- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #18.421
Aslında şey dicektim şu btç yapsam mı ??? Klomenlee yumurtalar oluo hani çatlamalarına yardımcı olur mu acaba :S bilemedim sen ne dersin cimcime ???
ay canım ne bileyim ben hiç klomen kullanmadım ikisi birden zarar vermesin hoş bçt büyütecek klomen çatlatacak bi problem olmaz heralde ama yinede bir bilen cevaplasın canım :26:
Hamileyimmmmmmm kızlar........darısı sizlere......
Bugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss
insan bu kadar önemsemediği,hayatın boyunca umursamayacağını söyeldiği bir adamdan neden ısrarla çocuk yapmak ister anlamış değilim.bence ilişki rayına oturana kadar sabretmeli.ya hiç istediği gibi olmazsa????evet canım benimde cumartesi-pazar olmam gerek. inşallah hamileyimdir ama. eğer yaşasaydı bu ay içinde doğacaktı bebeğim o yüzden bu ay olmasını daha cok istiyorum.
yok ya benim kocam benim hiç bi istediğimi yapmıyor.ben dış kapının dış mandalıyım ya ama bi hamile kalayım Allah ım bana hayırlı evlat nasip etsin hiçbirşeyi umursamayacağım sadece cocuğum için yaşayacağım.
allahtan çok çekmiş arkadaş,çekmese evlenmeden hamile kalacaktı zaarBugun okulda bihoca hamileymis ogrendik. subatta evlendi..kiz nasi oldu hemen dedim 2.5 aylik hamileymis. hemde pko luymus. 4 ayda bi oluypdum cok cektim dedi... ama ilk. ay hamile kalmiss
canım,klomen yumurta çatlatmaya yaramıyor.yumurtaları büyütüyor.ancak en önemli yan etkisi yumurtaların çatlayamayıp,haddinden fazla büyüyüp kist oluşması.geçen ay bende oldu.şimdi 5 cmlik kistim var.bu ay atabilirsem kisti,klomenin yanında incir-havuç kürü yapmak istiyorum.ama ben henüz hiçbir kürde kalıcı olamadım.en çok 2 günAslında şey dicektim şu btç yapsam mı ??? Klomenlee yumurtalar oluo hani çatlamalarına yardımcı olur mu acaba :S bilemedim sen ne dersin cimcime ???
ben de çok şey istiyorum ama olmiiiiiiiiiiiiiOfffff sokakları denize açılan bir şehirde bebelerimi büyütmek istiyorumSahilde martılara simit atmak , balık ekmek yemek istiiyorum Kısmet Hayırlısı bakalım
canım,klomen yumurta çatlatmaya yaramıyor.yumurtaları büyütüyor.ancak en önemli yan etkisi yumurtaların çatlayamayıp,haddinden fazla büyüyüp kist oluşması.geçen ay bende oldu.şimdi 5 cmlik kistim var.bu ay atabilirsem kisti,klomenin yanında incir-havuç kürü yapmak istiyorum.ama ben henüz hiçbir kürde kalıcı olamadım.en çok 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?