HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amin canim ins. hepimiz hamis olalim..
Canim is yerindeyim, burda belli etmemeye calisiyorum, isten fln cikarirlar ne me lazim ama hamilelik izini cikmam icin yasal olarak bildirdikten sonra cikartamazlar o yuzden bekliyorum ..
Doktorum cumaya kadar yokmus bir seminere gitmis cuma donucek, ama hemsire hemen randevunu al gel degerin yuksek kese olusmustur dedi.. iki gundur kahve rengi lekelenmem var , sikma canini plesenta genislerken damararina degmis hafif kanama yapmistir ama ultrasona gel hemen dedi.. Aserme fln yokama geceleri cok uyanir oldum idrar cikma istegi var ..
Tum belirtilerimi tek tek yazicam aksam girince suan heyecandan hatirlamiyorum bile :)))))))))

inan bu durum daha zor acaba ne diyecek ne sonuç çıkacak diye beklemek öldürür adamı

saat 1 de kalkıp temizliğe başlıcam ütü çamaşır süpürge toz almak falan derken saat geçer heralde

sacmalamaaaaa temizlik falan yapma sakın otur oturdugun yerde bebişin var senin ve tutunma dönemi otur uzat ayaklarını da ohhh miss

Aminnnn kizlar Aminn Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :))

kuzumm bişey sorucam seninde kasıklarında kasılma ve tuvalete cıkma problemin varmııı??benim cok fena kabızlık problemim var gaz içerde dolanıp sancı yapıyo tuvaletede cıkamıyorum yani cıkınca da yapmak için ıkınmam lazım korkuyorum bişey olur diye dee :18::18:

sacmalamaaaaa temizlik falan yapma sakın otur oturdugun yerde bebişin var senin ve tutunma dönemi otur uzat ayaklarını da ohhh miss

hııı o zaman yormiim ben kendimi :26: evin ortasına bomba düşmüş gibi ama olsun kılı tüyü şarjlı süpürgeyle toplayayım bari

aynı ozaman BAT'larımız. bende 24ünde bekliyorum inşallah gelmez tabii

AYnı günü bekLEmiyoruz canım ikimiz içinde hepimiz içinde hayırısı olsun:))

canım içini ferah tut çoooooooooooooooooook mutluyum güzel arkadaşım resmen hamilesin işteeee maşallah

taç yaprak canımmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, allah kucagına almayı nasip etsin inşallah halayı kaçırdım sanırım ama bende kendi kendime çekeyim:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Kızlaaar,

Reglisi gecikenler, bu ay havadan mıdır, sudan mıdır bilinmez, herkes geç çatlıyo. Tabi bu durumda reglinin uzamsına yol açıyo. Yumurtlama günüm geçti deyipte ara vermeyin ilişkilere, bu ay tuhaf bi ay. Çoğu kişide geç döllenme (yani geç yumurtlamayla oluşan gebelik) olabilir. Bilgilerinize...

tesekkürler canım benim darısı senin ve tüm isteyenlerin basınatopigimiz cok ugurlu bu ay cok umutluyum diyodum ama sizler bana sans getirdiniz hepiniizi cok seviyorummsende varmı kuzum degişiklikler az kaldı bata sende 1 gidip 2 dönmüs olabilirsin insallaaahhh

valla benimde oyle ama bananeee ya bosverdim gittii su an. o kadar beklemişim ev temizlicem die bebişimden olamam bosver sende kalsın oyle

azmı uğraştık onlara sahip olabilmek için haklısın yaa en iyisi yatıp dinlenmek önce güzel bi kahvaltı yapayım sonra uzatıp bacaklarımı yatayım

kızlarrr size nedicem bilmem Kur'an-ı Kerim okumayı bilen varmı ama Meryem Suresi çocuk isteyenler için birebirmiş.. 41 gün boyunda hergün 1 defa bu sureyi okumak çok faziletliymiş.. Her kimki diyor bu sureyi okursa 41 günün sonunda Allah ona Hayırlı olanı verir...

hımm. gerçektenmi. birilerinde mi olmuş acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…