HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ilgincccccc...dr bunu nasi hesaplayamdi.....

canım doktor bana geçen progesteron testi yaptı yumurta takibindeydik ama hani arada bizim dikkatimizden kaçıp kontroller arasındaki 1 haftalık sürede birden büüyüp çatlayan yumurtan varmı bakalım dedi o testten yumurtanın çatlayıp çatlamadığı çıkıyomuş yapılması için belli bi zaman varmıdır bilmem ama istersen doktoruna bi sor

kızlaaar ben klomene dün başladım amma velakin bugün evde unutmuşum sabah ve akşam 10,30-11,00 gibi içiyodum akşam 6,30da felan evde oluyorum acaba sabahki dozu eve gidince içsem akşamkinide normal saatinde 11de içsem bişey olurmuki

Günaydın şekerleerrr yine bir hafta başı, yine bir iş günü, yine bir güzel hava, yine ofise tıkılıp kalmış biz insanlarrr haftamız güzel başlasın ve haftanın sonuna kadar da öyle gitsin inşallah.. Bu hafta herkeslerden güzel haberler alalım. benim BAT bu hafta ama ne zaman bilmiyorum.. İnşallah o haber vereceklerin arasında bende olurum AMİİİNNN

Günaydın canıım :) amin inşallah seninde bebişin büyük ihtimal erkekmiş. :) Allah sağlık sıhhat versin inşallah

amın canım ınsallah evet dokturumuz erkek goruyorum buyuk olasılıkla erkek dedı ama net soylmek ıcın bır sonrakı randevuyu soyledı bakalım hayırlısı artık

adetin 25.günü yapılır progesteron testi

Günaydın canım sen nasılsın ? keyfin sağlığın sıhhatin yerinde mi.. havalarda ısındı ohh ne güzel gezersin sende artık çarşı pazar bizde burda çalışalım

iyiyim çok şükür keyfimde iyi. dün annemlere gittik bikaç saatliğine kayınvalidem eşimin halası ablam falan hepbirlikte. hava çok sıcaktı resmen yaprak kımıldamıyodu sonra döndük eve ben hemen yattım eşime biraz uzancam dedim 2 saat falan uyumuşum. serin serin camı açtım yatak odasında yattım akşamda mangal yaptık üst kat komşumla. bahçedeydik. bide bizim mahallede kır düğün alanı var. akşam orda romanların sünnet düğünü vardı adamlar akşam saat 6 da başaldılar oynamaya gece 1 e kadar. ne rahat insanlar yaa hayran kaldım valla. bide bakmaya gittik yemekten sonra çay demlemiştik çay demlenene kadar gidip bakalım dedik zaten bzim evin 2 ev ötesinde alan. kadınlar şalvarla çemberle çıkmışlar oynamaya biz olsak makyajım yok saçım fönlü değil üztüm müsait değil deriz eşofmanla bile oynayan vardı. roman havaları da pek güzeldi benim bile oynayasım geldi

adetin 25.günü yapılır progesteron testi

allaaaaah deyip ataydın kendini ortaya 80-90-100 diye diye dökeydin tüm kurtlarını ohh ohh yandan yandan misali sonra eşin napardı bilemm artık
ben seni küstün sandım bakıyorum kendi topiğine felan yazıosun buraya slm verip geçiyosun dedim küstü bize heral

ay zaten hadi yürü gidelim diyo ben biraz daha bakcam sen git dedim homurdana homurdana gitti sonra arabanın birinde adamlar varmış alkol alıyolarmıştı hemen geldi yanıma yürü dedim sana diye bende aman iyi be iyi dedim yürüdüm baktırmadı kozalak.

ne diye küscem beeeeeee

ne güzel geçmiş günün valla. havalar artık ısındı iyice artar güzel planlar. bizde bi piknik yapsak ne güzel olur. canım ne zamandır patlıcan salatası,mangal ve kola istiyoo
o romanlar çok rahat insanlar yaa yarını düşünmeden bugünü doya doya yaşarlar sende çıkıp oynasaydın ya
Abe kaynana naptın bizeee, naptın bizeee

aaaay akşam bende öyle vardı işte bende çok severim patlıcan salatasını gel bana ben sana yaparım hepsini

aynen yaa valla çok rahatlar şalvar altı terlikle gelmişler ben geçen hafta arkadasın düğününde ayağımda konverse var diye oynamadım kaynanada oynamadılar kız çok farklı onların havaları. hani önceden facebookta romanhavası severler diye bi grup vardı tıpkı orda çalan havalar gibi çalıyolardı bide bi çocuk var o söylüyo coşturuyo hepsini bidaha düğün yapalım bu çocuğu çağıralım o çalsın biz oynayalım dedim kocama heee seni eğlendircez didi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…