- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.861
bzmde 9. denememiz sende veya esinde bi sorun var mı bnm de bat 17 ocakda oldum en son
bzmde 9. denememiz sende veya esinde bi sorun var mı bnm de bat 17 ocakda oldum en son
Kizlar cok mutluyum, icim icime sigmiyor..
Allah hepinizden razi olsun bana verdiginiz desteginizden. Allah ins. hepimizin gonlune gore versin, bebislerimizi kucaklarimizada almayi nasip etsin..
COKK MUTLUYUM ANLATAMAM..
Kizlar dualarim hep sizinle , Allahim hepimize nasip edicek ins, sirayla dogurucaz bu ugurlu topigimizde..
tebrik ederimmmmmmmmmm darısı başımaaaaahalayın başını sen aldın inşallah devamını ben getiririm
hoşbulduk teyzesii
ya zaten normalde önce kandan bakması gerekmiyormu gebelige.
varsa değerlerine göre kesenin oluşup oluşmayacağını bilir ve ona göre bakar diye düşünüyorum ben :26:
değerler 1500 ü geçerse kese oluşuyormuş ama mesela bir arkadaşımın 6. haftada bile görünmemiş benim kafam basmıyo artık bu işlere zaten keseyi görmeden rahat edemicemi anladım
Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
amin. inşallah canım benim senin için bir halay çekeriz
Kizlar dualarim hep sizinle , Allahim hepimize nasip edicek ins, sirayla dogurucaz bu ugurlu topigimizde..
tacım yaprağım sık dişini belli mi olur belki 4 saat sonra bende gelirim yanına
bu arada kaç haftalık olduğunu söyledimi doktor canım keseyi ne zaman göreceksiniz cinsiyeti ne tekmeliyomu aşeriyomusun bu ve bunun gibi sorular
şaka bi yana çooooooooookkkk sevindim senin adına
3 saat kaldı ama çatlıyorum yaaaaaa
Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
ben de istiyorum bende bende. bebek takla atıyor ya özellikle ondan:)
amin aminnn uğurlu olduk vallahiiii hadi allahımmmm sıradan hepimize birer tane...
kızım saat 4 te seninkinide çekeces sen kafanı yormaaaaa hehehehe
bu zamanı bırı hızlandırsın ya
haberi ver sen sayfa dolusu yaparım kız inşallahhh
çatlama kız bişe olmas biz napak bize bak
çatlamamk mümkün olabilse. ah o formül bir bulunsa. şu an senin için beklemenin ne olduğunu anlıyorum. az kaldı son 3 saat. sonra hadi halaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?