HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

mangal denince akla zaten ya çoban yada patlıcan salatası gelir ama patlıcan favorimdir :) inşallah bi gün yolumuz düşerse uğrarız :)

demekki o kaynana parçası onlara uymuyo bide romanların arasında küçük sempatik oynayan çocuklar vardır ondan da varmıydı.. izlemeye doyamazsın.
Evlilik yıldönümünüz de geçti ki çağırsanızda oynasanız biriniz gelinlik biriniz damatlık giyer çıkardınız..

valla akşam bizde çoban salata patlıcan salatası kola mangal kızarmış ekmek rakı ( onu ben içmedim ) çekirdek çay hepsi vardı bide onları oyun havası çalıyodu arkadan süper oldu havada iyiydi keşke gelsenizde sizede yapsak.
vardı o küçük çocuklardan oynuyolardı süper oynuyo sıpalar. hepsi birden göbek atmaya başladı sesi ta bizim bahçeye kadar geldi şakkıdı şakkıdı amma oyun yapıyolar yaaaa hayran kaldım valla ilk defa görmüştüm roman düğünü

içme tabi şekeri sen anne adayısın :)
artık her hafta dinlersin madem 2 sokak öteniz Roman kaynıyo onların düğünü derneği oyunu hiç eksik olmaz hep çalar oynarlar sizede şenlik olur :)

artık her hafta dinlersin madem 2 sokak öteniz Roman kaynıyo onların düğünü derneği oyunu hiç eksik olmaz hep çalar oynarlar sizede şenlik olur :)

ne 2 sokak ötesi kıs kır düğün alanı 2 ev ötemde her hafta düğün oluyomuş orda bu sene yaşadık

mangalda közlenmiş biberle sarımsak soğana bayılırım ayy canım çekti

zaten patlıcan ve kırmızı biberleri önce mangalda közlüyoruz sonra karışık salata yapıyoruz içine limon suyu ve çok az sirke eşliğinde sarımsak doğruyoruz bide ekmek yumuşaksa oooohhhh bandıra bandıra yemelik

kız dur canım nası çekti

ayy deme öle deme can çekti gitti bedenden kendine közlenmiş sebzeler salatası arıyor

kız naparsınzı siz hamişler var mazallah yiğenlerimize zarar verceniz ballandıra ballandırada anlatıyolar hainler
ayyy canım çekti ama benim canım amngalda balık istiyo bide tavuk istiyo bide köfte istiyo bide et istiyo nasıl yapcaz hangisini yemeliyim

geriye bir sucuk kaldı canım onuda de tam olsun saymadıgın kalmadı kız
öylemii :) doğum günün kutlu olsun şindiden o gün tekrar kutlarıs kii :d
romantik bi beyin varsa sürpriz hazırdır bile

valla romantikdirde ogün ne yapar bilmiyorum sana bir süprizm var diyodu ama ne bilmiyorum

geriye bir sucuk kaldı canım onuda de tam olsun saymadıgın kalmadı kız

valla romantikdirde ogün ne yapar bilmiyorum sana bir süprizm var diyodu ama ne bilmiyorum

tamam tamam ondanda istiyorum
ayy ne güzel romantik kocan var bide üstüne süpriz yapıo maşallah canım doğum günün kutlu olsunnn şimdiden doğum günü çocuğu ilan ettim seni

tamam tamam ondanda istiyorum
ayy ne güzel romantik kocan var bide üstüne süpriz yapıo maşallah canım doğum günün kutlu olsunnn şimdiden doğum günü çocuğu ilan ettim seni

teşekkürederim canım valla bede merakla bekliyorum ençok hediyeyi merak ediyorum ne yalan söyleyim her herkek gibi ayy romantikdirde odundurda yeri gelince ama hakkını yemeyim geçen hafta eve bi gittim evi süpürmüş tozları almış pilav pişirmiş üsütne tavuk salata yapmış baya yorulmuş

ayyy maşşallllaaahh diyorum benimkide akşam ben gelene kadar yatıyo kalkıp kendi için bile bişeyler yapmıyo ben eve gidincede ben acıktım yaa bişeyler yicezmi diye soruyo sonra bide demezmi ben pilavı çok iyi yaparım şunu şöyle bilirim bunu böyle bilirim der

hakkını yemeyim ay yapar geçen hafta çoğu zman o yaptı yetişemedim mesaiyede kalınca hatta buzdolabını bile silmiş :))) bide kızdı niye bakmıyosun çürümüş bunlar die.benim buzdolabında bişey var hemen çürütüyo anlamdım ya ayarını bilemdim

ayarına felan baktınmı düşüktür belki benim buzdolabım maşaallahı var 6ay silme hiç kokutmaz ve kötü etmez gıdaları besliyo ee bizdede yemek az yeniyo kalanı dolaba kaldırıyorum kıyamıyorum atmaya günah diye ay bekliyo bekliyo kötü olmuyo sinir oluyorum hatta ayın 19unda pazardan fasulye almıştım fırsat olmadı yapmaya cumartesi günü pişiriyim artık diye çıkardım tazecik duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…