- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.901
Kizlar birazdan doktora gitcem dua edin bebegime bi sey olmasin((((
hııı o zaman yormiim ben kendimi :26: evin ortasına bomba düşmüş gibi ama olsun kılı tüyü şarjlı süpürgeyle toplayayım bari
dualarım seninle canım yüreğini ferah tut üzme onuda
yahu bırak evi sen. bebeğe konsantre ol. şimdi bebek zamanı. evi de kocana toplat hehee:)
Insallah kotu bisey yoktur yerlesme kanamasidir tek dolegim bu saolun tesekkur ederim valla kafam durmus gibi
onu temizlik yaparken düşünemiyorum
kuzumm bişey sorucam seninde kasıklarında kasılma ve tuvalete cıkma problemin varmııı??benim cok fena kabızlık problemim var gaz içerde dolanıp sancı yapıyo tuvaletede cıkamıyorum yani cıkınca da yapmak için ıkınmam lazım korkuyorum bişey olur diye dee :18::18:
kızlarrr size nedicem bilmem Kur'an-ı Kerim okumayı bilen varmı ama Meryem Suresi çocuk isteyenler için birebirmiş.. 41 gün boyunda hergün 1 defa bu sureyi okumak çok faziletliymiş.. Her kimki diyor bu sureyi okursa 41 günün sonunda Allah ona Hayırlı olanı verir...
kızlarrr size nedicem bilmem Kur'an-ı Kerim okumayı bilen varmı ama Meryem Suresi çocuk isteyenler için birebirmiş.. 41 gün boyunda hergün 1 defa bu sureyi okumak çok faziletliymiş.. Her kimki diyor bu sureyi okursa 41 günün sonunda Allah ona Hayırlı olanı verir...
AYnı günü bekLEmiyoruz canım ikimiz içinde hepimiz içinde hayırısı olsun:))
canım içini ferah tut çoooooooooooooooooook mutluyum güzel arkadaşım resmen hamilesin işteeee maşallah
taç yaprak canımmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, allah kucagına almayı nasip etsin inşallah halayı kaçırdım sanırım ama bende kendi kendime çekeyim:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
nedenki. valla yapması lazım. sen biraz ağırlaşınca işini kim yapacak. arada toplanması gerektiğinde acil bi şey olduğunda o yapacak. yapması lazım yani.
o hayatta uğraşmaz temizlikle gönderir bi kadın hemen. el becerisi zaten yoktur adam tutar yaptırır sıkıntıya gelemez
kesintisiz okuman gerekiyor canım regilde terine başkası okuyabiliyor
Sagol hayatim darisi hepinizin basina Allahim bu duyguyu yasatmayi nasip etsin tez vakitte.. Cek canim sen halayini benim icimdeki dugun bitecege benzemiyor cok heyecanliyim .. :))))
o hayatta uğraşmaz temizlikle gönderir bi kadın hemen. el becerisi zaten yoktur adam tutar yaptırır sıkıntıya gelemez
hehehehe benimkide kendi yapar birde söylenirr yaparken....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?