HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bzmde 9. denememiz sende veya esinde bi sorun var mı bnm de bat 17 ocakda oldum en son

yok canım doktora gtmiştim 6.ayda çok erken neden geldin dedi olsun bi bktırayım warmı bir problem fln die baktı gayet iyi yumurtalıkların parlıyor deddi:)))))ii dedim ya doktr hnım eşmden de bir örnek aldralım hani ne olur ne olmaz olrmu dedi sen erkekten o örnek wermesi kolaymı sanıyorsun dedi 8 ayda yada 1 senede alırız dedi 8 ayda gttim gene klomen we çtlatma iğnesi wuruldum bu ay ,işte bugun adet gunum bakalımm merkla bkliyorumm:)yani bu ayda olmssa eşimden örnek gtrcez

bzmde 9. denememiz sende veya esinde bi sorun var mı bnm de bat 17 ocakda oldum en son

yok canım doktora gtmiştim 6.ayda çok erken neden geldin dedi olsun bi bktırayım warmı bir problem fln die baktı gayet iyi yumurtalıkların parlıyor deddi:)))))ii dedim ya doktr hnım eşmden de bir örnek aldralım hani ne olur ne olmaz olrmu dedi sen erkekten o örnek wermesi kolaymı sanıyorsun dedi 8 ayda yada 1 senede alırız dedi 8 ayda gttim gene klomen we çtlatma iğnesi wuruldum bu ay ,işte bugun adet gunum bakalımm merkla bkliyorumm:)yani bu ayda olmssa eşimden örnek gtrcez

kzlar nette sorun wardı anca yazdım

Kizlar dualarim hep sizinle , Allahim hepimize nasip edicek ins, sirayla dogurucaz bu ugurlu topigimizde..

tacım yaprağım sık dişini belli mi olur belki 4 saat sonra bende gelirim yanına

bu arada kaç haftalık olduğunu söyledimi doktor canım keseyi ne zaman göreceksiniz cinsiyeti ne tekmeliyomu aşeriyomusun bu ve bunun gibi sorular

şaka bi yana çooooooooookkkk sevindim senin adına

Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d

tebrik ederimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

darısı bize haydee bi çırpıda inşallahhhhhhh

Kizlar dualarim hep sizinle , Allahim hepimize nasip edicek ins, sirayla dogurucaz bu ugurlu topigimizde..

amin aminnn uğurlu olduk vallahiiii hadi allahımmmm sıradan hepimize birer tane...

kızım saat 4 te seninkinide çekeces sen kafanı yormaaaaa hehehehe

çatlama kız bişe olmas biz napak bize bak

inan bu durum daha zor acaba ne diyecek ne sonuç çıkacak diye beklemek öldürür adamı

çatlamamk mümkün olabilse. ah o formül bir bulunsa. şu an senin için beklemenin ne olduğunu anlıyorum. az kaldı son 3 saat. sonra hadi halaya inşallah

saat 1 de kalkıp temizliğe başlıcam ütü çamaşır süpürge toz almak falan derken saat geçer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…