da bilemeyiz işte ama ne bilim herkes diyoduya işte bu sfer farklı hissediyorum diye bende öle bi farklı his yok, neyse artık hayırlısı neyse o olsun hakkımzıda..inşallah bebeğimiz gelmeyi tercih etmiştir etmediyse önümüzdeki aya bakıcaz:))

Olana kadar sıkı calısıcaz ıste
belkı suprız yapacaktır bebısın

ne zaman yaptınki canım. bencede erken olmuş o. bugün için bile çıkacağını sanmıyorum. benim hesaplarıma göre en erken yarın. o da erken döllenme olduysa çıkar. benim doktorum bana adet gecikmesi olmadan bakmamamı söylemişti. ama insan dayanamıyor işte. yapıyor haklısın. bu arada 2. çizgi hiç çıkmadımı. yaptım ki bence bişi yoktu demişsin var gibimiydi yani. orasını anlamadım.

soyle bence hıcbırsey yoktu ama abımın esı hanı o t nın altında cıkması gerekn yer ıcın bı cızık gıbı bısı oluyor ya bence onu gordu ve hayalet cızgı dır dedı ama bence o hanı kızarması gereken yerın seysı gıbı ve onu gormek ıcınde sası falan hakgetıre bıldıgın gunese cıkıp bakmak lazım yanı
dun yaptım cnm

İnsallah saglıkla gelen bır yavrun olur bu kadar bıze burada annelık edıyorsun resmen topıgımızın annesı :)

bıgun gercek annelıgıde rabbım sana yasatır ıns

bende sizdenim canım belki sizden daha çok şey yaşadım ama mutlu bir haber alıncda kendim kadar seviniyorum rabbim o duyguyu herkeze yaşatsın aratmasın haznesi geniş bizede versin hayırısından sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin başında ve sonrasında

öyle tabiki herşeyin bir vakti saati vardır.. herşeyin hayırlısı.. ama rabbim duysun sesimizi fazla bekletmeden birer evlat nasip eylesin...

aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…