- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.921
arkadaşlar fark ettinizmi bu ay nekadar çok hamile var kızlar dyim bence sıra artık bizede geliyo yuuuuupppppbbbbiiiiiii
neyse en azından o da bişey. bazıları onu da yapmıyomuş. yahu benimkininde eline yakışmıyor ama zorunlu hallerde kimseye söylememek koşulu ile yapar. :)ben ona ellerine sağlık der pohpohlarım valla. başka türlü yetişemiyom arkadaş. önceleri hiçbişeye elletmezdim. baktım ben herşeye koşturuyom o bişiye ellemiyo. bende çalışıyorum sonuçta. valla ben de insanım dedim bastımkalayı. geldi yola.:)
Tacyaprak hayırlı olsun canım eşin ortalığı boşuna kaldirmamis oldu yani:))
arkadaşlar fark ettinizmi bu ay nekadar çok hamile var kızlar dyim bence sıra artık bizede geliyo yuuuuupppppbbbbiiiiiii
çatlak hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aklıma ne geldi biri hamiş olunca halay yerine gamgamstyle yapalım hehehehe egzantirik olurrr
Tacyaprak hayırlı olsun canım eşin ortalığı boşuna kaldirmamis oldu yani:))
çatlak olmasa geçermi kız bu dünyaaa haydi oyuna cimcimedede oynayacam ohhh yandan
yani bizim yaptığımız hesabı çürütüyo o zaman bu doktorun dediği hem ben hiç duymadım 31 günde adet olanı. öyle olanları doktorlar adet düzenleyiciyle tedavi ediyorlar yahu
gebelik önce kanda çıkar canım kanda belirli seviyeye geldikten sonra idrara geçer.
Kızlar allah'ın ıznıyle anne oluyorum..
Doktor ararı degerım 2805 :d
gectıgımız cuma gunu ıns 10 hamılemız olyur haftaya dedım sanırım sımdıden 5 oldu
evet evet ıns sıra bızde
[video=youtube_share;9_D2HUB0pHY]http://youtu.be/9_D2HUB0pHY[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?