- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.821
aaaay akşam bende öyle vardı işte bende çok severim patlıcan salatasını gel bana ben sana yaparım hepsini
aynen yaa valla çok rahatlar şalvar altı terlikle gelmişler ben geçen hafta arkadasın düğününde ayağımda konverse var diye oynamadımkaynanada oynamadılar kız çok farklı onların havaları. hani önceden facebookta romanhavası severler diye bi grup vardı tıpkı orda çalan havalar gibi çalıyolardı bide bi çocuk var o söylüyo coşturuyo hepsini bidaha düğün yapalım bu çocuğu çağıralım o çalsın biz oynayalım dedim kocama heee seni eğlendircez didi bana
mangal denince akla zaten ya çoban yada patlıcan salatası gelir ama patlıcan favorimdir :) inşallah bi gün yolumuz düşerse uğrarız :)
demekki o kaynana parçası onlara uymuyobide romanların arasında küçük sempatik oynayan çocuklar vardır ondan da varmıydı.. izlemeye doyamazsın.
Evlilik yıldönümünüz de geçti ki çağırsanızda oynasanız biriniz gelinlik biriniz damatlık giyer çıkardınız..
valla akşam bizde çoban salata patlıcan salatası kola mangal kızarmış ekmek rakı ( onu ben içmedim ) çekirdek çay hepsi vardı bide onları oyun havası çalıyodu arkadan süper oldu havada iyiydi keşke gelsenizde sizede yapsak.
vardı o küçük çocuklardan oynuyolardı süper oynuyo sıpalar. hepsi birden göbek atmaya başladı sesi ta bizim bahçeye kadar geldi şakkıdı şakkıdı amma oyun yapıyolar yaaaa hayran kaldım valla ilk defa görmüştüm roman düğünü
valla akşam bizde çoban salata patlıcan salatası kola mangal kızarmış ekmek rakı ( onu ben içmedim ) çekirdek çay hepsi vardı bide onları oyun havası çalıyodu arkadan süper oldu havada iyiydi keşke gelsenizde sizede yapsak.
vardı o küçük çocuklardan oynuyolardı süper oynuyo sıpalar. hepsi birden göbek atmaya başladı sesi ta bizim bahçeye kadar geldi şakkıdı şakkıdı amma oyun yapıyolar yaaaa hayran kaldım valla ilk defa görmüştüm roman düğünü
mangalda közlenmiş biberle sarımsak soğana bayılırım ayy canım çekti
içme tabi şekeri sen anne adayısın :)
artık her hafta dinlersin madem 2 sokak öteniz Roman kaynıyo onların düğünü derneği oyunu hiç eksik olmaz hep çalar oynarlar sizede şenlik olur :)
mangalda közlenmiş biberle sarımsak soğana bayılırım ayy canım çekti
pazar doğum günüm ayy tamizlik yapacam ev temizlenecek benimki bir sürpriz hazırlar sanırım.sizde bu hafta sonu yapın bi mangal nesnesim :) biz bu hafta sonu da müsait değiliz mangal için o yüzden ne gün yaparız bilmiyom hiç.. bi yerlerim şişcek ama bu gidişle
ne 2 sokak ötesi kıs kır düğün alanı 2 ev ötemde her hafta düğün oluyomuş orda bu sene yaşadık
zaten patlıcan ve kırmızı biberleri önce mangalda közlüyoruz sonra karışık salata yapıyoruz içine limon suyu ve çok az sirke eşliğinde sarımsak doğruyoruz bide ekmek yumuşaksa oooohhhh bandıra bandıra yemelik
ne 2 sokak ötesi kıs kır düğün alanı 2 ev ötemde her hafta düğün oluyomuş orda bu sene yaşadık
zaten patlıcan ve kırmızı biberleri önce mangalda közlüyoruz sonra karışık salata yapıyoruz içine limon suyu ve çok az sirke eşliğinde sarımsak doğruyoruz bide ekmek yumuşaksa oooohhhh bandıra bandıra yemelik
pazar doğum günüm ayy tamizlik yapacam ev temizlenecek benimki bir sürpriz hazırlar sanırım.
geriye bir sucuk kaldı canım onuda de tam olsun saymadıgın kalmadı kızkız naparsınzı siz hamişler var mazallah yiğenlerimize zarar verceniz ballandıra ballandırada anlatıyolar hainler
ayyy canım çekti ama benim canım amngalda balık istiyo bide tavuk istiyo bide köfte istiyo bide et istiyo nasıl yapcaz hangisini yemeliyim
öylemii :) doğum günün kutlu olsun şindiden o gün tekrar kutlarıs kii :d
romantik bi beyin varsa sürpriz hazırdır bile
valla romantikdirde ogün ne yapar bilmiyorum sana bir süprizm var diyodu ama ne bilmiyorum
ayy deme öle deme can çekti gitti bedendenkendine közlenmiş sebzeler salatası arıyor
geriye bir sucuk kaldı canım onuda de tam olsun saymadıgın kalmadı kız
valla romantikdirde ogün ne yapar bilmiyorum sana bir süprizm var diyodu ama ne bilmiyorum
tamam tamam ondanda istiyorum
ayy ne güzel romantik kocan var bide üstüne süpriz yapıo maşallah canım doğum günün kutlu olsunnn şimdiden doğum günü çocuğu ilan ettim seni
teşekkürederim canım valla bede merakla bekliyorum ençok hediyeyi merak ediyorum ne yalan söyleyim her herkek gibi ayy romantikdirde odundurda yeri gelince ama hakkını yemeyim geçen hafta eve bi gittim evi süpürmüş tozları almış pilav pişirmiş üsütne tavuk salata yapmış baya yorulmuş
ayyy maşşallllaaahh diyorum benimkide akşam ben gelene kadar yatıyo kalkıp kendi için bile bişeyler yapmıyo ben eve gidincede ben acıktım yaa bişeyler yicezmi diye soruyo sonra bide demezmi ben pilavı çok iyi yaparım şunu şöyle bilirim bunu böyle bilirim der
hakkını yemeyim ay yapar geçen hafta çoğu zman o yaptı yetişemedim mesaiyede kalınca hatta buzdolabını bile silmiş :))) bide kızdı niye bakmıyosun çürümüş bunlar die.benim buzdolabında bişey var hemen çürütüyo anlamdım ya ayarını bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?