- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.881
tacım yaprağım sık dişini belli mi olur belki 4 saat sonra bende gelirim yanına
bu arada kaç haftalık olduğunu söyledimi doktor canım keseyi ne zaman göreceksiniz cinsiyeti ne tekmeliyomu aşeriyomusun bu ve bunun gibi sorular
şaka bi yana çooooooooookkkk sevindim senin adına
Canimmmm tebrik ederim cok sevindim saglikla kucagina al insallah kuzucummmmmm:))))
inan bu durum daha zor acaba ne diyecek ne sonuç çıkacak diye beklemek öldürür adamı
saat 1 de kalkıp temizliğe başlıcam ütü çamaşır süpürge toz almak falan derken saat geçer heralde
inan bu durum daha zor acaba ne diyecek ne sonuç çıkacak diye beklemek öldürür adamı
saat 1 de kalkıp temizliğe başlıcam ütü çamaşır süpürge toz almak falan derken saat geçer heralde
hayırlı olsunn arkadaşımmm
bana da ayırın enerjinizii yarın benim de halayımı cekin noolluurrrr:18:
Aminnnn kizlar Aminn Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :))
sacmalamaaaaatemizlik falan yapma sakın otur oturdugun yerde bebişin var senin ve tutunma dönemi otur uzat ayaklarını da ohhh miss
hııı o zaman yormiim ben kendimi :26: evin ortasına bomba düşmüş gibi ama olsun kılı tüyü şarjlı süpürgeyle toplayayım bari
aynı ozaman BAT'larımız. bende 24ünde bekliyorum inşallah gelmez tabii
Gunaydin kizlarr:))sayfalar cok atlamis biraz okumaya calistim ama okuyamadim tam daldim ortadan:))dun aksam bi test daha yaptim degisik marka olsun diye yine ilk 5 dk da 2.cizgi belirdi kizlar:))daha kan testine gidemedigim icin evde resmen cizginin koyulasmasindan deger artisi gozlemledim kac gundur:))yarin dra gidicem 11.30 da randevum nolur dua edin bana sevincim kursagimda kalmasin kizlar(
AYnı günü bekLEmiyoruz canım ikimiz içinde hepimiz içinde hayırısı olsun:))
canım içini ferah tut çoooooooooooooooooook mutluyum güzel arkadaşım resmen hamilesin işteeee maşallah
taç yaprak canımmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, allah kucagına almayı nasip etsin inşallah halayı kaçırdım sanırım ama bende kendi kendime çekeyim:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
valla benimde oyle ama bananeee ya bosverdim gittii su an. o kadar beklemişim ev temizlicem die bebişimden olamam bosver sende kalsın oyle
Kızlaaar,
Reglisi gecikenler, bu ay havadan mıdır, sudan mıdır bilinmez, herkes geç çatlıyo. Tabi bu durumda reglinin uzamsına yol açıyo. Yumurtlama günüm geçti deyipte ara vermeyin ilişkilere, bu ay tuhaf bi ay. Çoğu kişide geç döllenme (yani geç yumurtlamayla oluşan gebelik) olabilir. Bilgilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?