HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aslında şey dicektim şu btç yapsam mı ??? Klomenlee yumurtalar oluo hani çatlamalarına yardımcı olur mu acaba :S bilemedim sen ne dersin cimcime ???

Aslında şey dicektim şu btç yapsam mı ??? Klomenlee yumurtalar oluo hani çatlamalarına yardımcı olur mu acaba :S bilemedim sen ne dersin cimcime ???

ay canım ne bileyim ben hiç klomen kullanmadım ikisi birden zarar vermesin hoş bçt büyütecek klomen çatlatacak bi problem olmaz heralde ama yinede bir bilen cevaplasın canım :26:

ay canım ne bileyim ben hiç klomen kullanmadım ikisi birden zarar vermesin hoş bçt büyütecek klomen çatlatacak bi problem olmaz heralde ama yinede bir bilen cevaplasın canım :26:

Bende bilemedim kullanıp kullanmamak hakkında ama peki ben klomenle devam ediim en iyisi sağol yinede

Tesekkur ederim akintim 2 gun once oldu yumurta aki kivaminda iki gundur de agrim var bol bol degerlendirdim bakalim hepimizin olur insallah

Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss

Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss

Esra facede seni gördüm kızlar sayesinde ve ekledim :) mesajda attım bakarsın eklersin istersen mucux

Teşekkür ederim allah razı olsun sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin buradan yüksek fsh ı yenip hamile kaldığımı bütün bayanlara duyuruyorum yeterki kafanıza takmayın bu arada arkadaşlar tam dört aydır sadece bebek fikrine takıldım kaldım acil tüp bebek demelerine rağmen inanın bana kafanıza takmadığınız bir anda oluyormuş mesela bu ay hiç düşünmedim gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin takmayın kafaya sakın ha bide bu kürlere takılmayın kaç aydır her şeyi yaptım olmadı bu ay yapmadım oldu öpüldünüz hepiniz inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim

insan bu kadar önemsemediği,hayatın boyunca umursamayacağını söyeldiği bir adamdan neden ısrarla çocuk yapmak ister anlamış değilim.bence ilişki rayına oturana kadar sabretmeli.ya hiç istediği gibi olmazsa????

canım,klomen yumurta çatlatmaya yaramıyor.yumurtaları büyütüyor.ancak en önemli yan etkisi yumurtaların çatlayamayıp,haddinden fazla büyüyüp kist oluşması.geçen ay bende oldu.şimdi 5 cmlik kistim var.bu ay atabilirsem kisti,klomenin yanında incir-havuç kürü yapmak istiyorum.ama ben henüz hiçbir kürde kalıcı olamadım.en çok 2 gün

arkadaşlar internetten bakın hormonlara iyi gelen b ir ot var hayıt otu okuyun araştırın birşey kaybetmezsiniz bugün bir arkadaş söyledi araştırın çok iyi geldiği söylüyor 3 ay kullanmak gerekliymiş

kızlar morelim cok bozuk sabah yzmıştımya hani dün test negatf cıktı dye testi ilk 5 daka cıkmadı dye bdaha bakmamıştım.az önce banyodaki çöpü atmk için poşti ağzını bağlıcaktım ki bide ne görüm o tes pozitif ellerim ayaklarım nasıl titredi sinirden anlatamam ya.madem pozitif neden adet oldum. hemen randevü aldım hastnden ama yarın öğlen 2 gbi aklım karma karışık

Son düzenleme:

peki canım sonrası çatlatma iğnesi yapmıyolar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…