HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Yok canim bende gaz Problemi olmadi ama son 10 gundur cok sik idrara cikiyorum, ben hayatta gece tuvalete kalkmayan insan gece 2 3 kez kalkar oldum ..
Simdi hem is yerindeyim pek yazamiyorum, hemde listeliyim bakiyim belirtilerimi aksam gidince eve tek tek anlatcam.. Rabbim ins. hepimize verir bebislerimizi..

şüphesiz Allah'ın dediği olur bende onu duyarak yaptım ama sonuç belkide bir yerde yalnış yaptım hatta hiç kaçırmamak gerekiyor adetime denk gelen günlerde sağolsun eşim devreye girdi ama tık olmadı

kesintisiz okuman gerekiyor canım regilde terine başkası okuyabiliyor

Sagol hayatim darisi hepinizin basina Allahim bu duyguyu yasatmayi nasip etsin tez vakitte.. Cek canim sen halayini benim icimdeki dugun bitecege benzemiyor cok heyecanliyim .. :))))

nedenki. valla yapması lazım. sen biraz ağırlaşınca işini kim yapacak. arada toplanması gerektiğinde acil bi şey olduğunda o yapacak. yapması lazım yani.

o hayatta uğraşmaz temizlikle gönderir bi kadın hemen. el becerisi zaten yoktur adam tutar yaptırır sıkıntıya gelemez

Sagol hayatim darisi hepinizin basina Allahim bu duyguyu yasatmayi nasip etsin tez vakitte.. Cek canim sen halayini benim icimdeki dugun bitecege benzemiyor cok heyecanliyim .. :))))

canım yeni girdim hayırlı olsun çok sevindim bende bu raya katılalı bi kaç gün oldu inş banada uğur getirecek burası çünkü bu rası çok pozitif çok eğlenceli bu arada bizim için dua etmeyi unutma hamilelerin duası daha çabuk kabul olur çççoook sevinndiim çooookkkk

kızlar kısa süreliğine çıkıyorum kahvaltı edeyim sonra zıplarım yine zaten şurda 2.5 saat kaldı

o hayatta uğraşmaz temizlikle gönderir bi kadın hemen. el becerisi zaten yoktur adam tutar yaptırır sıkıntıya gelemez

neyse en azından o da bişey. bazıları onu da yapmıyomuş. yahu benimkininde eline yakışmıyor ama zorunlu hallerde kimseye söylememek koşulu ile yapar. :)ben ona ellerine sağlık der pohpohlarım valla. başka türlü yetişemiyom arkadaş. önceleri hiçbişeye elletmezdim. baktım ben herşeye koşturuyom o bişiye ellemiyo. bende çalışıyorum sonuçta. valla ben de insanım dedim bastımkalayı. geldi yola.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…